לכל"לה

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifוואלה?../images/Emo12.gif

לשלי אני ממש אשמח
. אבל כדי להעלות את התמונות שלהן צריך לשאול אותן
.

shir828

New member
אותי? מה הקשר? אני תמיד לא קשורה..

גם עכשיו אני לא קשורה><

polo03

New member
מזל שאין הופעות

בסופ"ש החדר שלי נראה כמו אחרי הפצצה, היום בבוקר גיליתי שישנתי על סוודר ולא על כרית אני כבר לא מוצאת את עצמי בתוכו, מזל שאין הופעות בסופ"ש הזה........ הסופ"ש הזה מוקדש לסדר ( ניקיון אני משאירה לעוזרת ) ולהצבעות אהה ואני מסתפרת

מור נוה

New member
יו הצחקת אותי עם הסוודר והכרית.

לפחות לא הרגשת שיש הבדל אז אולי ישנת על זה כבר כמה זמן בלי לדעת.. בכל מקרה , ניקיון מהנה וזריז שיהיה לך!! ותתחדשי על התספורת העתידנית..

כנסוו ../images/Emo85.gif../images/Emo23.gif

אני וחברות שלי עשינו קליפ למבצע של השיר שלנו וראש גדול וזה ממש ממש חשוב לנו לנצח ואני יודעת שיש פה אנשים ממש נחמדים אז אם אתם נחמדים תרשמו ותצביעו .. בבקשה תבינו כמה זה חשוב ליי אז מי שחמוד ורוצה הצביע .. שיכנס לפה: http://www.yes.co.il/Special/Coolparty.aspx יכנס למשתמש או ירשם ואז להכנס לחדשים ולהצביע לקליפ שבכותרת רשום .. ROCK DOLLZ תודה מראש לכל מי שמצביע ! - וסורי על ההודעה החדשה זה ממש דחוף -

RossandRachel

New member
Sunset Blvd.

הקשבתי לשיר הנושא של המחזמר "סאנסט בולוורד", ו...הממ..הבית של השיר ממש ממש מזכיר את הלחן של "ואת", שקרן כתבה והלחינה. שמתם לב לזה פעם?

S H I R O N I

New member
../images/Emo144.gifאתה לא היחיד שחושב ככה..

פעם אמרו את זה ברדיו או משהו
. אז מה, אולי יש דמיון של כמה תווים..
גם השיר 'ירושלים של זהב' של נעמי שמר מושפע מאיפשהו[אינלי מושג מאיפה.] בקיצור-אולי יש טיפה דמיון אבל עזוב אותך מקטנות
.

RossandRachel

New member
ח חאני בת- נגה

ואני חדשה פה בערך... לא ממש כמה צלילים..הפזמון שונה מאד, אבל הבית ממש ממש דומה... אני ממש לא אומרת את זה לרעה- כאילו היא העתיקה, אלא לגמרי לטובה: היא במקרה באותו ראש כמו הגאון המוסיקאלי הכי גדול בעולם-אנדרו לויד וובר!

S H I R O N I

New member
../images/Emo144.gifסליחה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

וזה באמת שיר מדהים
ברוכה הבאה

למעלה