אומאגאד מה יקרה כשכולנו נתגייס?!?!?!?!? אין פורום
N NeT NiT New member 15/1/07 #45 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אומאגאד מה יקרה כשכולנו נתגייס?!?!?!?!? אין פורום
F frozen Blood New member 15/1/07 #60 לא כולנו שמנים כמוך../images/Emo11.gif קרבי זה הכי,אחי!( או משהו כזה...) (אני כל כך רואה את עצמי נתקע בטירונות 07 מחפש דרכים להתאבד:|)
לא כולנו שמנים כמוך../images/Emo11.gif קרבי זה הכי,אחי!( או משהו כזה...) (אני כל כך רואה את עצמי נתקע בטירונות 07 מחפש דרכים להתאבד:|)
N NeT NiT New member 16/1/07 #67 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif רק קרבי!!!!!../images/Emo11.gif
E Evanescence rulz New member 15/1/07 #63 אהמ.../images/Emo46.gif../images/Emo60.gif סתם כאילו אני כזאת פעילה בפורום
S SsomeoneE New member 16/1/07 #73 לא לשכוח את הצעירים !!@#$^%#*&^** מה איתנו? איזו אנכויות ואגואסטיות, חח אתם תלכו אין פורום
N NeT NiT New member 16/1/07 #74 בצורה מטאפורית../images/Emo3.gif וגם בגלל ששתי המנהלות ואדומה אחת שייכות לכוחותינו!
E E v A n E s C e N c New member 15/1/07 #55 חחחח כנ"ל האמת פתאום אני מרגישה מאגניבה. חבל רק שייקח שנים עד שאני אקבל את התעודה
E Exhibit R New member 15/1/07 #51 יקיריי! למי שיש בגרות באנגלית מחר [למרות שאיזה שלושתרבע מכם עשו את כל השאלונים בבת אחת ] בהצלחה
K kittycatbone New member 16/1/07 #75 הוי מגניב!! הקטע של השמיעה זה הכי כיף במיוחד המוזיקה מרגיעה שהם שמים בהפסקה של 10 שניות כדי לרשום תשובות ולחשוב קצתXD אני זוכרת שבE הראשון שעשיתי השמיעה היה על פארק שעשועים לקופים נכים או משהו כזה
הוי מגניב!! הקטע של השמיעה זה הכי כיף במיוחד המוזיקה מרגיעה שהם שמים בהפסקה של 10 שניות כדי לרשום תשובות ולחשוב קצתXD אני זוכרת שבE הראשון שעשיתי השמיעה היה על פארק שעשועים לקופים נכים או משהו כזה
K kittycatbone New member 17/1/07 #85 מה גם את עשית כבר את E לא? וכאילו אין עוד שמיעה בבגרויות... אז אפשר להגיד שגם את סיימת עם זה ;;^^ חיחיחיחי
מה גם את עשית כבר את E לא? וכאילו אין עוד שמיעה בבגרויות... אז אפשר להגיד שגם את סיימת עם זה ;;^^ חיחיחיחי