ליום שני

דורה17

New member
../images/Emo70.gifבנים, עמכם הסליחה, יש שאלות שמנוסחות בנקבה

תתמודדו חחחח

באמת חופר. עונה!

פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.75 מידת נעליים: 44 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אח ואחות בן כמה אתה נראה: צעיר ממה שאני... משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין תאריך לידה ? 20.8 חיה אהובה ? כלבים מגדלים כזאת ?לא סגנון מוזיקה אהוב ? סגנון סינרגיה חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? רוק ישראלי וקצת מחו"ל כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? מלא... יצא לכם לרכב על גמל ? לא. ועל חמור ? לא וסוס ? לא ספר אהוב ? אין כזה ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? משו שהביאו לנו בביה"ס צמחוניים ? בערך יצא לכם פעם לנצל מישהו ? כן=\ באיזה אופן ? ניצול לטובת האינטרסים שלי, ולא כמו שאתם חושבים, זה יותר שיכנוע כזה, אבל לנצל זה כדי ללמד לקח. ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? לא בדיוק.. אפשר להרגיש תמיד מנוצל... המורה מנצלת אותי..... כמה חברים טובים יש לכם ? 3-4 האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: תלוי איזה אחר. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא כלכך.. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: לא כמה פעמים... היית מאוהב: מי סופר? רואים שזה שאלון של בנות. נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: יש מצב. השם שלך הופיע בעיתון: עיתון ביה"ס
התחרטת על דברים שעשית : כן מועדפים: קורנפלקס: כריות מסטיק: מנטה מרענן צבע: כחול חורף\קיץ: לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: לכו תדעו.....
הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: לא זוכר שלח לך מכתב: לא זוכר האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא כלכך... אהבה ממבט ראשון? לא כלכך... חיים שאחרי המוות? לא החלטתי. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? ממש לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא מה השעה עכשיו? 00:43 תפוח או בננה? יחדXD כחול או אדום? כלןך סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתכתב עוד קצת. איזה ארוחה אחרונה אכלת? טוסט תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כן! רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה או התיקתוקים של המקלדת. ריח האחרון שהרחת? לא זוכר איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אמממ החלק האחרון בליבי נישבר... אחרי הפיזמון האחרון... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? דורה שלומית ובתאל..... לילה טוב!

Ofiraaaa

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: אופיר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.73 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: שניים בת כמה את נראית: האמת שבפעם האחרונה שאמרו לי, אמרו לי שאני נראית בגיל שלי
בדר"כ נותנים לי 20 |: משקפיים?
גשר?
עבר פלילי: נה.. תאריך לידה ? 16.9 חיה אהובה ? ארנבת :) מגדלים כזאת ? לא משו אחר אולי...? כלבה
סגנון מוזיקה אהוב ? אני שומעת הכל בעיקרון חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? ^ כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? לא הרבה חחח יצא לכם לרכב על גמל ? כן ועל חמור ? לא וסוס ? כן
ספר אהוב ? מישהו לרוץ איתו ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? יש כמה צמחוניים ? לא בדיוק יצא לכם פעם לנצל מישהו ? אממ אני חושבת שכן
באיזה אופן ? ... ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן.. כמה חברים טובים יש לכם ? .... ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? אממ זה לא מדויק המשפט.. חבר טוב אחד עדיף על מיליארד ידידים. האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? קודם שיהיה אחד. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל:כן כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: ... שברת לבבות: פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון: הופיע, הופיע חח התחרטת על דברים שעשית: הרבה! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה [המילה הראשונה שעלתה לי] ממתק: טעמי סרט מצויר: פו הדב!!!111 קורנפלקס: האני נאט צ'יריוס. מסטיק: זום קולה! צבע: כתום! יום בשבוע: שישי! היום הכי לא מועדף: ראשון! תכשיט: שרשרת כתומה מדהימה. חורף\קיץ: חורף! בחדר: מה בחדר?
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הואX: ראה אותך בוכה: הואX: הלכת איתו לסרט: מתי הלכתי בפעם האחרונה לסרט?
צעק עליך: האח הקטן! שלח לך מכתב: הצבא חחחחחח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן אהבה ממבט ראשון? קצת חיים שאחרי המוות? חס וחסה. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? אולי בפורים בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן :) נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן מה השעה עכשיו? 00:45 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אממ משו איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב.. תיכון או אוניברסיטה? כלום אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? ומתחיל עוד יום אפור... ובנתיים אין סיבה.. אז אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב ריח האחרון שהרחת? קפה
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כל מיני מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הואX:

