לסופשבוע

MaYcHuK

New member
לא אמרתי , ולא מנסה ליצור פה מלחמה

"נשים נגד גברים" מדובר כרגע בגבר אני לא מכירה התנהגות כזו מנשים כלומר ממני לכן אני מבקשת הסבר! מדובר בגבר ולכן ביקשתי מהגברים להסביר אולי יצלילחו לשפוך אור ....

rrredshay

New member
חס וחלילה מלחמה

בטח לא נגד בחורה נחמדה כמוך. מה שהתכוונתי להגיד זה שההתנהגות הזו מאפיינת אדם מסויים בלי קשר למינו. כגבר, קשה לי להסביר את ההתנהגות הזו, כאדם, קשה לי גם לשפוט. תוארה פה סיטואציה מנקודת מבט מסויימת שיתכן והיתה מתוארת אחרת מנקודת מבט שונה.

MaYcHuK

New member
צודק במידה מסויימת

לצערי הרב זו לא פעם ראשונה שאני נתקלת בהתנהגות כזו והאמת לא ברור לי הלוואי והייתי מקבלת תשובה

rrredshay

New member
האמת, קשה לי להאמין

שיש מישהו עם קצת ניסיון חיים שלא נתקל בהתנהגות כזו( שוב כפי שהיא נראית מנקודת מבט ספציפית).

MaYcHuK

New member
ומה עושים כנתקלים בה באופן כמעט

קבוע? מכל מיני גברים שונים? כלומר הדבר נהייה התנהגות אופיינית?

rrredshay

New member
2 אפשרויות

להמשיך הלאה או להתעצבן ולהמשיך הלאה.... במה את בוחרת??? בעצם יש אפשרות שלישית, אולי אם זה קורה כלכך הרבה פעמים אז זה לא באמת קורה? אולי זה רק בראש שלנו??? אולי...

MaYcHuK

New member
תראה אני אחת שנותנת צאנסים

לפעמים יותר מדי לא חושבת שזה רק בראש שלי - בדקתי . והאמת המקרה הספציפי הזה לא קרה לי הרבה אבל קרו קטעים שבשיחה ה1 היה נלהב ואז הכול נעלם הבחור התהפך להתעצבן? פעם הייתי מתרגשת , היום לא! מי שלא רוצה לא צריך , אני נותנת צאנסים מעל ומעבר וזהו . אם לוקחים את הצאנס סבבה אני מבחינתי עושה הכול אם לא אז לא . הפסד שלו זה בטוח ושלי ? אולי - לא יודעת הוא לא נתן לי צאנס לגלות .... ממשיכים הלאה

rrredshay

New member
אחלה

אם תלכי כמה צעדים אחורה בשרשור, כבר כתבתי שאת אדם נחמד:)

כפי שכבר כתבתי

היה נשמע מקולו כאילו הוא קם מהשינה ולכן שאלתי אותו אם זה כך, ענה שלא. נשמע קצר רוח, אז חשבתי שאולי לא זיהה את קולי. כששאלתי אותו אמר שכן, יודע עם מי הוא מדבר. באותו הרגע ירד לי החשק לדבר איתו ובטח ובטח לצאת לדייט. בסיום השיחה שלחתי לו הודעה דרך האתר שהשיחה הייתה ממש לא לעניין. קיבלתי ממנו הודעה חוזרת שהוא ממש מצטער אבל לא זיהה שזו אני וניתקו לו את הטלפון ובגלל זה הוא לא יכול להתקשר והגרושה שלו עושה לו בלאגן... ומבקש בכל לשון של בקשה "ממי, תתקשרי אלי, מחכה לך". בקיצור, הבן אדם חי בסרטים שאני לא מעוניינת להיות צופה בהם.

MaYcHuK

New member
תשמעי א' קורה שתפסת אותו

בקטע לא נוח - הנה עובדה . אני אישית הייתי בוחרת לתת צאנס לנסות לפחות להיפגש פעם אחת אבל אני זו לא את יכול להיות שהבחור נמצא בסרטים כי מכניסים אותו לזה. את צופה מהצד ולא יודעת את כל העובדות לן כן הייתי נותנת צאנס , נפגשת, לפחות מדברת בפון נותנת לו עוד שיחה אחת ורואה מה הלאה

גלי 1970

New member
לא מבינה את זה

לפחות שיהיה נחמד ויגיד יפה שלא מתאים לו תמשיכי הלאה,בסוף ניפול לידיים טובות

advak

New member
תגידו

ובעיקר לבנות שפה- איך קורא שפעם אחר פעם, ממש חוזר על עצמו, שאנשים לא ממש .... (אני מצנזרת את עצמי) משאירים פה הודעות ואתן נסחפות אחריהם לויכוחים חסרי תועלת, סרק... למה? מה הטעם? הרי אנחנו פה לא על מנת לשנות מישהו, או לשנות את דעתו ואם אדם נחרץ מאוד או מביע דעות מנוגדות לשלכן, האם יש טעם בויכוחים על גבי הפורום? ועוד ביום שבת? תראו איזה יום יפה בחוץ, לא חבל? אולי את המפגש של פארק הירקון (שבכלל עדיף שיהיה בצפון) נערוך היום? שיהיה יום מקסים לכולם, מלא בחיוכים ולא בעצבים.

../images/Emo45.gif

האמת שהכל היה באשמתי...
אני ליביתי את האש... פשוט הוא כ"כ עצבו אותי עם היחס המזלזל שלו לנשים, שלא יכולתי לשתוק. ואח"כ זה כבר היה כמו כדור שלג. השפה בה השתמש והרמות הנמוכות אליהן ירד, זה היה מגעיל.ואני בנאדם שחייב להגיד מה הוא חושב... אז - התנצלותי למי שנפגע

למעלה