לסופשבוע

חן XD

New member
../images/Emo23.gifפריקת אהבה שלי ../images/Emo23.gif

קודם כל לפוטנה היפשלי החיים שלי שאני אוהבת אותה הכי בעולם ! אותה ואת ביחוש כפרעליו חחח אז פוטנה אני אוהבת אותך הכי הכי בעולם נופרושש אני =אוהבת= אותך יפשליי משוגעת עלייך ועכשיו לכל הבנות שאני מכירה ולא מכירה חח (תתכוננו לחפירה)
שחף לינוי שני ספיר ירדן מריה קרן מיכל שירלי רותם בתאל עמית חן עדי. קורל נגה אורטל אופיר
וכל מי ששחכתי (ולא נראלי) שתוסיף את עצמהה אה..ופה בקטנה כזה.. אושרי וערן :)

../images/Emo110.gifפריקת אהבה יישרר מהלבבב../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

טוב תככוונו לחפירה קראוווו חחחחחחח קודםםםם כולללל לאחדד והיחיד א=ד= הנסיךךךךךךך כפרעליו!בלעדיוווו אין ספיר!!!!!! אדם?!אני חולה עליךך שנמה יפשלייייייי מי אוהבבב אותך יות רממני מי מי???רק אניי נשמההההה אתה! לא משנהה מה היהיהייהי תמיד אני יהיה
ב=ך
=] לילדה הכי מושלמתתת בכול הגלקסיהה הזאתתת!!!!!! י=ר=ד=נ=ו=ש שלייי!!!!ורק שליייי ירדני???כמה שאני אוהתבותךך אין לך מושגג נסיכה מושלמת שליי א=ת!!!!!!!!!!!!! כפרעליךךךךך ועכשיו לנסיכותתת הכי יפות בעולםםם=]]] דילבבביייייייי נבלה יפשלייייי כפרעליהההה שחפושההה שליייי שנמה שלי היאאאא
לינויההה הדוב השמןןן והיפה שלי! שירלושש המדהימהההההה חוהל עליךך הדרוש הנסיכה שליייי מריהה המאלךך הכי יפה בעולם! $מיכלוש$ $בתאלוש$ $שירוש$ $רותמע$ $חן$ $עמית$ $קרן$ $חן$ $שני$ $חני$ $מיטל$ $אורטל$ $קסניה$ $בר$ $אופיר$ $קורל$ ועכשיוו לילדההה שלא מדברת איתייי=\\\\\\ נ=ו=פ=ר! עם את רואה את זההה אז אני לא יודעת מה עשיתיי לך אבללללל עם באללךךךך תסלחי לייי גם עם עשיתיי משו אני מבקשת סליחהההה עכשיו! כי אני לא רוצה לריב עם אף אחת פה בפורוםםם!אנחנו צכות להיות כמו אחיות! אזזזז מה שאת מחליטהה=]]] זהו בנות מקווה שרשמתיי את כולםםםםםםם מי שלא סורי שתוסיףףף=]] חולה עליכםם מושלמות שליי שבת שלוםםםםם
ספירוש=]]]

למעלה