רוצה את השיר רוצה בנים ? הוא בדרך אליו
ח חן XD New member 30/6/07 #61 ../images/Emo221.gif חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif תודה על השירר אבל למה לרדת ככה על ערןן יותר מדי ! חחח חחחח
../images/Emo221.gif חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif תודה על השירר אבל למה לרדת ככה על ערןן יותר מדי ! חחח חחחח
ח חן XD New member 30/6/07 #75 ../images/Emo221.gif קבלו חחח ../images/Emo6.gif משהו שעיצבתי , והיום רק התחלתי ללמוד זה מה שיצא שמתי את אביחי כי היה בא ליי חחחח
../images/Emo221.gif קבלו חחח ../images/Emo6.gif משהו שעיצבתי , והיום רק התחלתי ללמוד זה מה שיצא שמתי את אביחי כי היה בא ליי חחחח
א אוראליי XD New member 30/6/07 #87 ../images/Emo210.gif מהמםםם :]] אני גם למדתי בכיתה ז' קצת בפוטושופ ובח' אני ימשיך ללמוד, אנחנו לומדים בבצפר אז ככה שאהיה מנוסה בחתימות
../images/Emo210.gif מהמםםם :]] אני גם למדתי בכיתה ז' קצת בפוטושופ ובח' אני ימשיך ללמוד, אנחנו לומדים בבצפר אז ככה שאהיה מנוסה בחתימות
א אוראליי XD New member 30/6/07 #89 ../images/Emo210.gif רגע, מכיתה ט' אפשר ללמוד כל מה שרוצים ? אני אמרו לי הנהלת חשבונות אפשר עיצוב גרפי ?
../images/Emo210.gif רגע, מכיתה ט' אפשר ללמוד כל מה שרוצים ? אני אמרו לי הנהלת חשבונות אפשר עיצוב גרפי ?
ח חן XD New member 30/6/07 #90 ../images/Emo221.gif קודם כל תלוי מתי מתחילים אצלכם תיכון , אצלנו י' זה תיכון ט' לא. אם יש לכםן עיצוב גרפי אז כן
../images/Emo221.gif קודם כל תלוי מתי מתחילים אצלכם תיכון , אצלנו י' זה תיכון ט' לא. אם יש לכםן עיצוב גרפי אז כן
א אוראליי XD New member 1/7/07 #118 ../images/Emo210.gif לא , אצלנו זה בצפר ביחד עם יסודי א' - ח' אם את מכירה,ומשם עוזרים לנו להתקבל בתיכונים ,, ו..לא יודעת אם יש עיצוב גרפי :O D =
../images/Emo210.gif לא , אצלנו זה בצפר ביחד עם יסודי א' - ח' אם את מכירה,ומשם עוזרים לנו להתקבל בתיכונים ,, ו..לא יודעת אם יש עיצוב גרפי :O D =
מ מיכלוש יוסף New member 1/7/07 #99 ../images/Emo175.gif../images/Emo12.gif מלמדים אתכם פוטושופ ? , הלוואי עלינו . אותנו מלמדים אקסס וכול החארטה הזה ,, חיחי
../images/Emo175.gif../images/Emo12.gif מלמדים אתכם פוטושופ ? , הלוואי עלינו . אותנו מלמדים אקסס וכול החארטה הזה ,, חיחי
א אוראליי XD New member 1/7/07 #120 ../images/Emo210.gif חחחחחחח לימדו אותנו את זה בכיתה ה' ../images/Emo6.gif לא משנה יאללה , אני ילמד אותך :] בשהבילך ? ה = כ = ל :]]] 3>
../images/Emo210.gif חחחחחחח לימדו אותנו את זה בכיתה ה' ../images/Emo6.gif לא משנה יאללה , אני ילמד אותך :] בשהבילך ? ה = כ = ל :]]] 3>