לסופשבוע

../images/Emo102.gifעצמאות שמח

עצמאות שמח לכולם תהנו .... ספירוש לינויוש דילבוש מיכלוש בתאלוש וקסניוש חולה עליכן העתקתי מספיר את ההודעה יותר נכון חצי ממנה חחח

../images/Emo192.gif חזירלילללללילילי D:

שיהיה גם לך .. למרות שכבר עבר :) י'אשת מורדכי P: ואלל תעלבי מהן הם לפעמים פוסטמותת זה ההדדי D:

../images/Emo15.gifהראאאאאאאאאאאאאאאל . ../images/Emo99.gif

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי , איזה כיפפפפפפפפפפפפפפפפלך . 33333333> תהננננננננננני חיימשללללללי . :][: חיחי למרות שבטח כבר חזררררררררררררת , יאאאאאאאאאי תווווווודה כפררררררררוני , אוהבת אווווותך .
אני גם רוצה .
גמני חולה עלייך כפרשלי .

../images/Emo110.gifמיכלושששששששששששש

וואי אני תכף יספר איך היהי חבל לך על הזמןןןן יאוו היה מושלם תכף אני יכתובבבב =]]]]

hen love noli

New member
בבאאממממתתת?!?!?

את הולכת להופעהה בעכוווווווווו?!?! עם תיפגשי אותם תגידי להראל שאני אוהפ'ת אותו הכי בעוולםםםם
תהניי נשמהה

../images/Emo110.gifחחח כן היהי מושלם!

לא ראיתיי אותו בסוף כאילו מאחורייי הקלעיםםם=\\\ לא משנה היהתי שורה ראשונה!

../images/Emo15.gif../images/Emo207.gifיום העצמאות . :][:

חייח מקווה שלא תצא חפפירה .
טובב אז קבעתי עם חבררות שלי איפשהו קרוב לבמות , ואז נפגשנננו .
אני יקרא להם - חברה א' , חברה ב' , חברה ג' .
כדי שתבינוו . D= אז חברה א' יש לה אח בכיתה י' והוא מחר כל מיני דברים וגם ספריי , [ איך רושמים ?
] טוב אז חברה אחרת ב' רצתה " לקנות " ספריי כי חברה א' [
] אמרה שחבר של אח שלה , מוכר איתו ת'דברים והוא מה זה חתיך והוא מדגגמן . D: טוב אז הלכנו לקנות את הסספריי וזה והילד לא היו מש'ו .. הוא היה נחמד ,
לחברה ב' שקנתה את הספריי לא היה מה לעשות איתו אז סתם רק החזקקנו אותו .
ופתאום באים אלינו כמה בננננים וריססו אוווותי [
] ואת חברות שלי [
] והפן ננהררס [
] , אח"כ אני וחברה ב' ברחחנו וחברה א' ברחה עם חברות אחרות , D= והספריי היה אצליהם !!!
אז ילד אחד בא לזאת שהיה לה ת'ספפפריי , וגנב לה אותו !!!!!!
ואז הוא ריסס אותתתתתתתה חחחחחחחחחחחחחחחח . D= טוב אח"כ טיילנו , צחקנו וזה , ואז פגשנו את חברה ג' . D= הסתובבנו איתה גם ואזזזז הלכנו ל - יורו פארררררק - , חיחי הוא הגיע לאשקלון , אז עלינו רקק על הרכבבבבת הריייייייים יאאאאאאאאאאאאאי , זה היה קצת מפחייייייד בירידותת אבל זה היה מה זה מהררר !!!
אח"כ הלכנו לקניון ואני קניתי גלידה וחברות שלי קנו שתייה , ואז באנו לבית שלי , והיינו במחשב ואז הם הלכככככו חיחיחי . D= ספרו גםם , P= חפרררררררתי . D:D:D:

../images/Emo110.gifכנסווו בנותתתתת../images/Emo99.gif

טובבב אזז כככה קראו הכוללל הכול שוווה במיוחד מיכלXD אז תקשיבווו אני וחברה שלי ואחותההההה של חברה שלייי הלכנווו לעכו היה את הראל סקעתתת ומיריי מסיקההה היתי צכה ללכת לחיפה אבל בסוףף לא=[[[[ ובנהריה לא היהי כלום אזזזז הלכתי בסוף לעכו למרות שאני לא חולה על הראל ומריי אבל לא משנה הראל חמודדד חחח אז הגענו לשם היהי מפוצץ אנשיםםם ואז היהיהי מלא זקוקים אז אחריזהההההה אני וחברות שלייי נדחפנו נדחפנווו עד שהגענו לשורה הראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועמדנו על כסאותתתת ראינו הכי טוב שיכול להיות!!!!!!!!! עד שהראל עלההה שעההה ואיי כמה חיכינוו אבל זה היהי מזה שוווהההההה אני לא ממש אהבתי אותוו אבל בנותתתת יתחלתייי ליתאהב בו כן כןXD
לא שחכתי את דמוש כן???חס וחלילה חחח וואי בנות הוא היהי כזה מושלםם אמאמאמאמאא לבש ג'ינס וג'קט שחור כזההה והפוני שלו יאווו איזה חתיךךך וואלינהההה אין הוא היה מושלםםם ואיזה קול הורס יש לו חבל על הזמןן הוא שר ואנחנווו איתוווווו וזההההה והיה מזה שמייח איתווווו ואחריזההההה עשינו לו שלוםם כזההה והואו יחזירר לייייי איזה חמודדדדדייי=]]]]]]] ואנחנו צועקות ושרות וזה יאווו מושלםםם ואז הוא הלךךך=[[[[ היהי עוד איזה 2 מפגרות ששרו על הבמה לא מכירהה ואז מירי מסיקהה אמאמ בנות איזה שמנה היא אני לא חשבתי ככה היא לבשה שמלהה וכול השמלה מאחורה היתה פתוחה והיא מזה ששמנההה אין היא מכוערת בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע טוב אז שגם היא גמרה היהההההה גם את מורן קריתיי אבל אז הלכנווו היה משעמםםם ואז הלכתיייי קניתייי מגנט כזה של דורהה חחחחחחחחחחח
ואי חבל לכם על הזמן כול העיר היתה עם זההההה מגנט כזהההההה וציור של דורהה אפשר לשים בכול מקום וזה זוהר מזה יאפהה אז קניתיי ואז הלכנווו הגענו ב-1 משו כזההההה וחבורת שלי ישנו אצלי נענענענענ הקיצרר מקווה שקראתיי היהיה מושלםםםםםםם אין! הראל?!יתאהבתיXD אדם?!ברור שלא שחכתי חחחחחחח לתמידדדד ! מיכלללל נהנתי גם בשבילך כפרעליך חחחח בוקר טוב יפותת אני צכה לזוזז אני הולכת שובXD =]]]]

שמחה שנהנת

איך עשית את זה ?.? (שנהנת גם בשביל מיכלוש) כל הכבוד איזה אומץ סתם חחחחח אני מאושרת שנהנת לך שם

למעלה