נכון אפילו סופ``ש ארוך עובר מהר
S shilgiah New member 1/3/08 #22 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifשבת נחמדת!!../images/Emo13.gif תמונות.. תמונות.. תמונות.. תמונות.. תמונות.. ועוד קצת.. תמונות... הייתי כה חמודה כשהייתי קטנה.. והייתי ילדה יפה עד גיל 8 בערך..
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifשבת נחמדת!!../images/Emo13.gif תמונות.. תמונות.. תמונות.. תמונות.. תמונות.. ועוד קצת.. תמונות... הייתי כה חמודה כשהייתי קטנה.. והייתי ילדה יפה עד גיל 8 בערך..
S shilgiah New member 2/3/08 #31 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifטפרסה?../images/Emo13.gif חחח סתם.. לפעמים כן..לפעמים לא.. תלוי במזג אוויר חחח תודה בכל זאת..
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifטפרסה?../images/Emo13.gif חחח סתם.. לפעמים כן..לפעמים לא.. תלוי במזג אוויר חחח תודה בכל זאת..
S shilgiah New member 4/3/08 #38 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחחחח../images/Emo6.gif "את חושבת?" בספרדית
ש שלומיתת New member 2/3/08 #23 למישו יש רעיון איך משכנעים ילדה לבלוע כדור, כשהיא מפחדת ממנו פחד הסטרי? כי לי כבר נמאס חוצמזה, מחר טיול שנתי! אני חוזרת בשלישי בערב אז תעשו טובה, תתנהגו יפה!
למישו יש רעיון איך משכנעים ילדה לבלוע כדור, כשהיא מפחדת ממנו פחד הסטרי? כי לי כבר נמאס חוצמזה, מחר טיול שנתי! אני חוזרת בשלישי בערב אז תעשו טובה, תתנהגו יפה!
ש שלומיתת New member 2/3/08 #26 ניסינו כבר זה מר לה והיא לא מסכימה לשתות את זה..חוצמזה שזה מאבד הרבה מהאפקט של הכדור... לבקעת הירדן
מ מ א י ה 9 0 New member 2/3/08 #30 אז באמת אין לי רעיון.. למרות שדווקא יש רופאים שאומרים לרסק את הכדור לכפית קוטג'/מיץ ענבים.. ו... אחלה מקום!!
אז באמת אין לי רעיון.. למרות שדווקא יש רופאים שאומרים לרסק את הכדור לכפית קוטג'/מיץ ענבים.. ו... אחלה מקום!!
ז זוהרוש15 New member 2/3/08 #29 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמנסיון שומדבר לא יעזור כ"כ אני לא מסוגלת לבלוע כדורים מאז ומתמיד זה משהו פסיכולוגי
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמנסיון שומדבר לא יעזור כ"כ אני לא מסוגלת לבלוע כדורים מאז ומתמיד זה משהו פסיכולוגי
S shilgiah New member 2/3/08 #32 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifיהה תהני לך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני אדאג לכך שהם יתנהגו יפה תכניסו לה את הכדור בתוך הלבן של הלחן ותגידו לה לבלוע את הלחם.. [לי זה לא עזר כשהייתי קטנה, בלעתי את הלחם ואת הכדור לא אבל מי יודע אולי אצלה זה יצליח ]
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifיהה תהני לך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני אדאג לכך שהם יתנהגו יפה תכניסו לה את הכדור בתוך הלבן של הלחן ותגידו לה לבלוע את הלחם.. [לי זה לא עזר כשהייתי קטנה, בלעתי את הלחם ואת הכדור לא אבל מי יודע אולי אצלה זה יצליח ]
מ ממשיך לרוץ New member 2/3/08 #34 קל מאוד- קחי כפית שוקולד\גבינה\חומוס - מה שהיא אוהבת שימי בפנים את הכדור ככה שלא תראה אותו ושפשוט תבלע את הממרח, היא אפילו לא תרגיש את הכדור, זה עבד עליי, על אחי שהיה קטן, על בני ובנות דודים שלי. עובד 100%XD
קל מאוד- קחי כפית שוקולד\גבינה\חומוס - מה שהיא אוהבת שימי בפנים את הכדור ככה שלא תראה אותו ושפשוט תבלע את הממרח, היא אפילו לא תרגיש את הכדור, זה עבד עליי, על אחי שהיה קטן, על בני ובנות דודים שלי. עובד 100%XD
ז זוהרוש15 New member 2/3/08 #35 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח אולי אני אעשה את זה../images/Emo6.gif
א אין מלאכים בשמיים New member 2/3/08 #25 כ"כ קרוב ועם זאת כ"כ רחוק. החיים האלה כ כך מסובכים אני כבר לא יודעת מה לעשות אני דייי אבודה פה.