ליום שני...

לילה טוב../images/Emo29.gif

מחר קם ב6, כמו תמיד.. לילה טוב לכולם
אה.. עכשיו חשבתי על משהו.. הסיכום השבועי עוד לא עלה השבוע, אז יש מצב שמי שכותבת אותו היא מירי? (שוב, שיהיה לה המון בהצלחה בצבא!)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifל י ל ה ט ו ב ../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

מחר נקום ליום חדש נפלא

ליהי 24

New member
../images/Emo32.gif ליום שני...

יום טוב לכולם..... ביום רביעי סינרגיה מתארחים במגזין המוזיקה של ערוץ 24, בשעה 18:00 לא לשכוח...

דורה17

New member
יו די!!!!!! באמאשלך די!!!!!!!

עד עכשיו נמנעתי מלהגיב לך אבל זה כבר כלכך מעצבן!!! אתמול העירו לך על זה!!! אתמול!!! על זה שלא פותחים אוף חדש אם יש כבר אחד לא מקופל! עזבי אחד יש פה איזה 3 אופים!!! למה עוד אחד?! ואל תגידי לא שמתי לב כי את כן! חלאס כבר! **אור תשרשרי את זה לאיזשהו שרשור אוף.. חבל עוד שרשור.. גם ככה כל הפורום זה כבר נהיה אוף..**

דורה17

New member
הייתי צריכה להוציא אגרסיות על מישו...

גם ככה זה לא יזיז לה הרבה.. לפחות הוצאתי עצבים חחח לא אבל היא באמת מציקה.. גררר
נצ'מה את!

ה' =// , , ,

איזה תותחים סינרגיה שמעתם ת'חידוש שלהם ל-בדד? =// דאייייייייייימ' פשוט חידוש מהממממממםם עשו את זה מזה יפה "בדד הלך גם תפילה אינלי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום :p ..."

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמחר מומולדת!!../images/Emo9.gif

ואיי היה יומטוב היום...חוץ מזה שהיה לי התקף חרדה רציני בבצפר.. ממש התחלתי לבכות ולרעוד שם.. שיהיה.. יומטוב

הצטננתי ברמות מטורפות

ולא רק זה אבא שלי נתן לי מכה באף אז הכל נפתח וזה מרגיז ונעשה לי גירוי מסביב לכל האף מה עוד יכול לקרות לי?

למעלה