menori

New member
חחח

שם: ספיר פירסינג: כן..שבעה או שישה חורים קעקועים: לא.. אבל אני עושה חח גובה: 1.65 בערך מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: אומרים לי 16 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: אנסתי את גפן בחשאי..חח סתם סתם סתם[ אם הוא קורא את זה מתישהו אני מתה נכון? חחח] תאריך לידה ? 1.11.93 חיה אהובה ? כלב מגדלים כזאת ? כן משו אחר אולי...? דגים סגנון מוזיקה אהוב ? רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? פופ לפעמים כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? סביבות 30 יצא לכם לרכב על גמל ?כן..! חח בכיתה ו' ועל חמור ? כן.. על אחי שהייתי קטנה וסוס ? כן ספר אהוב ? לא קוראת ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? לא קוראת כבר אמרתי? צמחוניים ? כןן!
! יצא לכם פעם לנצל מישהו ? כן באיזה אופן ? לא אומרת ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? לא יודעת כמה חברים טובים יש לכם ? כמעט כל הבצפר האמתי... אני פופולרית בבצפר שלי משום מה..
ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? לא.. אני מסכימה עם זה שעדיף חבר ממש טוב מאשר מיליון אחרים האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לאא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה.. נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים\שלוש התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מ-מ-ת-ק חח ממתק: כל דבר חח סרט מצויר: אינויאשה ואנימה בכללי קורנפלקס: אין.. הכל טעים מסטיק: בזוקה או מסט מנטה צבע: בורדו ושחור
! יום בשבוע: אני חושבת ש.. ראשון היום הכי לא מועדף: כל השאר חח תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ!!!
בחדר: הכל האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הבובה שלי?? ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: עם חברה היום.. שרק 3! צעק עליך: ממ שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? מאמינה...בהרבה אין לי כח חח אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
ו
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אני אומרת ותמיד מתכוונת.. הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
- מתמ'!
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
.. מה השעה עכשיו? רבע לאחת [ 00:44] תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?אדוםם!! סתיו או אביב? סתיו.. נלדתי סבסתיו
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון?! איזה ארוחה אחרונה אכלת? קרקר לפני כמה ד''ק תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/מת? מאוד! חח רעש אחרון ששמעת? הטלוויזיה.. ["האלופה.. האא!!"..] ריח האחרון שהרחת? שיער שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "אשם" שמתחלף באמצע ל"תראי זה אני"... מישהו שממש בא לכם לתת לו
עכשיו? לדורה ששרפה לי איזה רבע שעה חח
לילה טוב
גם לך!
חח

דורה17

New member
יצא קצר מהמתוכנן, בקטנה חחחח

שם: דור[ה] פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: נמוך מידת נעליים: 39,40 משו כזה צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחת בת כמה את נראית: אמרו לי שיותר צעירה משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: רוצחת סדרתית בדימוס תאריך לידה ? 21.11 חיה אהובה ? כלבים! אבל יש עוד מלאמלאמלא חיות שאני אוהבת חחח מגדלים כזאת ? נופ משו אחר אולי...? נופ סגנון מוזיקה אהוב ? רוק בעיקר חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? אמ... לא ממש חחחח כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? לא הרבה יצא לכם לרכב על גמל ? כן ועל חמור ? כן חח וסוס ? נופ ספר אהוב ? יש את הסדרה הזאת של ה"מר..." היא כזאת מגניבה! ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? יש הרבה... צמחוניים ? לא תמיד יצא לכם פעם לנצל מישהו? יש מצב... חחח באיזה אופן ? ניצול מיני חחחח סתם נו.. לא יודעת ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? מלא פעמים כמה חברים טובים יש לכם ? 2 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? ברור האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי קצת.. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא רוצה אחד אפילו את/ה אוהבת רכבות הרים: קצת את/ה הייתם בחו"ל: [עברית קשה שפה] כן חחח כמה פעמים... היית מאוהבת: לא ספרתי חחח נשבר לך הלב: לא נראה לי שזה קרה שברת לבבות: מקווה שאף לא אחד השם שלך הופיע בעיתון: לא השם אבל התמונה הופיעה ופעם אחת חח התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שינה ממתק: גומי סרט מצויר: דיסני קורנפלקס: שוגי או קוקומן חחח מסטיק: בזוקה למרות שהוא עושה לי כאב ראש צבע: הכל יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: שרשראות חורף\קיץ: חורף
בחדר: המחשב והמיטה חח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אחותי צעק עליך: לא זוכרת... שלח לך מכתב: אמ.... הצבא חחח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון? לא ממש חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כמעט תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? פורים נחשב? בכית בסרט? במלך האריות! גם בפעם האלף שראיתי את זה היית על במה? וודאי חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? ברור הורידו אותך כיתה? לא חח הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? היו כמה סיטואציות חחח מה השעה עכשיו? 00:54 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאיודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב נראה לי תיכון או אוניברסיטה? אה? אתה משועמם/ת? אם לא הייתי משועממת הייתי עונה על זה? רעש אחרון ששמעת? המקלדת ריח האחרון שהרחת? הסבון במקלחת חחחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? פלפלת, נילס, מומינים,פינוקיו, ואשם חחחח לכל קבוצה יש צלצול מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לאיודעת.... באמת חופר קצת לא? חחחחח

adi295

New member
עונה =]

