לסופשבוע

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifקבלו מגילהה

טוב דבר ראשון למנקה האהובה שלייייי שאני מזה אוהבת אותההההההההההה דילבייי אני עדיין מנסה להעלות לך תהקדשה חחחחחחחחחחחחחחח פיר פיר המדהימההה שתמיד כייף לדבר איתה ולהתייעץ והיא לךא סובלת שאני מדברת איתה במיקרופון חחחחחחחח נופרי אני חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך והיא לא רוצה אותי באי סייי חחחחח עכשיו שחף- מושלמת ברמותת עמית - החסויה שלי חחחחחחחחח ירדן- אנמי אוהבת את ערן יותרררררררר חחחחחחחח סתםםםםםםם חן- מואההה חני- קטן קטן ויש בו המוןן בת אל- אין עלייך נשמה שלי אני אוהבת אותךךךךךךךךךך לור אן- זו ילדה שאי אפשר שלא לאהו חחחחחחחחחח שני - מואהההההההה מדהימה אחת אני אוהבת אותךךךךךךךךך קסניה- ילדה מקסימהההההה נוני- נוניייייייייייייייי אייייי לובב יווווווווווו קורל רותםם ועוד מלא שאני לא זוכרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהבת אותכןןןןןןןןןןן

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifקרן?!את יותר מקסימה מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifטוב נו את את מתעקשת../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo210.gifאני אוהבת אותך מחזורית שלי !!!

וממעריכה מאוד את מה שעשית לפלורין אבל היא לא שווה את זה כמו שהבנו :) לא נורא ייאללה תתחילי לארגן ליומולדת שלי

../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . ../images/Emo6.gif

אואווא עוד מללא זמממן !!
תתחילו להתארגגן ליומולדת שללללי !!!
יותר קרוב . P=
12.9
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . xD

../images/Emo110.gifגם את שלי אל תשכחו!

חחחחח 21.12 כן????XD רחוקקקקקקקק חחחחח כמה שיותר רחוק יותר טובבבבבבב תכינו יותר סתםםם
חחחח

למעלה