אני שרשרתי לכאן כמה הודעות, והן נמחקו :| הן לא מופיעות בהודעות המחוקות, אז אני לא יודעת איך לשחזר :/ פאקינגגגגג!! אני ממש ממש מצטערת, יש לתפוז באגים כאלה לפעמים :/
קניתי MP3 חדש הוא תומך בעברית אבל למרבה הפלא רק שירים שהועברו למחשב מדיסקים מקוריים!! הסבירו לי שיש איזה שיטה לשנות את התגיות או כל מיני דברים כאלה אבל...אין לי שום ידע במחשבים שמאפשר לי לטפל בעניין...
אז בקשה קצת מוזרה אבל למישהו יש שירים במחשב של עברי שהוא העתיק מדיסק מקורי ויוכל להקדיש מספר דקות לשלוח לי? אני אודה לו מאוד.. תודה רבה
אני נגד הורדת שירים מהאינטרנט ומצהירה על כך בפני כל המורידי שירים למיניהם והאוסף דיסקים ישראליים הרחב שלי מעיד על כך,למרות זאת תסכים איתי שלקנות 2 דיסקים של עברי לידר או לא יודעת כמה יש לו בשביל ארבע שירים שאני אוהבת זה דיי מגוחך.. בכל אופן...לא ככה מקבלים אורחים..חבל...
עם האוסף דיסקים המכובד בהחלט שלך, אני מצפה שתרכשי את הדיסקים, דווקא בגלל שאת נוהגת לקנות. מי יודע? אולי אפילו לא תתחרטי. שיחות על הורדות לא חוקיות, לא מתקבלות בפורום. לא בפורום הזה, ולא בשום פורום בתפוז. סוג של הוראה מלמעלה, מצפה ממך לקבל זאת. תודה ושבת שלום.