לסופשבוע

advak

New member
../images/Emo32.gif לסופשבוע

בוקר טוב, נעים וחמים לכולם. השמש בשמיים, האויר נקי (פה לפחות, והפעם אני לא כותבת מהצפון, אלא מהמרכז), מזג אויר שנותן כוחות לסופשבוע רגוע, או סופשבוע של טיולים אחרונים לפני שהגשם מתחיל?! מה התוכניות שלכם לסופשבוע? אני עדיין לא סגורה עם שלי, אני במרכז בביקור משפחה וחשרים, אז כנראה שצפוי לי סופשבוע רגוע... שיהיה לכולנו סופשבוע נעים ושבת שלום

הולך להיות סופש מעניין ומסקרן

א. כי עכשיו אני מתחילה את שלב ב' של תכנית ההבראה של הקשת, בזה שאני מסבה את ייעוד ההליכון שלי מ- קולב/מחסן ל- מכשיר להליכה ספורטיבית. ב. ירדתי עוד קילו וקצת :) (שינויים דרסטיים בתזונה והרגלים) ג. אחרי שאזרתי אומץ ופניתי למס' פוטנציאלים באתר מסוים, קיבלתי כבר 3 תשובות חיוביות ועל כן הגיע הזמן לפתוח יומן. ד. היום מתוכנן מפגש עם זוג חברים שחזרו מירח דבש עם המון תמונות וחוויות (שייט בקאריביים) ה. עקב התשובות החיוביות (שגם אם לא ייצא מהן חתונה :) ) - מצב רוחי השתפר פלאים, הוזרמו לי אנרגיות חיוביות חדשות לגוף, והמון המון מרץ ובטחון עצמי(שיופנה לנקיון הבית). אוחחחחחחח...... תחזיקו לי אצבעות :) שלכם, הקשת

נימשון

New member
בוקר של בישולים

חברים מגיעים הערב לארוחת ערב איטלקית אז היה לי בוקר של בישולים

אני נוסעת לצפון יש יום הולדת לחברה

טובה בכרמל צפויה לי יום הולדת ביחלו עם חברים לראות תמשפחה שלי ועוד יוםהלדת לגיסי המקסים שבת שלום ,

P u s s i c a t

New member
שגרה...

ארוחת צהרים אצל ההורים (הדגים של יום שישי), אימון (אם אספיק, זה יהיה במכון, אם לא - טריינר בבית) ומחר בבוקר... שבת שגרתית אחרי הפסקה של שבת אחת - רכיבת שבת. אופני כביש. 6 בבוקר תזוזה... המון זמן לא יצאתי בליל שישי... המון מה מחר? אחרי האימון? אלוהים גדול. מקווה למשהו שישבור קצת את השגרה.

גלית35

New member
ואצלי סוף סוף הבית נקי לא בישלתי../images/Emo20.gif

זה הולך להיות כרגע סוף שבוע שאני אוהבת..... הולכת לעשות הרבה הרבה הרבה כלום וקצת שום דבר

../images/Emo20.gif שבת שלום ../images/Emo20.gif

השמש זורחת והשבת בפתח אברך את כולם בברכת שבת שלום ומבורך שבת נפלאה שבת קסומה שבת מלאה בשמש
שתאיר את חיינו אמן
מזל טוב לעקרבים החוגגים היום
שיהיה אחלה של ערב
באהבה

אצלי התוכניות השתנו...

הייתה מתוכננת שבת שקטה ללא הילדים, אך אחרי כסאח איתו הוא לא הגיע לקחת אותם. ו...כניראה גם יש לי דייט היום. שבת שלום

תודה גלי

בסוף לא יצאתי לדייט. התקשרתי אליו כדי לקבוע, היה ניראה לי שהערתי אותו משינה ושאלתי אותו אם זה כך, ענה שלא, נשמע חסר התלהבות, לא שאל מי זו (דיברנו רק פעם אחת והתקשרתי מחסוי), אמרתי שהייתי מצפה שיתלהב קצת יותר... ומה ענה? מה את רוצה שאני ארקוד? שאלתי אותו אם הוא יודע מי מדברת, אמר שכן. אמרתי לו טוב, שיהיה לך ערב נעים וביי. מה אני אגיד לך, איזה הבדל בין שיחת הטלפון הקודמת לזו.

MaYcHuK

New member
גברים ווקשע תסבירו לי ....

פשר התנהגות זו אני שואלת ברצינות תסבירו לי הלוואי ויכולתי להיות יום שלם שבב במוח של גבר ע"מ להבין מה אתה חושבים ורוצים..... פפריקה - אם הוא רוצה שיתאמץ . אולי הוא קם משינה אולי תפסת אותו ברגע לא נוח למרות שזה לא תירוץ בכל אופן עברי הלאה

למעלה