לסופשבוע! אחותי כבר בבית!
ה ה 1 והיחיד New member 29/2/08 #12 היה קל חח הגעתי הביתה וגיליתי שאמא שברה את היד ביום שני. היא לא הזכירה את זה בכלל עד שחזרתי
ז זוהרוש15 New member 29/2/08 #16 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהיא בטח לא רצתה להדאיג אותך שתרגיש טוב
D dina101 New member 29/2/08 #11 כי כמו גשם על המים..אותך אני אוהב.../images/Emo23.gif שלומית,ראיתי למטה שכתבת על זה ,וברוך השם,אני שמחה לדעת שהכל בסדר חזרתי מהטיול ,וכואבות הרגליים ואני עייפה. אבל היה מדהים ביותר ,איך לתאר:? בקרוב אני יעלה תמונות מהמצלמה
כי כמו גשם על המים..אותך אני אוהב.../images/Emo23.gif שלומית,ראיתי למטה שכתבת על זה ,וברוך השם,אני שמחה לדעת שהכל בסדר חזרתי מהטיול ,וכואבות הרגליים ואני עייפה. אבל היה מדהים ביותר ,איך לתאר:? בקרוב אני יעלה תמונות מהמצלמה
י יוני יוני היחיד New member 29/2/08 #14 שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כמה זמן לא הייתי פהההההההההההההההההה... יא אללה.... איזה חיים עמוסים יש לי מה זה זה...?!?!?!?!?!? בקיצור... שיהיה לכולם סופ"ש נהדרררררר... תהנו ממנו
שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כמה זמן לא הייתי פהההההההההההההההההה... יא אללה.... איזה חיים עמוסים יש לי מה זה זה...?!?!?!?!?!? בקיצור... שיהיה לכולם סופ"ש נהדרררררר... תהנו ממנו
T tal 01 New member 1/3/08 #17 שלומית, אני שמחה לשמוע../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif שבוע הבא טיול שנתי...לא בא לי
מ מירוש 18 New member 1/3/08 #20 איך זה? איך זה שתמיד סוף השבוע עובר כל כך מהר והשבוע עובר כל כך לאט?