טוב ברוש...!!
T TOUSH New member 24/12/05 #96 למה אין רעות../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif פשוט סבא שלי בבית חולים ועבר ניתוח בלב ולא כ"כ יוצא להיות בבית...
למה אין רעות../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif פשוט סבא שלי בבית חולים ועבר ניתוח בלב ולא כ"כ יוצא להיות בבית...
ב ברוש הבובעע New member 24/12/05 #98 אעע.....אבל זה גם לא פייר ש.... שאת לא פהה....!!!!!! את המנהלת את צריכה להיות פה הכי הרבה
T TOUSH New member 24/12/05 #100 אני לא צריכה לשרוץ פה 24 שעות ביממה... יש מנהלים בתפוז שלא נימצאים בפורום שלהם ימים... ואני כל יום פה ומסדרת את הפורום לפחות פעמיים ביום...ונותת את כל כולי לכאן אבל יש תקופות של לחצים בחיים אז לפעמים אני פה כמעט כל היום ולפעמים פעם אחת ביום... אין מה לעשות מאמי צריך להבין גם את הצד שלי.. וברוש לא במטרה לפגוע מה שעניתי לך זה פשוט האמת סורי
אני לא צריכה לשרוץ פה 24 שעות ביממה... יש מנהלים בתפוז שלא נימצאים בפורום שלהם ימים... ואני כל יום פה ומסדרת את הפורום לפחות פעמיים ביום...ונותת את כל כולי לכאן אבל יש תקופות של לחצים בחיים אז לפעמים אני פה כמעט כל היום ולפעמים פעם אחת ביום... אין מה לעשות מאמי צריך להבין גם את הצד שלי.. וברוש לא במטרה לפגוע מה שעניתי לך זה פשוט האמת סורי
ט טלנובלה בדם New member 24/12/05 #106 היי אני אורנית, בת 12 וחצי מלוד... הייתי במסיבה של חברה שלי.. קחו תמונה=>>> http://img527.imageshack.us/img527/8236/55555555554ls.jpg
היי אני אורנית, בת 12 וחצי מלוד... הייתי במסיבה של חברה שלי.. קחו תמונה=>>> http://img527.imageshack.us/img527/8236/55555555554ls.jpg
ש שרינוששש New member 25/12/05 #111 לכווווווולםם! חגגגגג חנוכהה שמחחחחח!!עיםםם הרבההה חחח אבל לא להגזיםם! בקיצררררררררר חגגג מעולהההה כמוו הגיים בוויזזזזזזזזזזזזזזזזזז ערןןןןןןןןן אתהה הגיים בויי שלייייייייייייי ימושלםםםםםםם אוהבתתתתתתתתתתתתתת ע ר ן אניי אותךךךךךך
לכווווווולםם! חגגגגג חנוכהה שמחחחחח!!עיםםם הרבההה חחח אבל לא להגזיםם! בקיצררררררררר חגגג מעולהההה כמוו הגיים בוויזזזזזזזזזזזזזזזזזז ערןןןןןןןןן אתהה הגיים בויי שלייייייייייייי ימושלםםםםםםם אוהבתתתתתתתתתתתתתת ע ר ן אניי אותךךךךךך
ש שרינוששש New member 25/12/05 #112 לכווווווולםם! חגגגגג חנוכהה שמחחחחח!!עיםםם הרבההה חחח אבל לא להגזיםם! בקיצררררררררר חגגג מעולהההה כמוו הגיים בוויזזזזזזזזזזזזזזזזזז ערןןןןןןןןן אתהה הגיים בויי שלייייייייייייי ימושלםםםםםםם אוהבתתתתתתתתתתתתתת ע ר ן אניי אותךךךךךך
לכווווווולםם! חגגגגג חנוכהה שמחחחחח!!עיםםם הרבההה חחח אבל לא להגזיםם! בקיצררררררררר חגגג מעולהההה כמוו הגיים בוויזזזזזזזזזזזזזזזזזז ערןןןןןןןןן אתהה הגיים בויי שלייייייייייייי ימושלםםםםםםם אוהבתתתתתתתתתתתתתת ע ר ן אניי אותךךךךךך