לסופ"ש

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשתהיה שבת שלום

עפתי לחיפה לבקר את אח שלי בבסיס..

tal 01

New member
צהריים טובים

אני שונאת הסטוריה/tapuzforum/images/emo7.gif

niro levi

New member
../images/Emo216.gifהיסטוריה זה בעעע

אני כל כך שונאת היסטוריה אין דברים כאלה!!! כמה חומר לעזאזל@%#$^$ מחר יש לי מתכונת ולא סיימתי בכלל את החומר
מה אני עושה פה?!?! עפה ללמוד! נתראה מחר אחרי שאני אגמור עם המתכונת המחורבנת הזאת.. שבוע טובבבב

שלומיתת

New member
שאלון../images/Emo176.gif

שם: תאריך לידה: מזל: ארץ לידה: עיר לידה: מוצא: צבע חביב: צמחוני/טבעוני? צבע עיניים: צבע השיער: גובה: זמר: זמרת: להקה: מנגינה שמתנגנת לכם בראש: עונה אהובה: חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: אבן אהובה: סגנון לבוש: מאמין במיסטיקה? אם כן, במה? מאמין באלוקים? שומר כשרות? שומר שבת? צם בכיפור? זכר/נקבה: איפור/בלי איפור: לק בציפורניים/בלי לק? בושם אהוב: ניחוחות אהובים: קיץ/חורף אביב/סתיו שמיים/ארץ אש/מים ים/יבשה שמש/ירח חמוץ/מתוק חריף/מלוח תלתלים/חלק שחור/בלונדיני חיבוק/נשיקה סקס/אהבה מדבר/טונדרה(מדבר קור) מישור/הרים כסף/זהב שחור/לבן טראנס/האוס לועזי/ישראלי מסנג'ר/אייסיקיו האם אי פעם: עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? נטלת סמים? איזה? תרופות הרגעה? כדורי שינה? נישקת את בן מינך? שכבת עם בן מינך? אם כן, איך היה? חתכת את עצמך? שברת משהו מעצבים? היית בים המלח? היית בחרמון? פילחת משהו מחנות? בגדת בבן זוגך? ניסית פעם טריפ? היית בהודו? היית מאושפז? עשית סיאנס? הלכת למכשפה? פתחו לך בטאוט? היית באנונימוס? ביקרת במשחטה? ראית שוחט? איך תקרא לילדים שלך? מה השם של הורייך? של אחים שלך? של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? ראית פעם גופה של אדם? יש לך פוביות? פירסינג יש? וקעקוע? מוסיקה שאתה שומע? מזלות שאני מסתדר איתם? מזלות שלא? אתה מאמין בגלגול נשמות? אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? מפחד למות? משהו שבא לך לומר לסיום? יש שאלות שבא לך להוסיף? השאלון הזה חופר? אתה קנאי במערכת יחסים?

שלומיתת

New member
אין מקום לדאגה, היי שקטה

שם:שלומית תאריך לידה:27.1.91 מזל:דלי ארץ לידה:ישראל עיר לידה:חיפה מוצא:אשכנזי צבע חביב:סגול צמחוני/טבעוני?לא צבע עיניים:ירוק צבע השיער:לא מוגדר גובה:1.62 בערך זמר:אורן ברזילי זמרת:אפרת גוצ' המלכה,יהודית רביץ להקה:קספר,סינרגיה,איפה הילד מנגינה שמתנגנת לכם בראש:גלי גלי בואי גלי לי
עונה אהובה:חורף חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה:אלפקה! סתם,לא יודעת אבן אהובה:הא? סגנון לבוש:רגיל כזה מאמין במיסטיקה?לא אם כן, במה? מאמין באלוקים?כן שומר כשרות?כן שומר שבת?כן צם בכיפור?כן זכר/נקבה:נקבה איפור/בלי איפור:קצת לק בציפורניים/בלי לק?עם,למרות שלי אין חח בושם אהוב:212 ניחוחות אהובים:הבושם,ואוכל של אמא
קיץ/חורףחורף אביב/סתיואביב שמיים/ארץארץ אש/מיםאש, ובמיוחד הריח שלה|מאןהב| ים/יבשהיבשה שמש/ירחירח חמוץ/מתוקמתוק חריף/מלוחגם וגם תלתלים/חלקתלתלים אפקורס! שחור/בלונדיניהמ. לא יודעת חיבוק/נשיקהשילוב
סקס/אהבהזה לא אמור להיות סותר מדבר/טונדרה(מדבר קור)עוד שאלות אדיוטיות? מישור/הרים כסף/זהב שחור/לבןשחור טראנס/האוסאיכ לועזי/ישראליישראלי מסנג'ר/אייסיקיומסנ האם אי פעם: עישנת סיגריות?לא שתית אלכוהול?כן נטלת סמים?לא איזה? תרופות הרגעה?לא כדורי שינה?לא נישקת את בן מינך?כן, על הלחי שכבת עם בן מינך?לא אם כן, איך היה? חתכת את עצמך?לא שברת משהו מעצבים?יש מצב היית בים המלח?כן היית בחרמון?לא פילחת משהו מחנות?לא בגדת בבן זוגך?לא ניסית פעם טריפ?לא היית בהודו?לא היית מאושפז?לשניה וחצי עשית סיאנס?לא הלכת למכשפה?לא פתחו לך בטאוט?לא היית באנונימוס?לא ביקרת במשחטה?לא ראית שוחט?לא איך תקרא לילדים שלך?מאיפה לי לדעת מה השם של הורייך? של אחים שלך?רוצים גם את הכתובת? של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? ראית פעם גופה של אדם?מכוסה בסדין או מה שזה לא יהיה יש לך פוביות?כן פירסינג יש?לא וקעקוע?לא מוסיקה שאתה שומע?רוק מזלות שאני מסתדר איתם?מאיפה לי מזלות שלא? אתה מאמין בגלגול נשמות?כן אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות?כן מפחד למות?יש ויש תקופות משהו שבא לך לומר לסיום?נחת עלי מצב רוח מלנכולי פתאום יש שאלות שבא לך להוסיף?לא השאלון הזה חופר?כן אתה קנאי במערכת יחסים?מאיפה זה בא עכשיו?

