לסוף שבוע

../images/Emo204.gif טוב משתגידי ..

תשאלי אפילו בנות שהולכות לשם , הם הולכות ב ח מ י ש י !! לא בשישי ... ואל תגיבי השירשור נעול

lililulu

New member
אורן עף../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היה לו ביצוע לא הכי טוב אני חייבת להודות וראו עליו שהוא לא מרוצה ממה שיצא לו אבל זה לא אומר שהוא היה צריך ללכת!!!! גם נדב כהן
והשלומי הזה!!!!!! שיעוף כבר אני שונאת אותוווו!!!!! גם הערבייה הזאת
דניאל הביא ביצוע מה זה גרוע...פעם הוא היה טוב...היום הוא מה זה זייף... עכשיו לא נשארו טובים חוץ מנדב קדמון ועדן
אני רוצה שאורן יחזור
נקווה שיהיה גלגל הצלה

לטובת השפיות של כולנו,אז שלא יהיה גלגל הצלה

הכי טוב :) וגם אם כן יהיה,אז זה יהיה ממש בסוף,ומי יזכור עד אז אותו?D: חח איף.מכה. הרס ת'שיר. הרסססססס

lililulu

New member
איכס שלומי שר נורא אתמול../images/Emo12.gif

והוא כזה מכוער אני שונאת אותו! הייתי מעדיפה שאורן ושלומי ילכו ונדב ישאר...הכי לא רציתי שהם ילכו ושלומי ישאר! הוא מעצבןןןן!!! אז עד הגלגל הצלה [בעזרת ה' יחזירו את אורן] אני בעד נדב קדמון...אתמול שמעתי היי פייב אמרתי הוא הולך לעוף אבל הוא ביצע מדהים את השיר הזה!

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעד שלומי ! ../images/Emo46.gif

כוסון על חלל. שר הרבה יותר טוב ממנוץ אז מה אם אורן חתיך אש מגיל חמש , הוא שר כמו משמש D;

../images/Emo175.gifיהיה ,, [:

חייב להיות . P = ואהההההמ ,, הערבייה - לא הבנתי מה יפה בקול שלה , \: אין לה קוווול .
ונדב כהן עעעעעף ,
ההוא שאוהב את הראליק . :[ ואורררררררררררררן !!!!!!!!1111

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifהעיקר שאדיר נשאר ולכו תגלגלו

תותים בחרמון [:

lililulu

New member
אאאיייכככססס!!!!

יש שלוש מתמודדים שאני שונאת וזה הערבייה המחבלת הזאת, שלומי החש הזה ואדיר ההומו הזה!

עמית ם:

יא רעה אחת חח, מזה הערבייה המחבלת הזאת? פ: אז מה אם היא ערבייה. מרשעתD:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאני עצוב ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני מרגיש כאילו לקחתי סמים
הראש מסתובב , הגוף כואב, אני מרגישה הוזה, הראש מתפוצץ . ואני לא מוצץ
אוף.
תעזרו לי! אני מתחרפן! ובא לי שמישהו יעשה לי פן

../images/Emo141.gifהלהלהלהל חזר לי המחשב בנות../images/Emo13.gif

איזה כיף סוף סוף יש לי מחשב אני מאושרת שבועייים בלי המחשב אעאעאעאע חחחחחחחח יש אני פההה בוקר מושלם יפות שלי=]

למעלה