לקראת השיבוצים...

srugit

New member
../images/Emo32.gif לקראת השיבוצים...

יש לי שאלה שנתקלנו בה בוועדת שיבוצים ורצית לשמוע איך זה הולך בשבטים שלכם: השיחות שיבוצים שהשכב"גיסטים עוברים זה מול נציג מוועדת השיבוצים או מול כל הוועדה? ואם מול כל הוודעה אז כמה אנשים יש שם? ולמה אתם עושים את זה בצורה הזאת? (מול כולם/ מול נציג) אשמח לשמוע תשובות, תודה על שיתוף הפעולה!

gorck

New member
אצלנו...

את השיבוצים עושים המרכזים (צעירים ובוגרים ביחד)...שיחה של כל המרכזים מול השכב"גיסט....

דורסבג

New member
גמאצלנו...

אצלנו זה מרכזים חדשים/ישנים+ מרכזים בוגרים+נציגי שכבות נראה לי

R o t e m G

New member
גם אצלינו

בוא'נה, חשבתי שרק אצלינו זה ככה, שכולם עושים עם וועדה...

cohen shir

New member
אצלנו זה מורכב מכמה שלבים.../images/Emo9.gif

שלב ראשון - ועדת עץ אירגוני. ועדת עץ אירגוני מורכבת מצוות מרכזים צעירים + וגרים, ראש השבט ונציגים שנבחרו מהשכב"ג. הועדה אוספת את המסקנות השנתיות בנוגע לתפקידים השונים, כמות גדודים בכל שכבה, כמה צוותים, ראשג"דים, קבוצות בנים בנות או ביחד, כמה מרכזים ואיזה סוגים.... ועוד מלא מסקנות חשובות. לדיונים שלה מוזמנים לספר על השנה שלהם בעליי תפקידים שונים בשבט וכך מגיעים למסקנות שמובילות לבנייה של העץ האירגוני בשבט לשנה הבאה. שלב שני - שיחות שיבוצים. מרכזים צעירים ובוגרים עורכים שיחות שיבוצים ואוספים טפסיי שיבוצים. שלב שלישי - קביעת השיבוצים. צוות מרכזים צעירים ובוגרים וראש השבט קובעים ביחד את בעליי התפקידים לשנה הבאה. שלב רביעי - מסיבת שיבוצים. חשיפת השכב"ג לתפקידים לשנת פעילות הבאה.

srugit

New member
שאלה...

זה לא גורם לאנשים לא להגיד הכל? לביישנים יותר? אני מפחדת ששכב"גיסטים לא ירגישו בנוח מול 6 אנשים (אצלנו זאת ועדה גדולה...) יש אצלנו ביישנים שבקושי מדברים בשיחה אחד על אחד אז מול 6?!

mayagur2

New member
אצלנו...

קודם כל אין ועדת שיבוצים, המרכזים הצעירים עם הבוגרים מחליטים על השיבוצים... ולכל שכב"גיסט יש מרכז שעושה לו שיחה...ולדעתי זה עדיף, אני לא רואה שכב"גיסטים יושבים מול 8-9 אנשים ומדברים בחופשיות...

למעלה