לילה

מבקש להבהיר...

יש לי מזכירה שמטפלת בכאלו עינינים,אין טעם להציף התיבה בהצעות עבודה.

יערית

New member
מתביישת

חשבתי שיש כבר כאלו שיודעים לפרוץ מחסומים...שולחת חקה לא יודעת מה יעלה בגורלה

יערית

New member
השכנים כאן

אצלי שקטים ולא מתעסקים,השכנים של היום זה לא השכנים של פעם

יערית

New member
כתומים../images/Emo43.gif

הם גם יפים,גם אנושיים,גם צבע חי כמו הכחול.. אני בעד כל צבעי הקשת

Lonely In Blue

New member
צודקת.... בהחלט...

ואתמול, יצא לי לפגוש הרבה כתומים... והתפעלתי מהם. כמה שהם חמודים... וכמה שהם תמימים... "החלוצים החדשים"... ומה יהיה עליהם, כשהקיבוצים יימאסו על הנשמה ? מה יהיה עליהם, כאשר החברותא הזאת, של "לכו ונלכה"... תהיה משהו ששייך לדור המייסדים ( הקיבוצניקים)... ויהיה מאוס על "העם" ? מה יהיה עליהם... כשיסתכלו עליהם בעיניים פקוחות, עם משקפיים... לא קודרות ולא שמחות... מה יהיה......... על בתי, חתני... מה יהיה........ על משפחתי ?

יערית

New member
ובכן

זוהי הפינה החמה עבורו ולא הפינה הפוליטית,בגדול חושבת שאנחנו כ"כ קטנים אל מול החלטות של "גדולים" מאיתנו, משאל עם לא נעשה, ואם תעשה ההכרעה ע"י משאל עם היא תהיה דמוקרטית.כך שבינתיים חלוצים וחלוצות נאבקים ע"י סרטים, וירוקים נאבקים ע"י סרטים כחולים,עם שלם נכנס לטירוף בעוד שאין דרך לעצור את העיסקה. ולילד שלנו יש חגיגה...אולי שנתחיל לארגן ת'הזמנה? ולך לונלי
כי יודעת שאתה מביע כאב {מחאה,תיסכול} בשורותיך ולא מזלזלת בכך.

Lonely In Blue

New member
להזכירך....

משאל עם לא נעשה, גם - אם לכבוש את השטחים. היתה זאת עובדה, שהועמדה בפני העם, ע"י הרשויות. הרשות המחוקקת, הרשות המבצעת, הרשות השופטת, הרשות המבקרת, כולן היו "שפוטות" של אותה החלטה. ולכולן, ניתן ע"י העם מנדט, לפעול לפי מיטב הבנתן, בתנאים שייוצרו, לאור המצב הקיים, בעת שההרשות המחוקקת נבחרה. עובדה שנקבעה, כיבוש הגדה, אשר היתה כרוכה בחריגה מהוראות. עובדה שגילמה החלטה, שהעבירה מ"מלחמת-אין-ברירה" למלחמה ששרו לה שירים, שסגדו לה, שהפכה אותה למנוף, לאלה שהוזים, שחיים, שמפנטזים, על "אתחלתא דגאולה". ואני.... אז הייתי ילד בן 14. ילד, שמילא שקי חול. ילד, שראה פגזים מתפוצצים ליד ביתו. ולאחר מכן, ילד שהפך לחייל. ילד שראה פגרים, קטועי ידיים ורגליים, של אויב, ששילהבו אותו ללכת לפני הטנקים. אויב, שהטנק היה יקר עבורו עשרות מונים מחיי אדם. ועם האויב הזה, היום שורר שלום. שלום קר, אבל קור שמציל מ-3,000 הרוגים. לא.... לא אהפוך זאת לפינה הפוליטית... אלא אם זה ייכפה עליי. וכן.... עם הרבה תיסכול.... וללא כל קשר....... עם
.... שנועד רק לך.

למעלה