בנוווווות!?!?
קצת באיחור חח לא נוראא קראוו עד הסוווווווף אז ככה:.. אצלנו בעפולה היה הכייי כייף בא=ר=ץץץץץץ סבא שלי עובד במקום הזה שהיה את ההופעותת..הוא מחלק לאומנים את האוכל והשתיה והכיבוד.. אז הוא הכניס אותי ואת חברה שלי בתור עוזרות שלו יענו שעוזרות לו..חיכינו שעה מאחורי הקלעיםם עד שמישו' יבוווא..פיתאום מי בא?!איתיי פרי..מכירות??זה שהיה בנולד לירקוד[הוא גם גר בעפולה]בקיצור לקחנו חתימה וזה והוא מזהה חמוד אני וחברה שלי יושבות כמו מסכנות מאחורי הקלעים על ושומעות מה איתי וכל הלהקת מחול הזאת מדברים חח פיתאום מי בא?!אוהד אלישע חחחחחחחחחח זה מכוכב נולללללד אבל הוא לא שר הוא סתם באא אז הוא סיפר על צביקה הדר וזה כל הקלעים שהיה בתוכנים ובלה בלה בלה שטויותת עזבוו..
אז אני וחברה שלי מחכות שכברר יבואווו האומניםם פתאום אני כזה שומעתת "שי גבסו,שי גבסו"אני כזה "איפה איפה"??פיתאום הוא רק יוצא מהאותו הזה הגדולל אמאאא יואוו אתןן לא מבינוות איזה חתייייייייייך אמאאא שיי מעעעלללללללף איזה סטיליסט הוא..לבש כובע כזה לצד וחולצה מקופתרת וג'ינססס איך שראיתי אותו הייתי בטוחהה
הראלל סקעעעת ואני?!הלבב שליי קפפפפץ אמאא..בקיצורר הוא שר ת'שיריםם היפיםם האללה שלוו ירדדד אלינו וזהה דיברנוו חיבקתי אותו נשיקות חיבוקים וכו'..אחר-כך עלתה לבמה איזה אחתת מזהה מעפפפפפפפפנה "זמרת" שרה שירים ישראליים אמא איזהה דפוקהה.. אתן קולטות אותה שרה "אז מה עם קנית לי.."..שמה ת'מיקרופון לקהל ואף אחד לא שר חחחחחחחח יואוו איזה ביאווס הבריחהה את כולםם אני כזה יוצאת ליד הבמהה אני רואה כיסאות לבנותת ריקוות בלי אנשיים..ואני וחברה שלי רק צוחקותת אמא פיפייייי..
פ'סדרר ירדה וזהה האנשיםם חזרנוו [חחחחחחחחחח] איתי פריי עלהה שובב רקדד ריקודד ירד.. באהה איה כורם הזאאאאת מי מכירר אותהה שרה ת'שירים העלוביים שלהההה[חוץ מ-"שיר אהבה פשוט"] ירדהה הלכה הבייתה..אחר"כ אני קולטת כזה מהצדד מכונית ענקיתת באהה..מי יוצאת מישם?!שיריי מיימווווווווווון בעעעעעעעעע אנ'לא סובלתת אותתתתתתתה סנובייייייייית..עלתהה שרהה חיבקתי אותה וזה כאילו שאני אוהבת אותה [מממש לאאאא]חתימותת באלגניםם בלה בלה..נאמממ..ואזז היה איזה סטנדאפיסט מזה קוררררררררע אין לי מושג איך קוראים לו..אממ..וזהוו..אהה היה גם זיקוקים...היה נחמדד.. בנוותת וואי אתןן לא מבינותת היה מזהה כייףף פשוטט הלך לי כל הידיים ואני גמורהה היוםם היה עוווד מזהה צחוקייים עם הבנייים עם הספריי כל הבגדים כל השיער
שימווווווותתתתתתתו א*מ*ןןןןןןןן.. טובב נאממ..זהוו וואיייי הלכוו לי הידייייים..
אוהפ'ת אותכם..
: ]]]