לסוף שבוע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הייייייייייייייייי פייב :D:D:D:D כמה פעמים הצבעת למלעון הזה ? :D:D:D חחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק סבבבבבבבבתא איזה שחיף יא וורדייייייייייי :D:D:D פיפיייי.

5 משלי,5 משלך,5 משל אבא,5 משל מור,

5 משל אמא DD: חחחחחחחחחחחחחחח כן כן, הצבעתי גם משלך חמודה :) קפצי.D: במילא מה שהצבעת לחן לא נחשב כי אני כבר הצבעתי 5 פעמים חחחחחחחחחחחחחח :) דיייייייי זה מזה שינה ת'שיר :D מור באה לקפץ וזה, פתאום היא רואה שיר שקט חחחחחחחח :D:D:D הוא היה צריך לעשות תנועות עם הידיים
.

איזה חתיך אורן . @ DD;

חבל שהוא עף . הוא חתיך מידי DD; כפרה על חן אהרווווניייייייי אאעאעא הוא כזה חמוד ויפה :) ! %

חן XD

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo99.gif אורן ../images/Emo99.gif

חן חמוד לא הכי יפה הוא חייב ניתוח אף ! והאוזניים שלו |: בולטות מדי והראש שלו כמו ביצה \:

../images/Emo141.gifיאא בתאללללללללללללל

נכוןן אורןן דומה לדנקר איןן כפיל שלוו אמאלה מזה רציתי שהוא יעבור מסכן=\\ יאא אבל אני הכי חולה על דניאל כפרעליו איזה חתיך הוא אמאאאאאאאאאאאאאאאא
אני חולה עליו הוא כזה יפהההה גם בחרו אותו בחסינות וגם הוא עבר ראשוןןןןן בנבחרת חחח כפרעליווווו איזה חתיךךךךךך

../images/Emo204.gif חחח ספיררררר D:

יש לך טעם כמו שלי .... אורן דומה לרן ... אבל בלי להעליב הוא לא שר הכי יפפה .. מצד אחד רציתי שהאו יישאר ומצד אחד לא כי אחרים ששרים יותר טוב ממנו היו עפים D= ודניאל בן חיים שר הכי יפה והכיי חתייךך כפרעליווו אדם 2 שליייייייייי
[עזבי אני משוגעעעעעעתת D:]

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחחחח אורן לא דומה לדנקר

דנקר יותר חתיך P: וחן שר עם סיוון בדואטים יום שישי אז תדעו . . ( למי שאוהבת את חן )

../images/Emo141.gifכה אה חחחחחחחחחחח

נכון יא בדיוק ככה חשבתייי רציתי שהוא יעלה בגלל שהוא חמוד כזהה אבל השירה שלו יש יותר טובים ממנו האמת!והאוזנים שלו ה'' חחח גדולות אמא חחחח ודניאלי אעאעאע כפרעליו אין הוא הכי מושלםם שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תגידי בתאלללל ביום שישי הוא דתיייי אז איך הוא שר ביום שישי בערב???אני שוברת תראש לדעת חחחחחחחחחח

../images/Emo204.gif חחח ספיר כנסי

נכון התוכנית של יום שישי?! אז מצלמים אותה ביום חמישי ... ומשדרים אותה בשישי , אבל התוכנית של מוצ"ש רגיל

../images/Emo141.gifאה באמת??????

זהו אמרו לי את זה אבל אמרתי לא יכול להיותתת זה שידור חי ביום שישיייי חח כול הכבוד להם הם מצלמים את זה ביום חמישי בגלל מי ששומר שבת????? רגע ואיך מצביעים להם עם זה לא היה חי יום שיישי???

../images/Emo204.gif כנסי

נכון משדרים את זה יום שישי ... אז מיום שישי אפשר להצביע עד מוצ"ש, מתי שמתחיל התוכנית .... הבנת?

../images/Emo20.gif@ממש לא ככה !

אילו ששומרים שבת ,,, מצלמים אוטתם 10 דקות לפםני כניסת השבת ,,, ולנו מראים את מה שצילמו ולהם בפלזמות האילו מראים אותם וככה ההשופטים קובעים את מבינה? ואילו שלא שומרים שבת פשוט רגיל לפי התור שלהם את לא רואה שתמייד כתוב "שידור חי " וכל הזמן אומרים , "מכייון שבועז מעודה שומר שבת התוכנית צולמה כמה דקות לפני כניסת השבת"

../images/Emo204.gif נופפר כנסיי

התוכנית של יום שישי מצולמת בחמישיי!!! ככככללל התוכנייתת אפילו תיראי בקשת ... וגם הם בעצמם אמרו !!

../images/Emo20.gifטוב אחותי , אם באמת היית רואה היית

יודעת שלא , תיכנסיי לקשת ותיראי שהוא אומר הדואט של בועז מעודה אוו הסולוו צולם לפני כניסת השבת | : מה את לא מבינה ואת לא רואה שהם לא מדרים במקרופון ? כי אסורר בשבת \ :

למעלה