לסיו

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif לסיו ../images/Emo193.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי מה אתם עושים כשאתם חולים

לבנדר א

New member
משתלטת על ספה אחת,

מזיזה לעמדה נוחה מול המחשב ורואה סרטים שראיתי מיליון פעם. +המון תה.

מקטרת לכולם שירחמו עליי. ../images/Emo3.gif

ומקטרת שהם לא מרחמים עליי ונותנים לי למות. כזאת אני, נחמדה לכולם.
אני כזאת בלתי נסבלת כשאני חולה באמת.

Don Nirtin

New member
ההבדלים בין גבר ואישה../images/Emo87.gif

נשים מסדרות את הבית לפני שהעוזרת מגיעה. גברים מסדרים את המיטה אחרי שהעוזרת הולכת. נשים משתמשות בסבון שטיפה אינטימי. גברים משתמשים בסבון למטרה אינטימית. נשים רוצות לשמוע "אני אוהב אותך". גברים אוהבים לשמוע "אני רוצה אותך". נשים מביאות ילדים לעולם. גברים נשארים ילדים לעולם. נשים רוצות חבר לחיים. גברים רוצים חברה לעשות חיים. נשים משתזפות. גברים תופסים צבע. נשים מורידות שיערות. גברים לא צריכים להתאמץ, הן יורדות לבד. נשים מוותרות על עצמן לעיתים קרובות מדיי. גברים מוותרים לעצמם לעיתים קרובות מדיי. נשים מקנאות. גברים סתם רכושניים. נשים משמינות. גברים עולים במשקל. נשים אוהבות פרחים. גברים אוהבים פרחות. נשים אוהבות לדבר אחרי. גברים לא סותמים את הפה לפני.

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תגיד, גם לך יש "בא-במייל"?

Don Nirtin

New member
כן../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

לפעמים יש להם יציאות, אלו..........

Hasselblad

New member
מעולה

חנקת אותי מצחוק עם הקפה של הבוקר! מזל שלא היה אף אחד לידי בעבודה....

למעלה