ליום שני

זוהרוש15

New member
עונההההההה

שם: זוהר פירסינג: אין קעקועים:א ין גובה: 1.60 או משוו כזה מידת נעליים: 38 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2אחים בת כמה את נראית: אמממ לא יודעת משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: אין תאריך לידה ?25.9 חיה אהובה ?כלב,דולפין מגדלים כזאת ?לא משו אחר אולי...?לא סגנון מוזיקה אהוב ?כל מיני... חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?אמרתי שכל מיני...חחח כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?הרבה יצא לכם לרכב על גמל ?לא ועל חמור ?לא וסוס ?לא:[ אני מפחדתת ספר אהוב ?"זהבים" ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?"יומנה של אנה פרנק" צמחוניים ?כמעט.. יצא לכם פעם לנצל מישהו ?אמממממ לא באיזה אופן ?לאאאא ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?כההההההה כמה חברים טובים יש לכם ?6 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?כההה האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כה את/ה הייתם בחו"ל:לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת וזה הספיק לי נשבר לך הלב: כה שברת לבבות: לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון: אממ לא התחרטת על דברים שעשית:אני בטוחה שכה אבל לא עולה לי כרגע דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: אממ לא מתה על מתוק סרט מצויר: אממ קורנפלקס: כריות נוגט מסטיק: מנטה צבע: כחול יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: אמממ שאלה קשה בחדר: אמממ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ובת דודה שלי..חח ראה אותך בוכה: אמממ הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: אמא שלי.? שלח לך מכתב:בת דודה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כה..כל מיני אהבה ממבט ראשון?כה חיים שאחרי המוות?כה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לאאאא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כה הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט?כההה היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות?כה נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? אממ בערך כל חודש במשך שבוע אם אתם מביניםם מה השעה עכשיו? 10:58 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת ערב.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כה רעש אחרון ששמעת? מוזיקה? ריח האחרון שהרחת?אמממממ איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אשם מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אמ לא יודעת

EliranMaor

New member
באמת מזמן לא היה אחד כזה פה../images/Emo6.gif

שם: אלירן שוגי מאור
פירסינג: הליקס באוזן שמאל, היה גם עגיל בלשון [
] קעקועים:
גובה: 1.72 מידת נעליים: 40-41-42 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: 17? משקפיים? עדשות גשר?
עבר פלילי:
תאריך לידה ? 27.11.89 חיה אהובה ? קובי
סתם אממ חתולים
מגדלים כזאת ?
]; משו אחר אולי...?הא?
סגנון מוזיקה אהוב ? הרבה, בעיקר פאנק-רוק-רוק ישראלי חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? הרבה
כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? המון
ורק שבוע שעבר קניתי עוד 2 [החדש של קלי קלארקסון והחדש של 30 seconds to mars] יצא לכם לרכב על גמל ?
זה מלחיץ!! ועל חמור ?
וסוס ?
ספר אהוב ? רודף העפיפונים ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? מי רוצה להיות אלוהים:X צמחוניים ?
יצא לכם פעם לנצל מישהו ?
באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?
כמה חברים טובים יש לכם ?4 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?יאפ האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
!!!לשון!!!]; את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
כמה פעמים... היית מאוהבת: יותר מדי נשבר לך הלב: פעמיים-שלוש שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי>< דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: המממ ממתק: שוקולד
סרט מצויר: nightmare before christmas קורנפלקס: שוגי
מסטיק: בזוקה[?] צבע: כחול יום בשבוע:שבת
אפילו שעכשיו זה לא משנה כי זהו, אין בצפר, אז כל השבוע הוא שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: עגיל חורף\קיץ: חורף בחדר: גיטרה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: עופר ראה אותך בוכה: ולד הלכת איתו לסרט: ולד צעק עליך: אממ אחותי שלח לך מכתב: הצבא
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?
אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?לא ממש:X יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא אבל המרתונים של הסרטי אימה מגניבים! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
טקס סיום! חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
מה השעה עכשיו? 11:31 תפוח או בננה?תפוח. איכ בננה. כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחזור להכין מערכים>< איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת בוקר, שוגי
תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?קצת רעש אחרון ששמעת? המוזיקה שלי ריח האחרון שהרחת? ריח החלב על הבוקר [
] איזה רינגטון יש לך בפלאפון? ספרי אקוסטי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

XxXSynergitXxX

New member
עונהD:

