ליום שני...

Lior Maman

New member
סוד כמוס לפרה ולסוס :}

סתם לא .. נו .. בשביל משהו קטן וזה
וכן חח בדיוק התחברתי ^^

טבלת יאוש עוד יומיים סוכות!!

האעהעא אין לי כוח ללמוד חח.. אניע ייפה וזה בקושי הצלחתי לקום בבוקר היה לי היום בנוסף 3 שעות כן כן שלוש שעות מתמתיבע חח.. יאללה יום אחד ואז חופש שוב!! ועוד מעט אני הולכת למחוייבות אישית סוףס וף אני מתחילההה!!! חח שיהיה לכולם יום נעים וכייפי

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאללה סך הכל יום אחד..

ו......... גמאני מחכה למחויבות אישית אני הולכת לחנוך ילדים עם בעיות במשפחה...או להיות עם ילדים עם פיגור קל.. אני ממש מחכה לזה..זה יהיה בקרוב..וזה משו שאני ממש רוצה לעשות ואפילו להמשיך איתו אחר כך.. וחוץ מזה אני מתה על ילדים..

אני התחלתי לעבוד במרכז עם ילדים נכים

זה הופך למחוייבות אישית וזה כבר שנה שאני עושה את זה וזה מרצוני ולא כופים את זה עלי או משהו את רואה אותם מחייכים שאני באה ואיך שהם באים מחבקים אותי זה ממש מספק

Lior Maman

New member
וואי אני שונאת ילדים קטנים |:

הם ככככ'ככככ מעצבניםם אלוהים ! :S אין לי סבלנות אליהם XD בכל אופן - בהצלחה עם זה והכל

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהדברים הטובים רודפים אחרי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אין מאושרת ממני!! אחרי מה שהיה אתמול... -היום עשיתי חורים באוזן -מצאתי 100 שקל (אבל רע לי עם זה קצת..
) -אני הולכת להופעה של יוני בלוך ואפרת גוש בחינם!! בגלל שאני בצמר"ת!! ייהיי במקום 80 שקל -יש לי תור -הסכום של ההופעה של סינרגיה ירד אז יש מצב שאני אבוא עם מישי..
אני מקווה שיהיו עוד דברים טובים כאלו!! אמן שגם לכם!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן ולא..../images/Emo9.gif

הסניף שלנו ממש מת! אתמול דיברתי עם היושב ראש הקודם וסיים י"ב שנה שעברה והוא אמר שאחרי סוכות נקום שוב אומשו כזה חחח אז אולי זאת התחלה.. לעשות לנו הופעה בחינם..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif(בלי עיין הרע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif)

מגניב

גם אני רוצה לבוא אבל כנראה בעיות תקציב לא יאפשרו לי אבל אם כן נוכל להפגש?? בטוח יהיה זמן חופשי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא.. חח לא הבנת..../images/Emo9.gif

אמרתי בלי עין הרע על ההודעה שלי חח שלא יעבור לי המזל הטוב..
בקשר לזמינר אני לא אבוא כנראה..
הסניף שלנו מת..(כתבתי לך הודעה..)

למעלה