ליום שני

../images/Emo32.gif ליום שני../images/Emo70.gif

כל מה שלא קשור לטלי- לפה כל השאר- נעה ומרי יחליטו
טוב אז... פתחתי מוקדם כי ראיתי שגם אתמול פתחו מוקדם אז.... מותר?! קצר פתחתי חח טוב אני מקווה שיום שני יהיה הרבה יותר טוב מיום ראשון

מתנה לי

New member
לאאא!!! חצופה...

יש כאלה שמחכים עד לחצות... לא לגנוב תהודעה. (הכל נאמר בהומור אבל נעה ומרי, אני מבקשת לנעוץ את האופ שלי בכל זאת) לילה טוב.

דווווררר אני רציתייי ../images/Emo11.gif

חשבתי לחכות עד חצות או לעשות כמו נעה...אבל אמרתי עזבי חלי יתנפלו עליך!! אז פאקינג גנבת לי ת'אוף שאני מחכה לא כבר כ"כ הרבה...אפילו חולמת עליו בלילה!
ארררררגגגגג לילה טוב לכם

mary17

New member
אני אדם עם מזל../images/Emo6.gif

3 דקות בדיוק אחרי שחזרתי הביתה מבייביסיטר התחיל לרדת גשם ותחשבו שיש לי רבע שעה הליכה תודה אלוהים!!!!

מה פתאום רחלייי../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

אני לא מבקשת ממך להוכיח לי עכשו כי זה יותר מידי מעצבן אותי הוויכוחים המיותרים האלה.. אתם מאמינים בדברים שאנשים לפני אלפי שנים המציאו לעצמם כדי לענות לעצמם על כל מיני שאלות לא פתורות וזה התגלגל ונעשה דבר שהרבה אנשים האמינו בו ויש כאלה שמאמינים בזה עד היום וזה ממש מטומטם מיצדם! זה כמו להאמין בהארי פוטר ודברים כאלה... פיגור מושלם! וזה לא אישי לאפחד.. אני לא מכריחה אנשים לא להאמין ואין לי את הכוח וההשפעה הזאת אבל אני רק יכולה להגיד לכם שמי שמאמין הוא ממש מטומטם לדעתי וממש אין לי כוח להמשיך את הוויכוח הזה שלא מוביל לשומקום בסופו של דבר כי אתם כלכך נעולים על הטמטום הזה שאין לי שום סיכוי לערער אתכם.. תיפתחו קצת מהאטימות שלכם! ואני לא אומרת שאתם טיפשים באופן כללי כי אני לא מכירה אותכם אבל זה שאתם מאמינים באלוהים זה טיפשות ברמות עלל ימ שמסכים איתי יכול להגיד ומי שלא שלא יכתוב לי מגילות כי לא יהיה לי כוח להיכנס לוויכוחים הנדושים האלה שאני תמיד נגררת אליהם כמישו אומר לי שהוא מאמין באלוהים.. להית' נ.ב-אני בשיעור אומנות במחשב עכשיו
כייף לי

יש כל מיני שגיאות היגוי ואין לי כוח

לתקן אותם מקווה שתבינו לבד ובאמת שזה לא אישי לאפחד זה די כללי ואני לא מבקשת מכם להוכיח לי שהוא קיים ואני לא מתכוונת להוכיח לכם שאין כי בשבילי זה מובן מאליו.. אבא שלי היה דתי ועכשיו הוא שומר מסורת ומאמין מאוד באלוהים וכל פעם אני מתסכלת מחדש מהוויכוחים איתו עד כדי בכי כי הוא ממש אטום ואני לא מדברת איתו ולא מתכוונת לדבר איתו לא ממש רק בגלל זה אבל זה חלק נכבד מהסיבה הישירה.. זה הכל אמת למי שחושב שאני ממציאה.. אני רק ממחישה לכם כמה אתם אטומים ונעולים על הרעיון של אלוהים ואני אומרת לכם שכדי לכם לבחון את עצמכם ואת סביבתכם פעם נוספת ולנסות כל מיני דברים חדשים ולבחון גםנקודות מבט שונות משלכם אמא שלי לא מאמינה באלוהים אבל בכל זאת אמא ואבא שלי מצאו את הדרך להתעלם מזה והם נשואים באושר. מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי וכדאי לכם לחשוב על זה ולא ישר לשלול דעות שונות משלכם..

Lilo the fairy

New member
לא נכנסת לויכוחים. אבל...../images/Emo141.gif

נכון שהכל הוא לדעתך והכל טוב ויפה אבל אין באפשרותך להגיד שאנחנו מטומטמים, למרות שזו רק דעה כי כשתחשבי על זה, חלקנו כאן עדיין חברים שלך ולהגיד שלדעתך 'חברים' שלך מטומטמים, בגלל שהם מאמינים במשהו שאת לא זה עדיין לא לעניין וחסר טאקט. ואני רואה שגם את קראת את השרשור המעניין בפורום 'הארי פוטר - הספר'
גם אני קוראת סמויה שם

גלית..../images/Emo46.gif

אם לא שמת
את פה האטומה היחידה!! מה כבר שמעת על אלוהים? כאילו מה את יודעת עליו?? או שמישו עשה לך שטיפת מוח או שאנערף לא יודעת.. מי לדעתך בנה ת'עולם?? את הכל? נראה לך שהכל נבנה מהטבע?? מעצמו!!! מישו חייב לבנות אותו!! אין כזה דבר...כל המדענים סתם מזיינים ת'שכל..לאפח'ד אין הוכחות!! וסבבה את לא מאמינה אבל אל תגידי בוודאות שאין אלוהים!!! אין לך בסיס..את לא יכולה לדעת... וזה לא טיפשות..כל אחד והדעות שלו
בכל זאת אני אוהבת אותך..

למעלה