שם: אורפזי פירסינג:כןבטח![שלא!] קעקועים: ^ גובה: 1.56 [??] מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום שטני בהיר. אחים/אחיות: 2 חורגות. בת כמה את נראית: המ. משקפיים?
גשר?^ עבר פלילי:^ תאריך לידה ? 10/09/1994 חיה אהובה ? סוסים
מגדלים כזאת ? רק אני. משו אחר אולי...? חייה אחרת?! סגנון מוזיקה אהוב ? סינרגיה. חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כן , אוונסנס,HIM , רוק ישראלי. כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? יש הרבה. יצא לכם לרכב על גמל ?כןןןןן בפארק! ועל חמור ? גם וסוס ? בטח , עשיתי קורס קייץ! ספר אהוב ? יומני הנסיכה, כל הסדרהD: ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? קטנטנות נראהלי. צמחוניים ? כן!! יצא לכם פעם לנצל מישהו ?לא. באיזה אופן ?- ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן. כמה חברים טובים יש לכם ? כמה. ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? אני חושבת. האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כןן, ת"אאאא *-* את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן סיידליפ. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא! את/ה הייתם בחו"ל:כן:) כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: לאיודעת >: שברת לבבות: כנ"ל. השם שלך הופיע בעיתון: לא. לא נראה לי. התחרטת על דברים שעשית:כמעט תמיד. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה [?] , במבה
ממתק: במבה!!!
סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: קראנצ' , שוגי וזה. מסטיק: מנטה עדין. צבע: שחור, כתום , אפור , אדום , כחול כהה. יום בשבוע: חמישישישבת היום הכי לא מועדף: שלישי >חמישי תכשיט: צמידי רקמה [שאניעושה],צמיד ניטים, טבעות,שרשראות. חורף\קיץ: הקייץ אינסופי!
בחדר: מחשב , מיטהזוגית , ספרייה, פוסטרים של סינרגיה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ישן אני, שכבה חברהשלי. ראה אותך בוכה: אמא. הלכת איתו לסרט: חבר'ס. צעק עליך: היא. שלח לך מכתב: לאיודעת :O האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא לעבור מעל ילד בכור, אם השעה היא זהה אז מישהו חושב עליי , וכאלה. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? המ. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אני לא יודעת מה זה!&$# האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כל פעם שאמרתי זה היה בכוונה. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. עם פלייבק לגיטרה חשמלית מגניבה :) , ועוד כלמיני. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? בחיים, אבל בחיים לא! הורידו אותך כיתה? לא!! הקפיצו אותך כיתה? כמעט ו.. רצית להיות המין השני? לא. מה השעה עכשיו? 13:58 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להמשיך לדבר עם אופירי איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון ? אתה משועמם/ת? קצת , אבל קניתי חוברות לחופש! רעש אחרון ששמעת? סבתא ריח האחרון שהרחת? שניצלים :X איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי רינגטון, יש לי את צועקים. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? כולכם.

N o y 1 6

New member
זה ארוך זה?? קטן עליי../images/Emo98.gif

שם: נוי פירסינג: אין קעקועים: לא כרגע גובה: 1.49
מידת נעליים: 36 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שלושה אחים בת כמה את נראית: 12
משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:
תאריך לידה ? 3.2.1991 חיה אהובה ?כלב מגדלים כזאת ?לא
משו אחר אולי...?גם לא סגנון מוזיקה אהוב ?רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?כן כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?3 יצא לכם לרכב על גמל ?לא ועל חמור ?לא וסוס ?פוני
ספר אהוב ?צופן דה וינצ'י..היחיד שאני זוכרת שהיה טוב
ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? ווינטר בלו ילדת הפיות 0_0 צמחוניים ?לא יצא לכם פעם לנצל מישהו ?לא זוכרת באיזה אופן ?-- ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? 3 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? לא הכי הבנתי XD האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא החלטתי את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא
את/ה הייתם בחו"ל:לא כמה פעמים... היית מאוהבת: ממ נשבר לך הלב: ממ שברת לבבות: ממ השם שלך הופיע בעיתון: כשהייתי ילדה פעם אחת
התחרטת על דברים שעשית:מלא פעמים..היום למשל דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: הראל ממתק: קליק סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: רגיל/ קינמונים מסטיק: אבטיח צבע: כחול/אדום יום בשבוע: ממממ היום הכי לא מועדף: כנ"ל תכשיט: צמיד לרגל ועגילים חורף\קיץ: חורף בחדר: הכל
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה:חברה שלי..אבל בכי מרוב צחוק
הלכת איתו לסרט: שתי חברות שלי..זה היה מזמן צעק עליך: מממ לא זוכרת שלח לך מכתב:כנ"ל האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן
המון..יותר מידי אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?בטח הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא מה השעה עכשיו? 2:12 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום? הוו..אין תשובה
סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? תכף יש חברים אז...
איזה ארוחה אחרונה אכלת? עצהריים..היה טעים
תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת?ממ בערך רעש אחרון ששמעת? מהטלויזיה בסלון ריח האחרון שהרחת? סבון איזה רינגטון יש לך בפלאפון? איזה אחד.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מממ לא יודעת..למי שבא

