לסוף שבוע

ברק51

New member
ליצן קטן שלי, אולי...

תרקוד ותעזור גם לי? מתעניין/ת בסיוע ומתן טיפול לילדים ומבוגרים בעלי לקויות רגשיות/תקשורתיות, קשב וריכוז ? הומור ומוסיקה מדברים לליבך ? בוא/י ללימודי הסמכת מטפלים בהומוריקה™ - ויש לך מקצוע חדש ומבוקש. הנאה, סיפוק ואתגר במקצוע אחד! קורס הכשרה למטפלים בהומוריקה™ - שימוש בהומור, מוסיקה וליצנות טיפולית בליקויים רגשיים תקשורתיים. הקורס המעמיק והמקצועי ביותר המאגד בתוכו את מיומנויות השימוש בהומור ומוסיקה כטיפול בילדים ומבוגרים בעלי ליקויים רגשיים - תקשורתיים. האוניברסיטה הפתוחה ומכללת מירב – ביה"ס לרפואה משלימה מבית "מכבי טבעי" באמצעות מיטב המרצים בתחום פתחו לראשונה בישראל לימודי הכשרה ייחודיים לשיטה. הלימודים בהיקף 300 שעות יכללו גם סטאז' מקצועי במוסדות שונים ובשילוב עמותות מקצועיות ובנוסף לעומדים בבחינת ההסמכה תינתן תעודת מטפל רשמי מטעם עמותת הומוריקה. לקבלת פרטים נוספים ונושאי הלימוד היכנסו ללינק המופיע מטה. מס' המקומות מוגבל!

בקשר לביזיון שהלך פה בפורום.

2 אנשים שלא מפסיקים לרשום שטויות, שלא קשורות לכלום, שלא תורמים לפורום בכלום, רושמים עוד אחת מ"תצוגות המופת" שלהם. 2 אנשים אחרים מהצד השני, מתלוננים על העובדה שהאנשים ההם עדיין מסוגלים לרשום הודעות בפורום למרות שכבר מזמן היו אמורים להחסם. תוך כדי כך, באופן נורמאלי לחלוטין, הם מפילים את האשמה על האנשים שהיו אמורים לחסום את אותם "טרולים". דבר שקורה בכל מקום. אם יש טעות, ברור שהאנשים שסובלים מאותו מחדל יכעסו על כך ויחפשו אשמים. מה 2 המנהלות עושות? טדאם. במקום לחסום את 2 ה"טרולים" הם חוסמות את האדם שהתלונן רק מפני ש"פגע ברגשותיהם". מה לעשות, כאשר אתה מנהל מקום כלשהו, והמקום לא מתפקד, האנשים שסובלים מאי-התפקוד הזה יכעסו עליך וגם יפגעו בך בצורה כלשהיא. רוב המקומות, ינסו להשכיל מהביקורת אבל פורום פ"ת? חה! הצחקתם את המנהלות! הם מצדם יעיפו את כל המתנגדים, בלי רחמים. פשוט ביזיון. ד-י-ק-ט-ט-ו-ר-ה!!!!!!!!!!!!!!

Bardug0

New member
בחייאת רבאק

מיכל/רוני, למה אתן לא משעות את הליצן הזה ? הוא מציף את הפורום בשטויות.

מיכל שב

New member
אפשר לקבל עוד פרטים על הטיפול?

מה מטרת הטיפול, איך הטיפול מתבצע, במה הוא מועיל? (אשמח לקבל פרטים על הטיפול בילדים המאובחנים כ PDD).

Octavarium

New member
אני מחזק פה את אסף!

לדעתי בחודש האחרון יש פה כשל ניהולי מטורף! אנשים עושים מה שהם רוצים והודעות כגון "זיין אותי אתמול כושי ענק!!!!!!!!!!!" זוכות לתגובה משועשעת מצד ההנהלה ואפילו לא מחיקה (עד שהתלוננו... וגם אז זה נמחק רק בגלל שהמנהלת לא רצתה כאב ראש) אני חושב שצריך לעשות פה סדר בין אם זה להביא מנהל אחד ובין אם זה שהמנהלות יעשו את החשבון עם עצמן בכלל אני חושב ששניר שנחסם די יתאים פה לניהול הוא גם מכיר את רוב חברי הפורום אישית בניגוד למנהלות הנוכחיות גם הפורום שהוא מנהל כרגע כבר שנה מתפקד מעולה הוא גם יודע להפעיל פורומים ושלא יהיה שומם נראה לי זה יהיה פתרון טוב

כי יש אפי מוכר בקיוסק

של רשיש ועמל ב כשהייתי בחטיבה כולם אמרו שהטוסטים שלו מגעילים :S (טוב כמעט תמיד הבאתי אוכל מהבית חח)

DJ 9 DAYZ 1

New member
אפי מהספר הזה שאני צריך לחפש אותו?

תתקינו עליו GPS וזהו..תמצאו אותו בלי בעייה

חייב להסכים בקשר לשניר כמנהל...

אני משתתף בפורום בייסבול וסופטבול (616) ששניר מנהל באופן קבוע כבר 3 שנים. מאז שהוא נכנס לתפקיד מלפני שנה, הפורום תפס תאוצה לא נורמאלית. לפני שהוא הגיע היה מעט מאוד אנשים ונושאים, אך ברגע שהוא נכנס לתפקיד, נכנסו יחסית די הרבה אנשים חדשים שתורמים מהידע שלהם בקשר לנושא. בנוסף, מאז שניהיה מנהל אין אפילו הודעה אחת של טרולים. הפורום מתנהל בצורה חלקה ורגועה, בלי ריבים. שניר יכול להוסיף המון לפורום הצולע שקיים כרגע לאם המושבות.

NecroSight

New member
אמממ..בעיקרון אני קורא סמוי פה ואני

גם מפ"ת...ואני אף פעם לא מגיב פה..אבל ראיתי את זה וזה באמת קטע ממש מסריח...בכלל כל ההתנהלות של הפורום הזה זה בזיון אחד גדול..צריך להחליף פה את ההנהלה..הניהול פה ממש ילדותי וטפשי!

SicPuPpy

New member
מממ תומכת..

לחסום אותו כי הוא אמר את הדיעה שלו על גבי הפורום ולא בפרטי זה די אממ.. לא מוצדק. זה לא מצדיק חסימה.. לא נסחפנו קצת? סבבה, דעות על הניהול בפרטי למנהלות, אבל לחסום..? זה כמו להתחמק מלענות אז יותר קל לחסום. תכלס בערך כל מי שבפורום הסכים שהאיש בלי השיניים וחבריו הם טרולים שמתעקשים להשאיר אותם זה כמו להתעקש על הורדת הרמה בפורום. אז למה סתם..? ואם כבר שניר כמנהל הוא לא הורה לילדים, עדיין לא יש לו יותר זמן.. לא ככה? תעשו עם זה משהו : |

למעלה