לסוף שבוע

צודק ביותר!

בסוף יתברר שההנהלה פה זה בעצם בלסמינצר , או יבגניי, או כל טרול אחר. חשבתם על לחסום את מי שעושה בעיות בפורום? ולא על לחסום את מי שמסדר אותו קצת? אה נכון... אסור לתת למנהלות הערות בונות בנוגע לניהול נכון?חס וחלילה...

Octavarium

New member
כשאני חושב על זה...

היא גם ככה תמחק את זה.... למרות שאסור לה כי בכך היא משתיקה את הפיות בפורום שמנסים להתקומם נגד משהו שמפריע להם להנות מהפורום שלהם

Octavarium

New member
טוב... היא לא מחקה את זה...

היא שרשרה את זה לשרשור אוף כדי שלא ישימו לב... אחלה דרכי פעולה יש לך מיכל ולא זה לא אוף טופיק

Bardug0

New member
קראתי את ה"רכילות" בפורום ב-ynet

מיכל ורונית, אתן אומרות שהם לא עוברים על כללי הפורום. האם התחזות לאנשים מפורום אחר כן עולה בקנה אחד עם "תקנון הפורום"? כולם מבקשים ממכן לעצור את הליצנים האלה. יאללה, הגיע הזמן לעשות משהו מועיל.

NYMets Man

New member
אני מסכים

רק עכשיו צריך שמנהלות יקראו את זה... חכה כמה ימים

Bardug0

New member
גם אז לא יקרה כלום

ויבגניייייייייייה תספר לנו 10 אלף פעמים על כושים שהיא שכבה איתם או אכלה נקניקיות ושלשלה או זכתה בווינר (winner = נקניקייה, כמה שנון)...

NYMets Man

New member
אז אין מה לעשות הא?

ככה הפורום וככה הוא ישאר... סיפור עצוב

קראת לנו?

אחת מאיתנו (ולרוב שתינו) כאן כל יום כמה פעמים מה לעשות שלפעמים צריך לנקות ולבשל לשבת? יש לנו גם חיים (קורה גם במשפחות הכי טובות) ותודה על הפרגון והתמיכה שבת שלום

Bardug0

New member
אולי במקום להתלונן על זה ששניר לא

מפרגן לך (הרי ברור לכולנו שיש לך עוד חיים וחוסר הפרגון שלו לא ימוטט אותך) תהיי עסוקה בלהגיב לדברים שלי לפחות, אם לא לחסום את שלושת כינויי הטרול "יבגניי", "יבגנייה" ו"קןל הרעם".

NYMets Man

New member
אתה לא מבין ברדוגו

1) הם לא באמת טרולים... תשאל את מיכל! 2) שים לב שיטה הן לוקחות על עצמן ניהול פורום וכשהן לא ממלאות את תפקידן כראיו הן מאשימות את כל העולם חוץ מעצמן זה יפה... ממש יפה... בנתיים הפורום מתפורר ואותי זה די מצחיק

NYMets Man

New member
אין לי מושג

אני יודע שבמצב כזה הייתי מפנה את הבמה אבל לפורום שלי שאני מנהל שנה עוד לא נכנסו אנשים בלי שיניים...

Bardug0

New member
יש לו שיניים, שלא יעבוד עלינו

אבל אני לא אתנגד לשנות את המצב הזה.

יבגנייי

New member
חבר'ה, למה להיות ככ רעים? ../images/Emo10.gif

הרי, אנחנו לא פוגעים באף אחד. אם אתם כל כך רוצים לשנוא אותנו, פשוט לפני קריאת ההודעה, תבדקו מי כתב את ההודעה. כך, גם לא תצטרכו להאשים את המנהלות בשטויות וגם תשמרו על העצבים שלכם.

עושרי

New member
אנחנו?

מי זה אנחנו? לא יתכן שאתה מדבר על עצמך בלשון רבים קיצר אתה סתם גורם מטריד בפורום.

למעלה