סינטטית

New member
אללה.

שם: אור תאריך לידה: 9.7.89 מזל: סרטן ארץ לידה: ישראל עיר לידה: נתניה מוצא: עירקית צבע חביב: כחול צמחוני/טבעוני? לא ולא צבע עיניים: חום כהה צבע השיער: כנ"ל גובה: חסוי
זמר: יוני בלוך להקה: סינרגיה מנגינה שמתנגנת לכם בראש: המסיבה של הפיג'מות מקפיצה את תל אביבבבבב עונה אהובה: חורף חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: דולפין סגנון לבוש: מגניב
מאמין במיסטיקה? לא אבל זה נחמד זכר/נקבה:
איפור/בלי איפור: בלי לק בציפורניים/בלי לק? בלי קיץ/חורף חורף אביב/סתיו סתיו שמיים/ארץ שמיים אש/מים מים ים/יבשה ים שמש/ירח ירח חמוץ/מתוק מתוק חריף/מלוח מלוח תלתלים/חלק חלק שחור/בלונדיני שחור חיבוק/נשיקה חיבוק סקס/אהבה אהבה מישור/הרים הרים כסף/זהב כסף שחור/לבן לבן לועזי/ישראלי גם וגם מסנג'ר/אייסיקיו מסנג'ר האם אי פעם: עישנת סיגריות?
שתית אלכוהול?
נטלת סמים?
תרופות הרגעה?
כדורי שינה?
נישקת את בן מינך?
שכבת עם בן מינך?
חתכת את עצמך?
בטעות אבל. שברת משהו מעצבים?
היית בים המלח?
היית בחרמון?
פילחת משהו מחנות?
בגדת בבן זוגך?
ניסית פעם טריפ?
היית בהודו?
היית מאושפז?
עשית סיאנס?
הלכת למכשפה?
פתחו לך בטאוט?
היית באנונימוס?
ביקרת במשחטה?
ראית שוחט?
איך תקרא לילדים שלך? יש לי זמן להחליט.
מה השם של הורייך? עליזה ואיציק של אחים שלך? שירלי של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? אין ראית פעם גופה של אדם? כן לצערי. יש לך פוביות? כן פירסינג יש? לא וקעקוע? לא מוסיקה שאתה שומע? רוק, ישראלי מפחד למות? מאוד משהו שבא לך לומר לסיום? כלום יש שאלות שבא לך להוסיף? לא
השאלון הזה חופר? קצת אתה קנאי במערכת יחסים? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo204.gif

