../images/Emo204.gif
שם: שירן תאריך לידה: 28.12 מזל: גדי ארץ לידה: ישראל עיר לידה: בשם של הזה. מוצא: צבע חביב: ירוק צמחוני/טבעוני?
צבע עיניים: חום צבע השיער: חום אדמוני גובה: 1.68 זמר: אנריקה זמרת: ריטה להקה: סינרגיה, היהודים מנגינה שמתנגנת לכם בראש: אמן של היהודים כי אני שומעת אותו? עונה אהובה: חורף חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: סנאי אבן אהובה: סגנון לבוש: מה שבאלי מאמין במיסטיקה? אם כן, במה? מאמין באלוקים?
שומר כשרות?
שומר שבת?
צם בכיפור?
זכר/נקבה: נ אני חושבת איפור/בלי איפור: עם אבל בקטנה לק בציפורניים/בלי לק? מה שבא בושם אהוב: אמור אמור, רושס ניחוחות אהובים: ריח של חורף ושל ים קיץ/חורף- חורף אביב/סתיו- סתיו שמיים/ארץ- שמיים אש/מים- מים ים/יבשה- ים שמש/ירח-
חמוץ/מתוק- מתוק חריף/מלוח- מלוח תלתלים/חלק- חלק שחור/בלונדיני- שחור חיבוק/נשיקה- חיבוק סקס/אהבה- שניהם מדבר/טונדרה(מדבר קור)- טונדרה מישור/הרים- מישור כסף/זהב- כסף שחור/לבן- טראנס/האוס- טראנס לועזי/ישראלי- שניהם מסנג'ר/אייסיקיו- מסנ האם אי פעם: עישנת סיגריות?
שתית אלכוהול?
נטלת סמים? איזה? תרופות הרגעה?
כדורי שינה?
נישקת את בן מינך?
שכבת עם בן מינך? אם כן, איך היה? חתכת את עצמך?
שברת משהו מעצבים?
היית בים המלח?
היית בחרמון?
פילחת משהו מחנות?
בגדת בבן זוגך?
ניסית פעם טריפ? היית בהודו?
היית מאושפז?
עשית סיאנס?
הלכת למכשפה?
פתחו לך בטאוט?
אעעעעע היית באנונימוס?
ביקרת במשחטה?
ראית שוחט?
איך תקרא לילדים שלך? פחח מה השם של הורייך? :] של אחים שלך? של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? ראית פעם גופה של אדם?
.. יש לך פוביות?
פירסינג יש?נזם וקעקוע? מוסיקה שאתה שומע? מזלות שאני מסתדר איתם? מזלות שלא? אתה מאמין בגלגול נשמות?
אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות?
מפחד למות?
משהו שבא לך לומר לסיום? חפרת יש שאלות שבא לך להוסיף?
השאלון הזה חופר?
אתה קנאי במערכת יחסים? כשאני אוהבת
.