מירוש 18

New member
אני

שם:מירי פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.63 מידת נעליים:36-7 צבע שיער:חום כהה אחים/אחיות:שני אחים בת כמה את נראית:יותר קטנה מהגיל שלי משקפיים?אין גשר? אין עבר פלילי:אין תאריך לידה ?30.4 חיה אהובה ?לא יודעת מגדלים כזאת ?לא אני משו אחר אולי...?אולי סגנון מוזיקה אהוב ?רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?הכל חוץ מדכאון ןמזרחית כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?3-4 בערך יצא לכם לרכב על גמל ?לא ועל חמור ?לא וסוס ?לא ספר אהוב ?גיין' איר ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?לא זוכרת צמחוניים ?לא יצא לכם פעם לנצל מישהו ?כן באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?כן כמה חברים טובים יש לכם ?2 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?כן האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל:כן כמה פעמים... היית מאוהבת:לא יודעת נשבר לך הלב:1 שברת לבבות:לא ניראה לי ששברתי השם שלך הופיע בעיתון:לא יודעת התחרטת על דברים שעשית:מלא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק:שוקולד סרט מצויר:לא יודעת קורנפלקס:הרגיל בלי הסוכר מסטיק:אורביט צבע:תחכלת יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:שני תכשיט:שעון חורף\קיץ:קיץ בחדר:מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:חברה הלכת איתו לסרט:חברה צעק עליך:אבא שלח לך מכתב:הצבא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כן ויש מלא אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?כן היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן מה השעה עכשיו?14:25 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לראות טלויזה איזה ארוחה אחרונה אכלת?בוקר תיכון או אוניברסיטה?אוניברסיטה אתה משועמם/ת?דיי רעש אחרון ששמעת?טלויזה ריח האחרון שהרחת?אוכל שאמא בשלה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?לא מוכר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?חברה

../images/Emo204.gifזה בטח ייקח זמן בין הטלפונים

שם: רון פירסינג: אין קעקועים: יהיו
גובה: 1.68 מידת נעליים: ** צבע שיער: משו נו \: אחים/אחיות: 3 אחים בת כמה את נראית: לאדעת משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
תאריך לידה ? 28.12 חיה אהובה ? כלבים מגדלים כזאת ? לא]; משו אחר אולי...? נופ סגנון מוזיקה אהוב ? ממ לא מוגדר כלכך..אבל בעיקר רוק ישראלי
חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? בטח כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? הרבה יצא לכם לרכב על גמל ? לא ועל חמור ? לא וסוס ? כן
ספר אהוב ? לא עולה לי ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? ספרים של ילדים בעיקר.. צמחוניים ?
יצא לכם פעם לנצל מישהו ? עבודה אצל אמא נחשב? באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?לאדעת כמה חברים טובים יש לכם ? 5 בערך.. ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?כן האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
!!! את/ה הייתם בחו"ל:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: \: שברת לבבות: \: השם שלך הופיע בעיתון: לא הופיע התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: גורה ממתק: ממ סרט מצויר: מלא! קורנפלקס: קוקומן
מסטיק: אורביט ירוק צבע: ירוק שחור אדום יום בשבוע: חמישישישבת היום הכי לא מועדף: ראשון עד שלישי תכשיט: שרשרת מפרט
(המפרט הירוק נפל#^%$@%&$) חורף\קיץ: חורף בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אממ \: הלכת איתו לסרט: רייצ' אופר ומואני צעק עליך: המורה היום]; נרדמתי בשיעור חח שלח לך מכתב: אממ האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות? אממ בעיקרון כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? בערך נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? תמיד]; מה השעה עכשיו? 15:44 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לענות לטלפונים
איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא היה זמן לאכול חח בבוקר נסקפה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא
רעש אחרון ששמעת? טלפון ריח האחרון שהרחת?טוש כזה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?עד אלייך מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מורני];

menori

New member
אני פורשת למיטה מקודם מהרגיל אבל..

אני
נרדמת על המקלדת בחיי.. ביי
.. הייתי פה..

למעלה