שם: שירן תאריך לידה: 28.12 מזל: גדי ארץ לידה: ישראל עיר לידה: בשם של הזה. מוצא: צבע חביב: ירוק צמחוני/טבעוני?
צבע עיניים: חום צבע השיער: חום אדמוני גובה: 1.68 זמר: אנריקה זמרת: ריטה להקה: סינרגיה, היהודים מנגינה שמתנגנת לכם בראש: אמן של היהודים כי אני שומעת אותו? עונה אהובה: חורף חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: סנאי אבן אהובה: סגנון לבוש: מה שבאלי מאמין במיסטיקה? אם כן, במה? מאמין באלוקים?
שומר כשרות?
שומר שבת?
צם בכיפור?
זכר/נקבה: נ אני חושבת איפור/בלי איפור: עם אבל בקטנה לק בציפורניים/בלי לק? מה שבא בושם אהוב: אמור אמור, רושס ניחוחות אהובים: ריח של חורף ושל ים קיץ/חורף- חורף אביב/סתיו- סתיו שמיים/ארץ- שמיים אש/מים- מים ים/יבשה- ים שמש/ירח-
חמוץ/מתוק- מתוק חריף/מלוח- מלוח תלתלים/חלק- חלק שחור/בלונדיני- שחור חיבוק/נשיקה- חיבוק סקס/אהבה- שניהם מדבר/טונדרה(מדבר קור)- טונדרה מישור/הרים- מישור כסף/זהב- כסף שחור/לבן- טראנס/האוס- טראנס לועזי/ישראלי- שניהם מסנג'ר/אייסיקיו- מסנ האם אי פעם: עישנת סיגריות?
שתית אלכוהול?
נטלת סמים? איזה? תרופות הרגעה?
כדורי שינה?
נישקת את בן מינך?
שכבת עם בן מינך? אם כן, איך היה? חתכת את עצמך?
שברת משהו מעצבים?
היית בים המלח?
היית בחרמון?
פילחת משהו מחנות?
בגדת בבן זוגך?
ניסית פעם טריפ? היית בהודו?
היית מאושפז?
עשית סיאנס?
הלכת למכשפה?
פתחו לך בטאוט?
אעעעעע היית באנונימוס?
ביקרת במשחטה?
ראית שוחט?
איך תקרא לילדים שלך? פחח מה השם של הורייך? :] של אחים שלך? של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? ראית פעם גופה של אדם?
.. יש לך פוביות?
פירסינג יש?נזם וקעקוע? מוסיקה שאתה שומע? מזלות שאני מסתדר איתם? מזלות שלא? אתה מאמין בגלגול נשמות?
אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות?
מפחד למות?
משהו שבא לך לומר לסיום? חפרת יש שאלות שבא לך להוסיף?
השאלון הזה חופר?
אתה קנאי במערכת יחסים? כשאני אוהבת
.

tal 01

New member
עונה

שם: טל תאריך לידה: 29.8.1992 מזל: בתולה ארץ לידה: ישראל עיר לידה: תל אביב מוצא: עיראקית...ואשכנזיה צבע חביב: תכלת וחום צמחוני/טבעוני? לא צבע עיניים: חום דבש צבע השיער: שטני גובה: 1.56 זמר: יוני בלוך זמרת: לא יודעת להקה: סינרגיה, ברייקינג בנג'מין, אלטר ברידג', טרי דייס גרייס מנגינה שמתנגנת לכם בראש: כל מיני שירים עונה אהובה: חורףף חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: כלב אבן אהובה: הא? סגנון לבוש: רגיל מאמין במיסטיקה? אממ אם כן, במה? לא יודעת...רוחות רפאים נחשב? מאמין באלוקים? כן שומר כשרות? בערך שומר שבת? לא צם בכיפור? כן זכר/נקבה: נקבה איפור/בלי איפור: לרוב בלי לק בציפורניים/בלי לק? בלי בושם אהוב: לא יודעת ניחוחות אהובים: אנערף..וניל? קיץ/חורף: חורף אביב/סתיו: סתיו שמיים/ארץ: שמיים אש/מים: מים ים/יבשה: יבשה שמש/ירח: ירח חמוץ/מתוק: מתוק חריף/מלוח: חריף תלתלים/חלק: חלק שחור/בלונדיני: שחור חיבוק/נשיקה: גם וגם סקס/אהבה: אהבה מדבר/טונדרה(מדבר קור): אנערף מישור/הרים: מישור כסף/זהב: גם וגם שחור/לבן: נו די טראנס/האוס: לא זה ולא זה לועזי/ישראלי: גם וגם מסנג'ר/אייסיקיו: מסן האם אי פעם: עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? לא נטלת סמים? לא איזה? לא תרופות הרגעה? לא יודעת כדורי שינה? לא נישקת את בן מינך? בלחי שכבת עם בן מינך? לא אם כן, איך היה? הלו חתכת את עצמך? לא שברת משהו מעצבים? לא יודעת..אולי היית בים המלח? כן היית בחרמון? כן פילחת משהו מחנות? לא יודעת.. בגדת בבן זוגך? לא ניסית פעם טריפ? לא היית בהודו? לא היית מאושפז? כן עשית סיאנס? לא הלכת למכשפה? לא פתחו לך בטאוט? לא היית באנונימוס? לא ביקרת במשחטה? לא ראית שוחט? לא איך תקרא לילדים שלך? אנערף מה השם של הורייך? מלי ואיציק של אחים שלך? ניר וגל של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? עוז...הכלב שלי ראית פעם גופה של אדם? לא יודעת יש לך פוביות? חושך נראלי פירסינג יש? לא וקעקוע? לא מוסיקה שאתה שומע? רוק...מהקל לכבד..גם מטאל לפעמים מזלות שאני מסתדר איתם? אנערף מזלות שלא? איףף אתה מאמין בגלגול נשמות? לא אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? לא יודעת מפחד למות? כן משהו שבא לך לומר לסיום? יש לכם שקל? בא לי דיאט קולה יש שאלות שבא לך להוסיף? לא השאלון הזה חופר? טיפה אתה קנאי במערכת יחסים? לא

שבוע טוב לכולם!

שבוע אחרון לטירונות.. לא ייאמן שכבר נגמר.. היה מדהים! יש מסע אחרון ביום רביעי, רק שיהיה בסדר בהצלחה לכולם השבוע!!

למעלה