-לכל הדרומיים.....

../images/Emo32.gif-לכל הדרומיים.....

ב-13.4 פתיחת ליין להקות צעירות במועדון הבראקה בבאר-שבע! בערב הפותח יופיעו: אמרידה-לקראת צאת המופע "עכשיו תקשיבו" ! פרח- זוכת צעיר במול! ומיד לאחר מכן מסיבת רוק אלטרנטיבי!! כרטיסים במחירה מוקדמת-20 ש"ח בקופות- 35 ש"ח מי שמעוניין בכרטיס נא לפנות אליי- אייסיקיו-171683344 או במסר בתפוז! הגר.

LeeCooper69

New member
זה לגייז או כללי../images/Emo35.gif

ונראה לי ב13.4 יש את מסיבת הS&M הגדולה בQ. שאגב- |הנדגש|כולם (אפילו סטרייטים) מגיעים לשם.

מסיבת פסח בQ

היא בתאריך 21.4 החל מהשעה 23:30 פרטים נוספים יבואו בהמשך. רותם לימר.

אין עדיין פרטים לגבי המסיבה אבל....

ברגע שיהיו פרטים אני יפרסם אותם פה. אתם גם יכולים לקרוא עוד פרטים לגבי עוד פעילויות בסניף האגודה בב"ש באתר של ארגון הנוער שכתובתו http://www.igy.org.il תודה רותם לימר.

LeeCooper69

New member
חשבתי שזה ב14 ../images/Emo4.gif

איזה כיף
אני אוכל לצאת גםלקדם הכנה לקדם טיול וגםלQ. ייאיייייייייי
אגב, רותם, איפה אתה לא רואים ולא שומעים

אני פה.....

אבל אני גם לומד. מנהל פורום באר שבע באתר של ארגון הנוער הגאה. דובר ועד הנוער הגאה בבאר שבע. וסתם גולש אני מגיב מידי פעם להודעות שנראות לי חשובות. רותם לימר.

*אנחה* ../images/Emo4.gif

אני מתהפכת לי על הדשא בהפסקה בת 10 דקות השמש מחממת ומייבשת אף ואתם, חבריי, כן כן, צריכים לסבול מזה. קשקוש-מחברת מכתה ח'
(מר רספיוטין: אולי נפתח גלריה לקשקושי-מחברת שלי? ^-^ יש לי הרבהההה [הרבה יותר מדי])

Sweet!

בתור "קשקושי מחברת" אלו ציורים ממש יפים! קשקושי המחברת שלי מתסכמים במילים מתוך שירים שאני נדבק אליהם מדי פעם, ובאינספור פתקים שאני כותב להילה (מכיוון שאנחנו יושבים אחד ליד השני, אין טעם בלשלוח פתקים... אז אנחנו פשוט ממלאים דפי מחברת בשטויות)

הגרהS

New member
אני מבאר שבע..

איפה זה הבראקה? אני בורה במה שקשור למועדוני לילה.. אולי אני אצא עם חברות זה יהיה נחמד!!! תודה על ההמלצה.. אגב גם לי קוראים הגר :)

המממממממ........

בראקה זה בעיר העתיקה...באיזור של בית אשל מאחורה... יש לך אייסיקיו? מסנג'ר? או משהו כזה? צרי קשר

למעלה