למה לא לפתוח הודעה?? פתחתיי הודעה חדשהה מה הבעיותת אם זהה?? מי נעלבבבבבבבבבבבבבב?
מ מורן שיים New member 22/12/05 #20 למה לא לפתוח הודעה?? פתחתיי הודעה חדשהה מה הבעיותת אם זהה?? מי נעלבבבבבבבבבבבבבב?
ב ברוש הבובעע New member 22/12/05 #23 זו לא סיבה לפתוח שרשור חדש!!../images/Emo4.gif אתן חדשות ואולי אתן עוד לא יודעות אבל אסור לפתוח כל הזמן שרשורים חדשים זה מציף את הפורום!! אז תפסיקו ותלמדו לשרשר!!
זו לא סיבה לפתוח שרשור חדש!!../images/Emo4.gif אתן חדשות ואולי אתן עוד לא יודעות אבל אסור לפתוח כל הזמן שרשורים חדשים זה מציף את הפורום!! אז תפסיקו ותלמדו לשרשר!!
ב ברוש הבובעע New member 22/12/05 #27 אמ...צריך לחכות קצת... עד שהמנהלת תתן שם ואז כולם ישרשרו לה שאלות...!! ומספיק לפתוח שרשורים!!את יכולה לנצל"ש!!
אמ...צריך לחכות קצת... עד שהמנהלת תתן שם ואז כולם ישרשרו לה שאלות...!! ומספיק לפתוח שרשורים!!את יכולה לנצל"ש!!
ב ברוש הבובעע New member 22/12/05 #28 ../images/Emo6.gifמה לעשות פאקצות זה פאקצות..../images/Emo6.gif
L liat love yaniv New member 23/12/05 #35 אאמ אאמ...אני נמצאת שם.. ילדה ורודה אבל אתם אוהבים אותי בכל זאת?
ב ברוש הבובעע New member 23/12/05 #48 חעחע יש לנו פקאצה בפורוםם../images/Emo6.gif חעחעחעחע...סתם מאמושששש... בטח שאוהבים אותך איפה את חיה?!
חעחע יש לנו פקאצה בפורוםם../images/Emo6.gif חעחעחעחע...סתם מאמושששש... בטח שאוהבים אותך איפה את חיה?!
נ נ ו פ ר ה New member 23/12/05 #73 לאדווה.. את האמת שהוא נמצא הרבה בחזרות אבל כל פעם שהוא בבית ספר אז אני רואה אותו .המון פעמים יוצא שהוא כאילו מטר ממני אבל אף אין לי אומץ לדבר איתו כי אני לא בטוחה מה להגיד לו.
לאדווה.. את האמת שהוא נמצא הרבה בחזרות אבל כל פעם שהוא בבית ספר אז אני רואה אותו .המון פעמים יוצא שהוא כאילו מטר ממני אבל אף אין לי אומץ לדבר איתו כי אני לא בטוחה מה להגיד לו.
א אדווה המאמי New member 23/12/05 #78 יאא... איזה כיף לךךך הלוואי שכמעט כל יום הוא היה לי מול הפרצוף... אני במקומך הייתי מנסה להתקרב אליו לדבר איתו להתידד איתו.. לו יודעת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח מושלםםםם
יאא... איזה כיף לךךך הלוואי שכמעט כל יום הוא היה לי מול הפרצוף... אני במקומך הייתי מנסה להתקרב אליו לדבר איתו להתידד איתו.. לו יודעת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח מושלםםםם
ב ברוש הבובעע New member 23/12/05 #79 גם אני מזהה..... אני לא מבינה איך את יכולה להסתכל עליו בלי להתנפל אמאאאא הלוואי וזה היה לי... הייתי מתחילה איתו
גם אני מזהה..... אני לא מבינה איך את יכולה להסתכל עליו בלי להתנפל אמאאאא הלוואי וזה היה לי... הייתי מתחילה איתו