לסופ"ש

תמרוש5

New member
../images/Emo12.gif טוב אני מבינה ולא מבינה.

מצד אחד אם את רוצה לרזות את צריכה לאכול פחות ממ השאת רגילה,מצד שני זה אל אומר להרעיב. להרעיב זה כמו האנות מיות למיניהן. היי את בעצמך אמרת שזה די דוחה אל תהיי כמוהן

טוב תרגעו בנות של עז

דנדי לא מרעיבה את עצמה. היא לא נראת לי הטיפוס
הכל בהומור
אני דואגת שדנדי תאכל , כמו התינוקות הקטנים והחמודים האלה שצריכים לאכול כל ארבע שעות. אני מסמסת לה כל ארבע שעות שתאכל. דנדי בגללך יש לי חשבון מטורף בפלאפון

יש משהו אחד משותף לי ולתינוקות

הקטנים האלה....חחחחח ותחשבי בצורה חיובית (לא כמו שאת רגילה
) עדיף חשבון מאשר תנך בפלאפון
(אויש תנוחי) וכן באמת נסחפתן....אני לא עושה את זה.. רק אמרתי שזאת השיטה הכי טובה.. ולא כי אני מפגרת.. כי פשוט כל מי שבאמת הרזה סביבי גם (לא רק) הרעיב את עצמו.... ומה זה באמת? טוב גם זה קשה קצת להסביר.... אבל נגיד, מי שהיה שמן והרזה..לא יודעת איך להסביר, אבל רואים עליו... בדרך כלל זה בעיקר בידיים.. טוב דיי אני נסחפת.... אני פשוט.....לא יודעת להסביר את זה טוב
אבל זה לא חדש שאני לא יודעת להסביר טוב

תמרוש5

New member
טוב לא באמת חשבתי שתא עושה את זה..

וזה די נכון שבמקום כלשהו כדי להרזות חייבים להרעיב את עצמך בעצם לא יודעת אם הרעבה הרעבה אבל צריך לאכול פחות..אבל זאת שיטה שאם לוקחים אותה בצורה קיצונית זה נורא.:S

בואי נגיד

שצריך לאכול, אבל גם לא לאכול. נראה לי שזה ההסבר הכי נורמאלי שלי למרות שהיתה לי תקופה שאכלתי בעיקר סלט.. זתומרת סלט ארוחה עיקרית וכל פעם תוספת אחרת.. וירדתי דיי הרבה.. ולא הרעבתי את עצמי.. פשוט לא אכלתי טוב
אבל לא לא לאכול טוב במובן של להרעיב. אלא במובן של לא לאכול את כל הדברים שהגוף צריך בשביל לחיות טוב...
את מבינה אותי?

ממש קבוצת שומרי משקל נהיתה לנו פה

עוד מעט נעשה מפגשים להשקל ולהגיד כמה כל אחד ירד
אבל מצד שני יהיה נחמד לפגוש אתכן כל שבוע
לשגע אתכן קצת

לרדת בגדול../images/Emo6.gif

ובאמת יהיה נחמד.. מי משלם לי על לנסוע לתלאביב?
או שאני אלך ברגל, זה חלק מהדיאטה.

למה חודש.

פעם חישבתי שלוקח שעה ללכת 8 קילומטר. אז תל אביב זה 100 קילומטר מחיפה, שזה אומר 13*8 בערך אז זה 13 שעות מצד שני בטח מתעייפים מתי שהוא ודנדי גרה בטיזי אז כן חודש
הבעיה שאמורים להשקל כל שבוע אז היתי ממליצה לך להשאר במרכז

תלוי איפה הולכים

אח שלי הלך מפה לכפר תבור, שזה 11 ק"מ, בשעתיים... כי זו עלייה.. כן כן, לא רק שאני גרה בחור, זה גם חור נמוך!

../images/Emo6.gif יעני נדפקת מכל הכיוונים ../images/Emo3.gif

לפחות יש לכם שם צימרים!!! ויאללה נעה לעבור למרכז
יהיה כזה שולט....

כנראה שאת הולכת מאוד מהר../images/Emo6.gif

הביעה שלא תהיה לי מספיק בטריה לדבר בטלפון כל הדרך... ומהצומת לבית מיכלי/מרי כמה זמן לקח לי ללכת אתמול??? זה בערך שתי קילומטר....אולי קצת פחות... וכמה מרחק זה משוק הכרמל לעזריאלי? זה בערך 40 דקות... ונעה, אח שלך הולך מהר!

mary17

New member
לי יש משהו יותר גדול../images/Emo6.gif

והכי מצחיק ששניהם מוכרים מסכים

למעלה