לילה

אה ...

כן... ובמוצרי מזון - לראות מה עיקר ההרכב, שאין שומן צמחי מוקשה, ויש עוד.. אבל שוב.. שריטה קשה...

שלי 9

New member
../images/Emo6.gif תגידי את תחת השפעה של צפייה

אינטנסיבית בפרקים של סיינפלד???? איזה שרשור מצחיק...
אם מכירים ??? בטח מכירים!!! כ"כ הרבה דברים קטנים ומשעשעים קורים לנו בחיי היום יום..ואנחנו בכלל לא נותנים עליהם את הדעת... את מוזמנת להמשיך ולשים לב לתופעות!! ואנחנו? אנחנו נמשיך לחייך..

ע פ ר ל ה

New member
יכולה להשאיל לך אותו לביאונת../images/Emo63.gif

יש לי ערימות של ספרים בביית,מוזמנת להציץ...

לביאה11

New member
וואלה.....? אני אשמח מאוד../images/Emo13.gif

לאן אני צריכה להגיע? (רק שלא תגיד צפון)

ע פ ר ל ה

New member
סביבי שדות ירוקים של תותים,תפו'א...

גזר,וכמובן פרדסים מהמעט שנותרו לצערי.

ע פ ר ל ה

New member
קחו ציטוט נוסף - מין כשפה

מגע פיסי בין אנשים הוא השפה האנושית הבסיסית והאוניברסלית ביותר בעולם.לשפה הזו אין גבולות לאומיים,תרבותיים,או אתניים.גם כאשר אתה שחקן מקצועי,כשהצלחת כבר להבהיר לאשה במבט ובמגע שאתה נמשך אליה,כשחזרת ואמרת לה שאתה אוהב אותה,שאתה רוצה אותה ביום ובלילה,תמיד,בכל רגע ובכל מקום- בסופו של דבר,כשמגיע "רגע האמת" במיטה ופשוט לא עומד לך,לא יעזרו לך כל הדיבורים היפים שלך.גופך לא מסוגל לשקר. אותו דבר לגבי גופה של אשה.היא יכולה לחזור על הטקסט הקודם באינספור ואריאציות,היא יכולה לנעוץ את ציפורניה בגבך ולהשמיע גניחות ואנקות תשוקה סוערות,אך כשמגיע רגע האמת ולא "עומד" לה פיסית,כשהיא נשארת בתוככי נשמתה יבשה כמדבר יהודה,וקרה כמורדות החרמון,לא יעזרו לה כל ההצגות הארוטיות שלה.מתחת לצעיפיי ההכרזות,מתחת למסכת הדיבורים,ומתחת לאיפור הגניחות- מתגלה האמת כמו סטירת לחי פתאומית וזהו זה,אין מה לעשות!

ע פ ר ל ה

New member
נשבעת לך ברבורה,לא מצליחה להבין...

ולרדת לעומק צחוקך הקולני. אשכרה לא מבינה. נו דברי חופשי כבר,או שמא את קטינה כפרוש? בוא'נה,שלא יאשימו אותי בשידול קטינים פה...

למעלה