ליום שני

niro levi

New member
../images/Emo32.gif ליום שני

מכיוון שאף אחד עוד לא פתח אז אני פותחת את האוף הראשון שלי.. ואני מקווה שגם הראשון בפורום שאף אחד עוד לא פתח לפני.. לילה טוב לכולםםםם

menori

New member
איי! חיפשתי את זה! חח

לילה טוב
בוקר טוב
צהריים טו... סתם סתם חח לילה מעולה
ויום טוב!
!

דורה17

New member
../images/Emo41.gifהוא ארוך,הוא מעיק,הוא חופר,קבלו אותו!!!../images/Emo41.gif

ה-ש-א-ל-ו-ן-!-!-!-! שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: תאריך לידה ? חיה אהובה ? מגדלים כזאת ? משו אחר אולי...? סגנון מוזיקה אהוב ? חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? יצא לכם לרכב על גמל ? ועל חמור ? וסוס ? ספר אהוב ? ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? צמחוניים ? יצא לכם פעם לנצל מישהו ? באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כמה חברים טובים יש לכם ? ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לילה טוב!

שלומיתת

New member
זה נקרא אצלך ארוך?../images/Emo12.gif

שם: שלומצבמצבכפית פירסינג: אין וחבל! קעקועים: מעו,אין גובה: 1.60 מידת נעליים:נו די;[ צבע שיער: בלונד דהוי אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית:102 ויומיים. משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:גונבת לוטרות בשביל נורית
תאריך לידה ?27.1.23 חיה אהובה ?לוטרה.[מה זה?
] מגדלים כזאת ? משו אחר אולי...? סגנון מוזיקה אהוב ?רוק מטאל ורוני סופרסטאר! חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?מוזיקה רומנית עתיקה מבית אבא
כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?יש כמה..חוצמזה שאני מייחסת את של אחים שלי כשלי ככה שיש לי הרבה יצא לכם לרכב על גמל ?לא ועל חמור ?כן,לצערי וסוס ?כן!!קראו לו אפולו והוא היה כוסון
ספר אהוב ?מישהו לרוץ איתו ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?יש הרבה צמחוניים ?נע יצא לכם פעם לנצל מישהו ?בטח!! באיזה אופן ?לא זוכרת
ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?יאפיק כמה חברים טובים יש לכם ?לא ספרתי
ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?המ כן האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כןן ןכןכןכן את/ה אוהבת רכבות הרים:ככככככככככןןןןןןן את/ה הייתם בחו"ל:לללללללללא. כמה פעמים... היית מאוהבת: לא ספרתי נשבר לך הלב: לא ספרתי שברת לבבות: לא ספרתי השם שלך הופיע בעיתון: לא ספרתי התחרטת על דברים שעשית:לא ספרתי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מעוו ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות שליטע!!!!!11 קורנפלקס: איה הראש מסטיק: כואב צבע: לי;[ יום בשבוע:חמישי היום הכי לא מועדף:ראשוןשישי תכשיט: אין חורף\קיץ: חורף בחדר: הא? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: לאזוכרת הלכת איתו לסרט: נראלי בתאל ורחלי צעק עליך: לאזוכרת שלח לך מכתב:לאזוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?איי דונט טינק סו! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?יאפ הופעת בציבור בפיג'מה?לפח! בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן!!
נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן מה השעה עכשיו? עשרים ל1 ואני רוצה לישון;[ תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?וואאאאאאאאא
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לקחת כדור לראש איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב תיכון או אוניברסיטה? שניהם קיימים!!#$וויפי! אתה משועמם/ת?די רעש אחרון ששמעת?המשנזר ריח האחרון שהרחת?לא יודעת
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?מצנזריישן

דורה17

New member
הוא היה אמור להיות יותר ארוך... אבל לא היה לי

כוח עוד לחפש... אני יכולה להוסיף עוד אם את כלכך רוצה חחחחח

דורה17

New member
תגידי היה לך פעם כינוי "שלומצה"?

חחחחח כי כשחיפשתי שאלון ראיתי מישי שקוראים לה שלומצה חח ואת השלומצ היחידה שאני מכירה חחחח [גם ראיתי הודעה של אור חחחח ואולי גם של רון אבל אני לא יודעת אם זאת אותה רון חחח וזה סתם בידר אותי] אין שום פואנטה לשאלה שלי חחחחח סתם תהיתי...

למעלה