לסופשבוע

../images/Emo15.gifיש לו שירים מדהימים , ../images/Emo99.gif

יש לו קולל מדהים , והוא בנאדם פשוט מושלם !!!

../images/Emo15.gifחיחיחיח כן . ../images/Emo99.gif אני אוהבת יותר את

משהו ממני , כל הציפורים , אם הוא יילך , ויש עוווווד חיחיחי אבל גם אותו .

lililulu

New member
חחחח דווקא זה אחד השירים הכי פחות יפים מהדיסק

שלו:] מה שאומר שאם אהבת את השיר הזה את תאהבי עוד יותר את השירים האחרים שלו...בקיצור מה אני חופרת לך לכי לקנות את הדיסק שלוD:

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifכנסוו

היי בנות מה קורה?? אני חייבת לשתף אותכן במה היה לי אתמול חחחחח הלכתי לעיר עם חברות והיה שם הדג נחש ופיני חדד וגיאדמרק וזה היה בירושלים ועכשיו השדרן של הרדיו עושה לי כזה: "שוב פעם את????" ואני כזה ?: "כן" ואז הוא עושה לי: "אבל הגיים בויז לא פה!!" ואני כולי כזה לא מבינה מה הקשר חחחחחחחחחחחחח

חחחחחהרגת אותי

חחחח עלק הגיים בויז לא פה .... כבר כולם יודעים שאת אוהבת את הגיים בויז כפרות עליהם 555555555555555555

עזרה דחוף

איזה ילד הציע לי חברות ואני לא אוהבת אותו זאת הפעם המאה נראה לי שהוא מציע לי חברות ואני אומרת לו לא וכבר לא נעים לי להגיד לו לו אבל אני לא אוהבת אותו מה אני עושה
חחח זה מזכיר לי את הסיפור של אדם שהיה בכיתה ג' או ד' שהציע לאיזה ילדה חברות ואמר לה תקיפי כן או לא והיא הקיפה לא ועשתה סימן קריאה וואי אם אני יראה את הנבלה הזאת אני יהרוג אותה !!!!!!! עכשיו בטח היא מנחמת את עצמה שהפסידה אותו את היפיוף הזה

שירשרתי את זה במקום טוב???

אני צריכה לתקן את עצמי אז.... זאת הפעם המאה נראה לי שהוא מציע לי חברות ואני אומרת לו לא וכבר לא נעים לי להגיד לו *לא

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifקבלי תשובהה

אגרוף זהנ סתם כואב ולפעמים מפספסים חחחחחחחח כאפה זה גם כואב וגם מתלבש על כל הלחייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מתלבשששש על כל הלחחחחחחחחחחחי . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . xD

למעלה