לסופ"ש

Mירב

New member
../images/Emo45.gif ולכן

חובה להצביע לו, כדי להעלות אותו... למרות שנראה לי שזה כבר אבוד
מירי בן-ארי הזו כבר כמעט על 50% האמת, שעד היום לא שמעתי עליה בכלל... בארץ מכירים אותה?! האמת שיכול היה להתפתח על כל העניין הזה דיון די מעניין (יחסית לפורום הזה, לפחות)... אבל אולי כבר דנתם בזה בעבר? על אמנים ישראליים בכלל, ועברי בפרט... האם ועד כמה חשובה להם החשיפה לקהל בינלאומי? - והאם הקהל הזה מורכב בד"כ רק מיהודים וישראלים-בחו"ל, או שהם מצליחים גם לפרוץ ולהגיע לקהל יותר רחב?

SRonush

New member
אויש נו,זה בכלל לא רציני הדבר הזה..

סאבלימינל מוביל על עברי. תעשו לי טובה

Mירב

New member
זהו שבדיוק לתגובה כזו ציפיתי ../images/Emo13.gif

חשבתי מעניין מה יגיד הנוער הישראלי, שחי במדינה שכולה שואפת לאמריקניזציה בכל תחום, על תחרות כזו שמתקיימת באמריקה... אבסורד שמצד אחד מחפשים הכרה בארה"ב, וכשכבר יש הכרה כזו, אז מזלזלים בה.... יש לכם מושג איזו חשיפה אדירה יש לדבר הזה?! כנראה שלמי שלא היה בארה"ב אף פעם יהיה קשה להבין כמה אנשים יש פה.... רק אל תתלוננו אחר-כך שהאמנות הישראלית חיה בביצה ולא מצליחה לצאת ממנה...

כמו שכבר אמרנו פה פעם,

עברי ייצא מה'ביצה' הזאת מתישהו, וזה רק שאלה של זמן. וזה יקרה עם או בלי התחרות הזאת. ועם או בלי ההצבעות שלנו בה.

מעיייין

New member
שאלה שקשורה להופעה בירושלים../images/Emo47.gif

אמ... לא מצאתי שום תשובה לזה... אז... מישהו יודע עם ההופעה במעבדה זה שיושבים מסביב שולחנות או שיש מן מיני-במה כזאת..
הייתי שם פעם.. יש גם וגם.. אבל אני לא יודעת מה יהיה בהופעה.. תודה למי שעונה וזה...

למעלה