לסוף שבוע

וואי בלאגן..

הכוונה למשפט "ההודעה שלך לא עניינית... אתה בטח בגיל העשרה"... או משהו בסגנון שמישהי אמרה לאביב לא מזמן .

Shusho

New member
אני לא מאמינה שאת שניר חסמתן

ואת האנשים שנכנסים לפורום כדי לספר שיש להם שלשול ולפתוח שלל הודעות מטופשות אתן לא חוסמות. עכשיו, כשאני מנהלת עמיתה - גם לי מגיע להחסם כי אני חושבת שאני צודקת? לא, כי אם כן, אז תודיעי ואני אסתום את הפה O_O.

Octavarium

New member
כל הכבוד

"עכשיו, כשאני מנהלת עמיתה - גם לי מגיע להחסם כי אני חושבת שאני צודקת? לא, כי אם כן, אז תודיעי ואני אסתום את הפה " היא צודקת! זה מה שעשיתן לשניר! דיקטטורה לשמה

מיכל שב

New member
../images/Emo41.gifאביב, כדי לחתום את הנושא../images/Emo41.gif

1. אתה, או כל גולש אחר, לא חייב לגלוש בפורום אם לא נעים לך כאן. אנחנו מקפידות לא להחזיק אף אחד בכח וגם לא מנהלות מחברת שחורה שכתוב בה מי גולש ואיפה. 2. פורום הוא לא דמוקרטיה. אנחנו (מנהלי הפורום) כפופים לכללי ונהלי תפוז ואתם הגולשים כפופים גם לנהלים של הפורום, שאנחנו כתבנו בהתאם לסוג הפורום והנעשה בו ומתאימות אותו מפעם לפעם לנעשה. כדאי לזכור שבשונה מפורומים מקצועיים (למשל פורומים העוסקים בספורט), כאן לא מדובר בפורום מקצועי אלא בפורום חברתי והתכנים בהתאם. 3. שניר נחסם לאחר שעבר בצורה גסה לא רק על הכללים של הפורום אלא גם על הכללים של תפוז וכללי הניהול של תפוז. 4. החסימה של שניר הוסרה אתמול בערב לאחר שהגיע להסכמה עם תפוז שהיתה מקובלת על רונית ועלי. 5. בחיים, חשוב לקחת אחריות על מה שאנחנו עושים. לכל דבר יש מחיר. לפעמים המחיר הוא בצורה של פרס ולפעמים המחיר הוא בצורה של עונש. בחינוך אנחנו משתמשים במילה "גבולות". לשים גבולות לאחרים ולעצמנו. לא תמיד אנחנו זוכרים לשים גבולות לעצמנו ובדיוק בשביל זה יש מי שיזכיר: אם זה הורה, אם זה מורה, אם זה חבר או אם זו מנהלת פורום. 6. בנוגע לחסימה מהפורום של גולשים ש"מטרידים" אתכם. אני לא חוסמת גולש כזה או אחר בגלל שהוא כותב הודעות שאינן עומדות בקנה אחד עם הסטנדרטים שלהם. הודעות שעוברות על כללי הפורום נמחקות. יש לנו את השיקולים שלנו. לכם נראה מוזר שהודעה מהסוג של "כמה עולה קילו אבטיח" לא נמחקת. אני כמנהלת פורום רואה את השאלה ויכולה לראות את הדיון שיתפתח בנושא לגבי ירקנים טובים או האם כדאי לקנות בשוק של פ"ת. אם אתם קוראים הודעה שנראית לכם שטותית, התעלמו ממנה. אם מדובר בטרול הוא יעזוב אם לא תפרו אותו. אם ישעמם לו הוא ילך. בזה שאתם עונים לו, אתם גורמים לו להשאר עוד. שווה לחשוב על זה. ואני מזכירה - אם צורת הניהול לא נראית לכם. אתם חושבים שפשענו, טעינו, חטאנו וכו', אתם יותר ממוזמנים לפנות להנהלת הפורומים. המשך גלישה מהנה

מלאבסית

New member
אבל מיכל, מה אתם מנסות להשיג פה?

נראה לי שאתם טועות וממש לא נורא להודות בכך.

למעלה