ליום שני

י :גמני אוהבת אותך אבל אם

מישהו ברא את העולם זה בטוח לא אלוהים.. אם תנסי לחשוב על זה פעם לעומק ותנסי לעשות כל מיני דברים "שאלוהים אמר שאסור לעשות אותם" ותראי ששום ברק לא יורד מהשמיים ומשמיד אותך אז תדעי שאני צודקת.. ומדענים אפעם לא מפרסמים דברים לעולם ללא ביסוס.. ואם הם משערים השערות הם אומרים שאלו השערות.. אני אישית מאמינה שהיה משו כמו המפץ הגדול ואז כל האבולוציה והלאה..

../images/Emo26.gif

בקשר לזה שאמרתי שאתם מטומטמים אני הדגשתי שזה לא אישי לגבי אפחד.. אני אוהבת הרבה אנשים שמאמינים באלוהים ורוב החברים שלי מאמינים באלוהים ואין לי שומדבר אבל ממש שומדבר אישי נגד אפחד בעולם הזה ואולי זה היה באמת טיפה חסר טאקט אז סליחה לכל מי שזה פגע בו באיזשהי דרך.. ואני לא מהמעצבנים האלה שיכולים להגיד מה שבאלוהים ומתחבאים מאחורי זה שזה "הדעה שלהם" אז אני אגיד את זה שוב אבל זו באמת רק דעה ואין פה על מה להתווכח.. ולא אמרתי ((או שכן אבל בלי כוונה)) שאתם מטומטמים או מישהו מטומטם.. אמרתי שלהאמין באלוהים זה מטומטם.. אני לא שונאת אפחד בעולם הזה ((חוץ מכמה )) ובטח לא רק כי הוא מאמין באלוהים... אני אוהבת א-תכם!

בוקר טוב ויום טוב...../images/Emo42.gif

טוב נקווה שהיום יהיה יום טוב...אין לי כוח לימי שני(מרגישה כמו גארפילד) ארררררר טוב לפחות ביטלו לי מבחן בהבעה!!!!

../images/Emo79.gifשיהיה לכם בוקר טוב../images/Emo99.gif

סופסוף יורד בכפר סבא גשםםםםםםםםםםםםם!@#$%^&*&^%$

mary17

New member
נהרס לי המסך של המחשב

אז אני בקושי יהיה פה בימים הקרובים

../images/Emo20.gif../images/Emo42.gifבוקר מעולה לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

אני שונאת את יום שניייי..
איזה מערכת מעצבנת.. שעתיים לשון, היסטוריה, מתמטיקה ושעתיים תקשרות
בלעעעע
בוקר טוב לכם..

m e m o r y

New member
מה קשור?

רחוב מלצט בת"א? יכול להיות שאני לא מעודכנת? איזה צילומים?

מצלמים שם כמה סצינות מהסרט החדש

שלה שלוש אימהות הצילומים התחילו ב16.11 והם ימשכו 6 שבועות כאשר לקראת הסוף הם מצלמים במצרים

אני במקומה הייתי מעדיפה לצלם בפריז

אבל אפילו את זה אין לי אז מי אני שיבקר...
אני בתהליכים להגיע לצילומים תחזיקו לי אצבעות...

למעלה