ליסינג

vinney

Well-known member
אמרתי לך כבר, "נכון" זה מושג יחסי

אתה לקחת חישוב שרירותי והחלט שהוא נכון לכולם, אז אני אומר לך - אתה טועה. אתה יכול להסכים או לא להסכים עם זה מפה עד מחרתיים, זה לא יעשה את הטענה שלך נכונה יותר, רק יראה אותך באור מגוחך יותר.

מה אתם יודעים, נתניהו שוב נתפס בשקר

והפעם לגבי גנדי ז"ל, שנתניהו סיפר בנאומו היום בכנסת, איך כיהן כשר בממשלתו, כשנתניהו היה ראש הממשלה, ואיזה יחסים נפלאים שררו ביניהם. רק שאדון נתניהו שהשקר כבר נהפך לשיגרה אצלו, שכח ככל הנראה שגנדי ז"ל מעולם לא היה שר בממשלתו, ובכלל גנדי בנוסף לח"כ נוסף ממולדת שכרגע איני זוכר את שמו, היו השניים היחידים מהימין שנתניהו כראש ממשלה סרב להכניס לממשלתו. אך אל דאגה, מיד לכשהעירו לו על כך, עלה נתניהו על בימת הנואמים שוב והודה שגנדי, למרות כל התיאורים המלבבים שהרעיף עליו נתניהו בטקס לזכרו, בעצם היה אז באופוזיציה ולא בממשלתו. הערב בתוכנית פוליטיקה לא נשארו חייבים לנתניהו והזכירו בנוסף לתקרית המביכה של "סניליות קשה" כפי שהגדירה זאת איילה חסון, שפקדה אותו היום בצהריים, גם את התקרית של חוסר הזיכרון שפקדה את אדון נתניהו כשרואיין לגבי ילדותו, לכתבה שהופיעה בעיתון ידיעות אחרונות. כך שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו: האם נתניהו סובל מסניליות קשה? או שהוא פשוט שקרן סידרתי שלא מסוגל להיגמל משקריו אפילו לרגע? אני הייתי מהמר על האופציה השנייה, כי לא נראה לי שבגיל שלו מתחילה כבר הסניליות...
אך למה להרבות בדיבורים, אם בעידן האינטרנט, אתם יכולים פשוט להעביר לדקה ה11:15 ולשפוט בעצמכם...
נתניהו מספר איך גנדי היה שר בממשלתו

Fasz

New member
בפעם האחרונה לא היה "שקר"

נתניהו ככל הנראה התבלבל ותו לא. הרי כשאמר דברים אלה, הוא לא קראם מדף או מנאום כתוב. אך בסופו של דבר זאבי השתתף בישיבות הממשלה, לא? ומה זה קשור בכלל לליסינג?

פאטתי../images/Emo3.gif

גם אם הוא שיקר או סתם חלה בסניליות בזמן האחרון, זה לא נראה טוב. פעם "הקוסם" נתניהו היה מסוגל למכור קרח לאסקימוסים ונפט לסעודים, היום הוא לא מסוגל לזכור אפילו מי היו שריו... וזה האיש שרוצה להיות ראש ממשלה? פאטתי.
וזה לא קשור לליסינג, זה קשור ל
דפ"ר.

זה שרשור ../images/Emo32.gif

אייקון ה
מופיע בראש השרשור. מה היית מעדיפה, שאני אשים את זה כהודעה נפרדת?

Fasz

New member
והנה הודית כי הוא לא שיקר, אלא פשוט

התבלבל - מה גם, שבאיזה אופן "שקר" כגון" זאבי היה שר בממשלה שלי", יכול היה לתרום לו, פוליטית? בל נשכח כי לכל פוליטיקאי היו לא מעט פליטות פה אותן היה מעדיף לשכוח. בייחוד רבין, גולדה ופרס. השנייה, אגב, קוננה על מותו של שר שעודנו כיהן בממשלתה, באזכרה בה היא השתתפה. לא היה זה שקר. ושוב, מה הקשר לשרשור קיים בנושא ליסינג?

איפה ראית שהודתי שהוא לא שיקר?

מה שאמרתי זה ש"גם אם הוא שיקר או סתם חלה בסניליות בזמן האחרון, זה לא נראה טוב." "גם אם הוא שיקר", זה לא אומר שאני חושב שהוא לא שיקר, תלמד לקרוא בן אדם, כי הבנת הנקרא שלך באמת שלא משהו... ומי דיבר על זה שזה "יכול היה לתרום לו פוליטית?" דיברתי על זה שהשקר הפך כבר להרגל אצל נתניהו, כך שהוא בעצמו כבר לא מבחין מתי הוא משקר ומתי הוא דובר אמת. מה שהופך אותו לעוד יותר פאטתי, כי אם אתה כבר משקר, לפחות תדע מתי אתה עושה זאת, כדי שלא תצטרך לעשות מעצמך צחוק וכל העיתונים יכתבו עליך אחר כך עד כמה אתה שקרן או עד כמה את סנילי... להגיד על מישהו בטקס אזכרתו שהוא היה שר בממשלתך, כשאתה סרבת להכניסו דווקא אותו לממשלה, זה דבר פאטתי ממדרגה ראשונה. וזה רק מויח שנתניהו כבר לא שולט בשקרים שהוא מוציא מפיו, זה הפך כבר למחלה אצלו, והוא כבר לא מסוגל להבחין בין אמת לשקר. ואת האיש הזה אתה רוצה כראש ממשלה? פאטתי.

