ליום שני

lihi50

New member
רדדד הוטטט צ'ילי פפרסס../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

אנתונייייי
קליפורניקיישןןןן אנדרר דהה בריד'גגג דאניי קליפורניההההה ליגהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Carmel hemi

New member
ינוטשת ../images/Emo10.gif

כרמל? כמו שליהי אמרה אני חושבת אני לא אלחץ אבל גם לא אגיד לך תלכי את תיהיי' פה הכי חסרה שבעולם וגם אם תחליטי לעזוב את יודעת שתמיד יש את האימיי'ל ושתמרי על קשר נכון? יופי עכשיו רק שתדעי שזה לא פיי'ר עד שהתרגלתי שקוראים לי כרמל 2? אופי שמופיייייי קיצר אוהבת אותך הכי בעולם ואת תהיי' פה חסרההההה מקווה שבסוף כמוני- תחליטי לא לעזוב אבל זה בידיי'ם שלך ואם את חושבת שזה מה שיעזור לך לעשות וואט אבר אז שיהיה' לך בהצלחה ואל תפסיקי לשלוח לי אימיי'לים חח איזה לא קשורה אני אמא

KiSs KiSs KiSs

New member
כרמלוצ'...בשבילי תמיד תשארי כרמל2

או 1...מה שתבחרי...טחיחיחי... אהה...ואת עזבת כי כנראה לא הייה לך נוח פה כי זה הייה פעם פורום מגעיל אבל אני באמתתת כאילו מרגישה מזה מטומטמת שאני מעריצה את תאקט ואני בפורום גיימבויז....וכבר איזה שבועים שאני ככה ואתן הדבר היחיד שבזכותו נשארי פה...עכשיו כבר נשבר לי..אני מרגישה ממש תקועה...חח..אני אכנס לצ'אט אוליי אבל ת'פורום אני עוזבת.... נישאר בקשר יפה צ'לייייייייייייייייייי אני לאהוב אותך מלאאאאא

בהרבה אהבה

בנות פורום פאקצאות שלוח לי את זה בהרבה אהבה אבל אני לא מצלחה לעלות את התמונה שהם עשו לעערן מי שרוצה לראות אותה שתשלח הודעה לאיסי 258690439

למעלה