לסופשבוע

פריקת אהבה שלי:

דבר ראשון- ש-ר-ו-ן!!!אני אוהבת אותךךך הכי שבעולםם!!!אתה הכי חשוב לי בעולםםם3> אני פשוט אוהבת אותךך!!
עכשיו לנסיכות היפותת שלייי- דילבוש-ביחושית: את כזאת חברה טובהה!!!אין עליךך!!ואת אוהבת את ביחוש הכי שבעולםםם ורואים את זה שאת פשוט מתהה עליווו.... את כמו האמא של הפורום שלנו...זאתי שתמיד עוזרת לנו בהכל!! אין עלייך פשוט איןןן!!אני אוהבת אותך כ"כ...
נופר בוסקילה: אני אוהבת אותךך!!! את תמיד שומרת על הסדר בפורום (גם עוד כמה בנות פה שומרות)ותמיד דואגת כשמישהי לא משרשרת נכון או משו את תמיד מעירה לה!!ובאמת כל הכבוד לך.! בזכותך (ובזכות עוד כמה בנות פה)הפורום יהיה מסודר בע"ה!!! מתה עלייךךךך!!!!!!!
מיכל: גם את שומרת על הסדר בפורום!!כל הכבודד! אני חולה עליייךךךךךךךךךךך מואההההההההההההההה
סיתוונית(שעזבה את הפורום)-אם תיכנסי לפה ותיראי את ההודעה אז שתידעי שאת חברה טובהה ומדהימהה ואני פשוט אוהבת אותךךך
קרן: את אוהבת את ערן כ"כ שאי אפשר לתארר.. אוהבת אותךך!! שחף: אני פשוט לא יכולה לתאר כמה שאני אוהבת אותך!!! את פשוט ילדה מקסימהה ונהדרתת!!איך אפשר לא לאהוב אותך תגידי לי איךך?
חני: את מותק של ילדההה!! אורטל: חולה עלייךך!!את ילדה מקסימההה!!!
ספיר סלב: את חברה מדהימההה!!ופשוט כיף להיות בחברתך בכיתה ובכל מקום אחר אוהבת אותךך!! סבינה: את דודה ניפלאההההההה!!!אין עלייךךךך למרות שיש בינינו לפעמים ריבים קטנים פה ושם אני עדיין ממשיכה לאהוב אותךךךךך..
לינוי: לינויושש אני כבר רוצה לראות אותךך למרות שאנחנו גרות באותו עיר עדיין לא ראיתי אותךך
אבל יגיע יוםםם ואני יראה אותך!!אני חולה עליךךךךךךך!
פלורין: אחותי הקטנהה כמה שאני אוהבת אותךךך ואני כבר מתה לפגוש אותך ולראות אותךך!! אוראל: את פשוט ילדה ניפלאה מדהימהה ויפהה!! כמה שאני אוהבת אותךך!!
וכמובן מנהלות הפורום שאם הן לא היו פה הפורום לא היה קיים!!אוהבת אותכןן
זהו הסתיימה פריקת האהבה שלי חחח חפרתיי... אוהבת, מריה סנדלר.

../images/Emo108.gifשוב שכחתי את המאומץ חח ועוד משו:

איך שכחתי את הבנות האלו: ספיר קנפו, מורן,לי,קורל,לור-אן,חן,עדי,בת אל,שני.. אני אוהבת אותכןן!!

../images/Emo15.gifחיחיחי מפגש אצ'קלוניותתת והדרום . D=

לינוי ? , היית בבמות או ביורו פארק ביום העצמאוות ? . :][:

../images/Emo192.gif לאא לא היה לי כוחח לראות ת'רני פלוץ

הזאת \: שמעת שבחוץ נדקרו 16 אנשים ? אחי היה שם , מזל לא קרה לו כלום |: פויהה לערסלאנדד הזאתת הם צריכים לקבל מכות בטוסיק D:

../images/Emo192.gif חחח וזה היה עוד שכול הפריקים

הולכים לשםם כי היה את ברי סחרוף ואת לא יודעכתת להקהה שכזאת XD: עזבוו אני לא הלכתיי אבל קיבלתי אינפורממיישןן שאופיריקק שלי היה שם :)

הביאו לכם את ברי סחרוף ? *מקנא* ../images/Emo12.gif

OMG , איזה עירייה חמווווווווווווווווווודה . בטח הייתה הופעה בתזונה.P: ואיזה עוד להקה הביאו ? חהחה . <:

../images/Emo192.gif אני חושבת כנסיית השכלל ,

אני חושבת , D: ומה את מקנאא זה שאני שומעתת שירים שלוו זה לא אומרר שאני חולה לו על התחת :D

לא הבנתי מה הקשר,D:

יו,כנסיית השכל. הלכת לשם ? P: איזה שווהההההההההההההההההה D:

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מי לא מכיר את ברי ?
חח סתם נו,גם אני בהתחלה לא הכרתי אותו >> אבל חברה שלי מכורה אליו D:

אין מצב.D:

יו,נו באמת את לא מכירה?:O מכירה ת'צמד פורטיסחרוף? D: נאמ,D: זה רמי פורטיס <לא משנה> ובריייייייי סחרוף.D; הם צמד,חהחה שמעת עליהם? P: ושמעת ת'שיר.. "חדשות מהירח,חדשות מהירח?D:" זה היה פעם בפרסומת של פלאפון. הקיצ'ר לא משנה.D:

../images/Emo192.gif חח רותםם , לא D:

היאא בטחח תביןןD: מה נראה לךךךךךךD: חחחחחחחחחחחחחחחחח אחיי התאהב בשירר נצמדנו של לא יודעת מיי ואזז אני נכנס לחדרר ושואללל האםםםםםםםם כולםם פוו כלומרר בסדרר כולםם עוד חיים ואת שרהה אם גיטרה געגועים לים כי נהנהנהנה לא בהלבהלבלהבלה עכשיוD:

../images/Emo15.gif חח לינוי , לא . D;

כולםם פוו כלומרר בסדרר כולםם עוד חיים ואת שרהה אם גיטרה געגועים לים כי נהנהנהנה לא בהלבהלבלהבלה עכשיוD: אע ?!

למעלה