Fasz

New member
כעת אתה משקר

מאין לנתניהו לזכור מי בדיוק היה חבר בממשלתו לפני כעשור? אז הוא חשב שזאבי היה חבר בממשלתו, אף האמין בכך ואמר זאת - אז מה? זה שקר? לא, בלבול קלאסי. במידה והיה אומר "אני וגנדי לחמנו ביחד בפלמ"ח"- אז ניתן היה לאמר כי נתניהו משקר- כעת, אין זו אלא קטנוניות לשמה, אשר נועדה לשרת מטרה מוצהרת, של אדם מאד קטן, אשר מעולם לא הצליח להפריד בין פסקאותיו.

כמה שאתה פאטתי פאסז...../images/Emo192.gif

לנתניהו אתה לא קורא שקרן, ולי שהבאתי עובדות, כולל קטע מצום מדבריו, כן? הבן אדם עמד מול כל הנוכחים בטקס והמציא סיפור שלם מצוץ מהאצבע עליו ועל המנוח גנדי ז"ל. אני כבר לא מדבר על פגיעה בכבוד המתים, אבל אפילו נתניהו יודע שהוא עשה צחוק מעצמו בטקס הזה, ולא פלא שהתקשורת כולה ובראשה בן כספית, קטלו אותו הבוקר, והעלו את השאלה: האם ביבי לא צריך להיות מאובחן לשלילת אלצהיימר או מחלה ניוונית אחרת...

Fasz

New member
הוא לא המציא שום סיפור

הוא לא דייק בעובדה אחת בודדת - גנדי לא היה בממשלתו. בן כספית הוא הדוגמה שלך. אני מניח שאתה גם מאותם האנשים המאזינים ברדיו לנתן זהבי, נכון?

טוב תמשיך להגן על אתרוגך פאסז

נראה בסוף מה ייצא לך מזה, רק שלא יבגוד גם בך וכל הגנתך עליו תרד לטמיון ותהיה לשווא. ותאמין לי שיש פה כמה כאלה שיודעים היטב על מה אני מדבר...
כמו כן תתפלא שזהבי ממש לא עושה לי את זה, אני לא אוהב אנשים שצועקים ומתלהמים, גם אם הם תומכים בעניינים חברתיים, ועל כן אני לא מאזין לתוכניתו זהבי עצבני. אם כבר אני מעדיף בהרבה את התוכנית "המשמר האזרחי" עם אורלי וילנאי פדרבוש, שהיא הרבה יותר סמל לחיקוי בעיני מכל הזהבים העצבניים גם יחד.

Fasz

New member
שקרן

ראשית כל, אם תבדוק היטב בגנזך פורום הליכוד, לפני שטיפוסים "חברתיים" כמותך, ביקרתי לא פעם את נתניהו. איך איזו ביקורת תהיה ראויה כאשר אתה משמיץ ומעליל ללא הרף, ללא בדיקה מדוקדקת באשר להגדרת המושג "שקר"? שנית, תמהני מדוע אתה מזכיר את הרגלי הצפייה שלך?

מדוע אתה מזכיר את הרגלי הצפייה שלי?

תגיד דפ"ר, המשפט הזה אומר לך משהו: "אני מניח שאתה גם מאותם האנשים המאזינים ברדיו לנתן זהבי, נכון?" אם אתה שואל שאלה תצפה לתשובה. לחילופין, אם אתה לא רוצה לשמוע תשובות, אל תשאל שאלות. ואני לא זוכר אפילו פעם אחת שביקרת את אתרוגך השקרן. אך אם אני טועה לגביך ויש לך הוכחה שתוכיח חד משמעית שביקרת אותו, כפי שאני ביקרתי את פרץ, תוכיח ואז ורק אז אודה שטעיתי לגביך. כל עוד אין לך הוכחה כזאת, אתה יכול להגיד לי עד מחר שביקרת אותו, אבל אני לא חייב להאמין לך.

Fasz

New member
בשאלה זו שאלתי לגבי הרגלי ההאזנה

שלך, לא באשר להרגלי הצפייה שלך. חפש בארכיונים, לי אין זמן להתעסק בנבירה. מה גם שהאופן בו ביקרתי את נתניהו היה נקודתי, שכן הסכמתי עם עיקרי מדיניותו, בעוד שאתה התנערת לחלוטין מפרץ. אזי כיצד אוכל להוכיח לך כי ביקרתי את נתניהו באותה הרמה בה ביקרת את פרץ?

ואני השבתי לך שאני מעדיף צפייה....

על פני האזנה מחרישת אוזניים. ובמקרה שלי, אני מעדיף לצפות באורלי וילנאי פדרבוש שבעיני היא גם יפה וגם אופה, אם אתה מבין למה אני מתכוון...

למעלה