לימים רביעי - חמישי . [:

lililulu

New member
מה לא מכירה י'פירה עם אורז?!?!

יש לה מלא שירים...נו היא שרה באנגליתD: סתם היא שרה את all good thing, say it's right ועוד כל מיני...יש לה שיר חדש עם ג'סטין וטימברלנד give it to me נראלי קוראים לו...שיר טוב!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חה אצלנו היה מזה מצחיק, D: כולם באו אלינו, הזמנו אותם ב-7 וחצי, כולם באו ב-9 D; חחחחחחח שרוטים . D; אז בערך ב-9 התחלנו לקרוא ת'הגדה רר, לי יצא לקרוא ת'קטע הכי מסובך ||||; ואני כזה קוראת, וכולם מתקנים אותי D; ואאאאאאז האוכל חחחה אכלנו, אכלנו, אכללללנו P; ואז המשכנו לקרווא ת'הגדה ובאמצע חחחחחחח בת דודה שלי אומרת מול כולם חחחחח שהיא התנשקה פעם ראשונה D = ואז כולם התעניינו חחחחחח עם מי, מתי חע וההגדה כבר לא עניינה אותנו,D; רק סבא שלי קרא לבדו. D = חחחחחחחחחח ושמנו לסבתא שלי מלא יין חחח ואנחנו אומרים לה שזה תירוש D; והיא כולה מסטולה DDDD = ותאפיקומן לא מצאתי, אבל לא משנה גם קיבלתי כסף D;;;; חה סיימנו בערך ב-12 סידרנו הכככל ואז דיברנו דיברנו דיברנו עד 3 בלילה. D; ואז למחרת עוד פעם כולם באו אליינו חה לארוחת שאריות D; ואכלננו עשינו על האש, P; חע זהו , P; היה מצחייק [: בקיצור כל החג דיברנו על זה שבת דודה שלי התנשקה פעם ראשונה.D= אה והיום חחחחחח בנות דודות שלי באאו מרחוק, שיחקנו כל היום מונופול D = וסתם הסתובבנו בשכונה P = וזהו . [:

אההו וסבתא שלי,../images/Emo6.gif

חחחחחחחח כל הסדר דואגת לכולם שיאכלו חחחחחחחחחחחחח, אכלתם אכלתם אכלתם אכלתם ? D; ואוא איזה חופרת.
בסוף כולם ייצאו עלייה, דייייייייייייי כבר, אנחנו אוכלים .. D ;;;;;;;;;;;;;;;; חחחחחחחחחח היא נרגעה. D:

../images/Emo15.gifחחח רעעעעעעעים !!

מה עבדתם על סבתא שלך ? ,
מה חיפשת את האפיקוממן ? , חבל שאני לא חיפשתי ! בטוח הייתי מוצאת . [; איזה עיוורים הםםם יאווו !!! האפיקומן היה מול העיניים שלהםםםם , הם חיפשו שם מלאאא פעמים ולא מצאווו !!!
עד שמצאו . D:

אז מה חחחחחחחח היא לא הרגישה

שזה יין
פפפ'ח ניראה לך שאני לא אחפש ת'אפיקומן ? למה מי מת ? D;

../images/Emo15.gifחעחע , חבל שאני לא חיפשתי . :[

אבל הקטע עם האפיקומן היה הכי משעמם , |: כי הקטנים כל שנייה באו אלי ואמרו לי - " מיכל אני לא מוצא את האפיקומןןן " , אז אני עושה להם - " תחפשו עוד " .
עד שהכי גדול מצא , וזה היה כ"כ ברררררררור !!!

MaStuLa76

New member
חחחחחחחחחחחח מיכל שמעי משהו,

ב1 באפריל רותם וגל שמו את דניאל הקטנה בשירותים, הם נעלו עליה,
ועבדו על אמא שלהם שהיא נעלמה . אם היא הייתה טובעת באסלה ?!!??!?!

../images/Emo15.gifממממהההההההההההההה ? ,

מה הן סתומווווות ? , חחחחח איזה קרועוותתתתתתתתתת @!!!!!! דייי אני פה על הריצפפפפפפהההה , אני צוחקת מול המחשב ואפ'חד לא מביןןן מה יש ליייייי !!!!!!!!
ואת בכלל מפגררררת !!! אל תדאגי היא לא נפלה לאססססלה . XDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאיפה את יודעת חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח אה חחחחחחחחחחחח כתבתי לנועם בשין חחחחחחחחחח D ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח
איזה מצחיק זה היה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח DDDDDDDDDDDDD =

למעלה