לילי?!

אני בסדר..

ממ היום, למדתי מתמטיקה =( הרבה מתמטיקה! זה היה נוראי. אבל כמעט סיימתי תחוברת!! ואתת?

DotCom05

New member
אממ דווקא די הרבה ../images/Emo204.gif

הספקתי לעשות שיעור נהיגה, שיעור גיטרה ושיעור פרטי במתמטיקה חחחח לצערנו שתינו סבלנו מתמטיקה היום.. אני הולכת לשיעורים פרטיים כי היה לנו בחופש הגדול שבוע של למידה לשנה הבאה ולא הלכתי אז אני משלימה =\ גם הספקתי לעצב תיוומן שלי לשנה הב! עשיתי יומן של מגרש ביתי עם המוזיקה שאני אוהבת יצא לי אחלה...אויל אני אעלה תמונה מתישהוא. את מתחילה ללמוד ב2 לספטמבר או שהבצפר שלך שובת?

באמת הספקת לעשות הרבה חחח../images/Emo80.gif

וואי איך בא לי להתחיל למוד נהיגה!את מנגנת בגיטרה? כמה זמן? אני ממש רוצה להתחיל ללמוד.. וואי היומן נשמע מגניב לאלה! תעלי באמת תמונה שלו מתישהו... אמ אם תיהיה שביתה אז הוא אמור לשבות אבל אמרו לי שבסוף אין שביתה בכלל

DotCom05

New member
תאמת לא בא לי שתהיה שביתה ../images/Emo204.gif

חח משעמם לי יאללה אני רוצה את הבצפר :D אני מנגנת כמעט שלוש שנים..על קלאסית וחשמלית. מוזיקה זה החיים שלי חחחח
שמתחילים ללמוד זה קשה בהתחלה ומייאש..אבל אח"כ זה משתלם! ואכן אני יעלה תמונה של היומן כדי לבקש חוות דעת XD

מה איך לא? אני כ"כ רוצה שביתה!

אין לי כח להתחיל ת'לימודים! ועוד כעל היום הראשון יש לי פאקינג שעתיים מתמטיקה ותנכ! ביצ'ס
ואוו שלוש שנים?! זה מלא! איך נראת החשמלית לך? כן הדבר היחדי שאני פוחדת זה שבהתחלה אז ממש יכאבו לי האצבעות מהזה שצריףך להחזיק את המיתרים בשביל האקורדים... וגם כי נאי צריכה גיטרה לשמאליים
סבבה חח אני אחכה לתמונות (=

DotCom05

New member
גיטרה שחורה לבנה ../images/Emo204.gif

ואני קוראת לה ג'קי
ואכן בהתחלה האצבעות נהיות כאלה נוקשות ומוזרות וזה קצת כואב אבל אם מתאמנים מספיק תוך שבועיים זה עובר ומתרגלים.. וגם אני שמאלית!! אבל אני מנגנת על גיטרה רגילה אל על שמאליים...הסתדר לי לבד לא יודעת איך חחח יאללה כולם אני זזה לישון מחר יש שיעור נהיגה על הבוקר!! לילה טוב היה כיף לדבר
נתראה מחר

חחח ג'קי >< ../images/Emo80.gif

איך את מצליחה על של ימניים? אני ניסיתי על של חברה שלי, ואני פשט לא מצליחה זה לא נוח! חח אני מקווה שאני באמת אתרגל מהר.. לילה טובבב (= בהצלחה מחר בשיעור נהיגה

אניי בסדר! (=../images/Emo80.gif

מה עשית היום? מה חדש? אוליי לא לא ראיתי! פאק דווקא רציתי. טוב בטח מחר יהיה תמונה בעיתון אז אני אראה.. את ראית??

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo175.gif כןן=]

זה כזה הירח ומסביבו זה כחול כזה
דווקא מגניב:) והייתי היום ברופא שיניים בעע ועשיתי מצווה חח ביקרתי ילדה שעלתה לארץ עם המשפחה שלה שלא יודעת כלום בעברית... ואמא שלי מכירה אותם איכשהו אז היא ביקשה ממני ללכת ולדבר איתה שתכיר מישהו בבצפר
מה איתך?

יוו נשמע מגניב! ../images/Emo80.gif

חבל שלא ראיתי.. הייתי מנסה ללכת עכשיו החוצה לראות אבל אבאמא שלי ישנים וזה יעיר אותם חחח באמת עשית מצווה, נחמד מצדך, מאיזה ארץ הם עלו? ואממ אני כפי שאמרתי קודם, למדתי רוב היום למתמטויקה חחחחח תגידי לאיזה כיתה את עולה?

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo175.gif חח תודה../images/Emo13.gif גם לדותן../images/Emo3.gif

והם עלו מארה"ב באוהיו... ואני עולה לט' את? ודותן תעלי תמונה של היומן שלך ככה גם תתני לי רעיונות

למעלה