ה-ש-א-ל-ו-ן-!-!-!-!
שם: עדי פירסינג: נזם והליקס
קעקועים: אין גובה: מממ מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אח ושתי אחיות בת כמה את נראית: אין לי מושג משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא =] תאריך לידה ? 29.5.92 חיה אהובה ? סוס ים!
מגדלים כזאת ? הלוואי משו אחר אולי...? כלבה =] סגנון מוזיקה אהוב ? רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? אממ כמעט הכל חוץ ממזרחת ודיכאון
כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? לי אישית 2 יש עוד כמה בבית שאני שומעת אבל של אבא
יצא לכם לרכב על גמל ?לא=[ ועל חמור ? אממ נראה לי וסוס ? כן ספר אהוב ? האלכימאי ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? אממממ עולם הדיסק או משהו כזה לא זוכרת
צמחוניים ? לא יצא לכם פעם לנצל מישהו ?כן באיזה אופן ? ממ ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? טובים אממ 5 בערך ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כן האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא ת"א מעולה =] את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממ לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןן טראגוס
את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל: לא
כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב:1 שברת לבבות: נראה לי פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: כ"כ הרבה. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל :] ממתק: מקופלת לבנה סרט מצויר: דורה :) קורנפלקס: רק לא הצהוב הזה חח מסטיק: בזוקה צבע: כל הצבעים יום בשבוע: שישבת היום הכי לא מועדף: ראשון \: תכשיט: עדי
סתם חח עגילים חורף\קיץ: חורף
בחדר: מיטה =] האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה ראה אותך בוכה: אממ שכבה שלמה חח הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אממ שלח לך מכתב: אממ האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, כל מיני אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? דיי.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן =] בכית בסרט? בקטנה כזה.. היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? נראה לי שהיה מקרה כזה נכשלת במקצוע? כן |: הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן חחחח מה השעה עכשיו? 01:16 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון
איזה ארוחה אחרונה אכלת? כיפלי בצל חחח תיכון או אוניברסיטה? ממ אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? או או של האיסיקיו חח :] ריח האחרון שהרחת? כיפלי בצל איזה רינגטון יש לך בפלאפון? iris מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לו
לילה טוב! לילה מעולה!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif|../images/Emo210.gifחחחחח נועה..

שם:
נועה| פירסינג:
קעקועים:
גובה:
164 מידת נעליים:
38 צבע שיער:
חום אחים/אחיות:
שתי אחיות ואח בת כמה את נראית:
לא יודעת.. משקפיים?
עדשות גשר?
עבר פלילי:
תאריך לידה ?
22.08.90 חיה אהובה ?
חתול מגדלים כזאת ?
לא..
משו אחר אולי...?
לא..
סגנון מוזיקה אהוב ?
רוק רך כזה חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?
רוק כבד ופופ כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?
אני עם אחיות שלי.. אז הרבה..חח יצא לכם לרכב על גמל ?
ועל חמור ?
וסוס ?
ספר אהוב ?
יש המון!! אבל הכי "ילד אבוד ילדה אבודה" ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?
הקמיע צמחוניים ?
יצא לכם פעם לנצל מישהו ?|X@| אולי.. באיזה אופן ?
אני לא זוכרת.. ניצלו אתכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?
כמה חברים טובים יש לכם ?
8 בערך ומתוכם 5 ממש טובים..
ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?
האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
כמה פעמים... היית מאוהבת:
3 נשבר לך הלב:
1 שברת לבבות:
אני יודעת על שלושה מקרים..חח השם שלך הופיע בעיתון:
לא, אבל הופיעה תמונה פעם אחת..
התחרטת על דברים שעשית:
המון! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:
עולות לי 100 מילים עכשיו..חח ממתק:
טעמי סרט מצויר:
במבי 2 קורנפלקס:
פיטנס מסטיק:
מאסט מנטה מרענן צבע:
אדום בורדו כזה יום בשבוע:
שני היום הכי לא מועדף:
חמישי תכשיט:
שרשרת חורף\קיץ:
חורף!! בחדר:
שלי! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
אני!
ראה אותך בוכה:
לא יודעת.. הלכת איתו לסרט:
חבר שלי..
צעק עליך:
אחותי הטיפשה שלח לך מכתב:
הצבא..
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?
לא כ"כ.. אהבה ממבט ראשון?
בערך. חיים שאחרי המוות?
כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
אני לא יודעת איזה אמונות קשורות אליו.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
מה השעה עכשיו? 01:54 תפוח או בננה?
תפוח כחול או אדום?
אדום סתיו או אביב?
אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
נראה לי לישון.. איזה ארוחה אחרונה אכלת?
ארוכה מוכנה של טבעול..חח תיכון או אוניברסיטה?
אוניברסיטה אתה משועמם/ת?
עכשיו לא כ"כ.. רעש אחרון ששמעת?
של המקלדת.. ריח האחרון שהרחת?
שמפו איזה רינגטון יש לך בפלאפון?
אין מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?
אח שלי שלא אוהב אותי יותר..
לילה טוב!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אלו אותן אותיות.. מבלבל..

למעלה