לסופ"ש

../images/Emo32.gifלסופ"ש../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

כל מה שלא קשור לטלי
כל מה שקשור
אז מה? סופ"ש
עוד מעט כיפור ואני ממש לא אוהבת את זה..=\\ מי צם?
בכל מקרה, אין לי כ"כ מה להשקיע, רק שהרבה זמן לא פתחתי
אז אמממ..אחלה סופ"ש שיהיה לכם! וגמר חתימה טובה..וסליחה אם פגעתי
ותגידו, משעמם לו?

../images/Emo220.gifאני אינני צמה

לילה טוב!
אשכרה משעמם לו
או שהוא עסוק נורא עם כל מיני חומרים...
(אבל תכל'ס הוא בנאדם ממש גאון)

קרה לי משו מוזר אתמול../images/Emo6.gif

הייתי עם חברה שלי ואמרתי לה שאני לומדת משחק...אז היא עושה לי "תגידי את עם שפלר?" ואני כזה "אה?
" "עם ענבל שפלר.." "אהה..לא
"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היית שואלת אותה אם היא קשורה לשפלר אחר

אתן יודעות כמה שפלר יש בארץ????????

זה כמו שתגידו לי עכשיו שאתן מכירות מישהו שקוראים לו רוני כהן ואני צריכה לברר אם הוא קרוב משפחה של דני כהן
השמות הכי נפוצים!!!!!!!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifזה נורא הצחיק אותי לא יודע

**יודעת למה
"אוקיי הבנתי...." "אבל אולי בכל זאת????????" ואני אנסה לברר

זה שם נפוץ?../images/Emo12.gif

לא זכור לי ששמעתי אותו עד אילן... מה שכן, יש הרבה אילן שפלר ש... קשורים לאילן.

מלפני שבוע...

אני בדיאטה.. חח סתם, אבל דוגרי, הדרך הכי טוב לרזות היא להרעיב את עצמך... ואל תתקפו אותי עכשיו! אין מה לעשות, זה פשוט ככה.... שימו לב, כל האנשים שבאמת רזו, גם הרעיבו את עצמם. טוב, הלכתי לאכול....
זה פשוט היה דורש....

אוי דנדי זה כזה לא נכון

מצום לא מרזים. לפעמים אפילו משמינים ואם זה לאורך תקופה יש מצב שתמותי לפני שתגיעי למשקל שרצית. כדי לרזות צריך לדעת מה לאכול ומה לא לאכול באיזה כמות. אה ואם כבר כל אלה שבאמת רזו הם כאלה שהיה להם כסף או זמן לרכוש לעצמם מאמן כושר צמוד מצאת החמה עד צאת הנשמה וחיטבו את גופם. זאת הדרך! אבל לפעמים אין פשוט זין ליישם אותה

לא אמרתי לצום.. אמרתי להרעיב...

אפשר לאכול....פירחית ביום.. חח סתם
אוף אתן לא הבנתן אותי.. אבל לא משנה
אם אני הבנתי את עצמי זאת כבר התחלה טובה

זה ממש לא נכון

כשאת צמה, כל המשקל שיורד בהתחלה זה בכלל מים נוזלים אחרים בגוף.. אח"כ הגוף מתחיל לפרק חומרים אחרים... לוקח די הרבה זמן עד שהוא מתחיל לפרק שומנים. וביינתים מה שאת מקבלת זה גוף מאוד חלש ובקושי מתפקד, ודפיקת מערכות תמידית. אבל היי, אם זה עושה לך את זה - תפאדל

למעלה