לכל"לה

אנחנו נביא גל חדש תמר../images/Emo11.gif

שהולך נגד המעיל של קרן
הוא נוראי$#^$^)$%
*קרן בקשה אל תקראי את זה* חח ובואו נפסיק אני מרגישה מטומטמת לדבר על מעיל שרשור שלם

מור נוה

New member
"פורום המעיל הח(ו)ם של קרן"

זה השם החדש של הפורום מעכשיו.. יאללה לחדש את הכל.. מתי יש לו הופעות.. באלבומים תכניסו תמונות שלו. קישורים לחנויות שאפשר לקנות את המעיל. מאמרים מדעים על סוגי הבד של המעיל... והסקר הבא הוא "באיזה צבעים עוד הייתם רוצים את המעיל?" ואם אתם רוצים לשלוח הודעה פרטית למעיל אז תשלחו לניק "הי זה המעיל"

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifגם אני קיבלתי את התמונה

שלי. מצטערת, אבל פשוט התפקעתי מצחוק מהתנועה של קרןXD. הילה \ שיר, לי ולהדס יש את כל התמונות, אז מי שתבקש נעלה את שלה.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאיזה ג'קט? שלי? שלה?../images/Emo12.gif

וכן, דווקא חשבתי למסגר
, זה יהיה חמווד
.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifשל קרן פסייייים../images/Emo99.gif.

איכשהו הכנסתי את שלי, כי הוא חדש ואני מתלהבת ממנו [טובנו, יותר מדי XD].

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif

אבלאבל.. את לא מבינה.. |ספקאצה|אני נגעתי בג'קט הזההההההההההההההההההההההההההההה
נגעתי בו!!!1 19.1
(וסתם לידע כללי.. חישבתי את מספר הפעמים שנגעתי במעיל הח(ו)ם של קרן, ויצא שנגעתי בו 7 פעמים! פעמיים חיבקתי אותה, 3 פעמים הצטלמנו, פעם אחת החזקתי איתה ידיים כשיצאנו מהחדר אמנים, ועוד פעם אחת שחיבקתי אותה בחוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאאאאהההעעהע../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif!!

אז אני נגעתי בג'קט של קרן שמיכל נגעה בו ב-19.1
.
.

OpenYourEyes

New member
מועדון "אני נגעתי בז'קט שמיכל נגעה

..בו" (לא נשאר מקום בהודעה)
אני נגעתי בז'קט שמיכל נגעה בו לפני שהיא נגעה בו! (בדצמבר) אז אפשר בעצם להגיד שמיכל נגעה בז'קט שאני נגעתי בו! רגע... על איזה ז'קט בדיוק אנחנו מדברים... על זה שבתמונה או הז'קט החום שמיכל אמרה שהיא נגעה בו 7 פעמים?

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifחחחחחחחחח...

מדברים על הג'קט שבתמונה. הח[ו]ם שמיכל נגעה בו 7 פעמים הוא מעיל!
.

למעלה