שבת שלום לכולם..!! שבת שלום לכולכם אוהבת אותכם הכי בעולם..!!
ה הוד פישר New member 23/12/05 #60 שבת שלום לכולם..!!../images/Emo23.gif שבת שלום לכולכם אוהבת אותכם הכי בעולם..!!
ב ברוש הבובעע New member 23/12/05 #63 אוריקושית....את חמודעע מאודד../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif חולה עלייך!! אורנית מה המצב איתך שותקת יותר מידי חעחעחע....כתבי קצת שאלות לפני שאני מתה משעמום פה חחחח מתה עלייך כפרע שליי מואהההה
אוריקושית....את חמודעע מאודד../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif חולה עלייך!! אורנית מה המצב איתך שותקת יותר מידי חעחעחע....כתבי קצת שאלות לפני שאני מתה משעמום פה חחחח מתה עלייך כפרע שליי מואהההה
ט טלנובלה בדם New member 23/12/05 #66 חחח ברו'שש...משעמם ליי... יש לי עוד 3 שעות עד למסיבה של חברה שליי....ביינתיים אני יכולה להקבר פהה....!!!!
חחח ברו'שש...משעמם ליי... יש לי עוד 3 שעות עד למסיבה של חברה שליי....ביינתיים אני יכולה להקבר פהה....!!!!
R rotemv0 New member 23/12/05 #71 אההההה אני בת 14 מירושלים..תגידי יורד גשם אצלכם?! אצלנו קפואא רצחחח...
R rotemv0 New member 23/12/05 #76 חחחחחחח אצלנו קפוא..אמרו שיירד שלג מחרר..איזה כיףףףף הלוואי שיהיה שלג שיתבטל הבית ספר יש לי מבחן מה זה קשההההה!
חחחחחחח אצלנו קפוא..אמרו שיירד שלג מחרר..איזה כיףףףף הלוואי שיהיה שלג שיתבטל הבית ספר יש לי מבחן מה זה קשההההה!
ב ברוש הבובעע New member 23/12/05 #80 אצלנו ברקים רעמים גשם ברד וקור ש.. שחודר לעצמות!!!!!!!!!!! רררררררררררררררררררררררר איזה קורררר
א א ו ר י ק ו ש New member 24/12/05 #83 אז אנחנו צריכים לסבול מהשיעמום שלך חיחיחי סתם מותק איזה מסיבה היית?? בת כמה את מאיפו?ואיך קוראים לך?
ב ברוש הבובעע New member 24/12/05 #85 תתרגלי שאין רעות../images/Emo4.gif המנהלת בקושי נמצאת פה זה ממש לא פייר...