ליום שני

KiSs KiSs KiSs

New member
בהזדמנות הזאת-אני יגיד כמה דברים...

אממ..טוףף...אז-אני עוזבת ת'פורום....אני פשוט מרגישה תקועה כמו לא'דעת מה כי אני כבר לא אוהבת ת'בויז...כמו שכמה בנות כבר יודעות... אז................ ליהי•כרמל•בר•נוי•צליל•שירה••שירה•אורנית•תמי•שרין•שירן•אור•הדר•תהילה•ספיר•סנדרה•חופית•טל•קורין•קארין•ירדן•ירדן•נטלי•רועי•אושרי•ניצן•אופק•רעות•עומר•גיא•אורטל•וכל מי ששחכתי (סורי) תודהההה לכן על כל מה שהייה! היה לי הכי כיפפפפ ב-ע-ו-ל-ם איתןןן!! נשמות שלייי...אני כל כך אוהבת אותכן..... תהנו פה בלעדי...חולההה עליכן המוןןן-כרמלוצ'-

lihi50

New member
כרמלללל אהובתייי../images/Emo42.gif

תראי,אני לא ילחץ עליי'ך,אבל אני גם לא יגיד לך תלכי... אני מתהה שתשארי פה וזו החלטה שלך
אז גם אם את עוזבת,ת-א-מ-י-ד תזכרי אותנו ואת הפינטוזים שלנו (
) ואני אוהבת אותך הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
לילוש

KiSs KiSs KiSs

New member
גמני אוהבת אותך יאפה צ'לי...דרך אגב

מה עם הפינטוזים?! המשכתן אותם?! אני רוצה לראות..חח.....למרות שאני כבר לא מפנטזת על הדברים האלה אבל בכל זאת..... לאף יו מאממת צ'ליייי
-אני-

חהחהחה כרמל סיפרה בדיחהההה

נראלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך?????? את ממש לא תקועהההההה יפההה שלייייייייייייי וגם אם את לא אוהבת תבויזז אנחנו חברות שלךךך וכיף להיות ביחדדד כי אנחנוו כבר חברותת כולנוו אז תחשבי על זההה לא כדאי לך לעזובבבב..... אז אל תגידי שלא נחסר לךךךך.....כי אני בטוחה בזה כי את תחסרי לנוו אנחנו משפחה אחת גדולה ואם מישו אחד חסר מרגישים את זההה[= אזז את לא עוזבת וזהוווווווווווווווווווווווווו!!!!!נקודהההההההההההה ורגע אפילו תראי תנקודההה . ראית???יופי אני שמחה...

KiSs KiSs KiSs

New member
חחח...אהבתי ת'קטע עם הבדיחה..כנסי->

אני מזה מסכימה איתך שאנחנו משפחה אחת גדולה....ותמיד אמרתי שאני מרגישה פה הכי בבית...אבל בכל זאת......אני יודעת שאני אתגעגע אליכן ואני לא אומרת את זה סתם.....אבל אני אצתרך להתרגל...אני יבוא לבקר בצ'אט אוליי...
מתה עלייך!

כרמלושש כנסי יאפיפוית../images/Emo10.gif

יאא זה ממש בעסה שאת עוזבת!! אוףף אבל זאת החלטה שלך ואין לי זכות להגיד כלום אז עדיף שאני ישב בשושו
רק תדעי שאם מתישו יתחשק לך לחזור נקבל אותך בחזרה בשמחה גדולה!! אני אוהבת אותך המון המון המון ועם את שלמה עם ההחלטה אז..כבר החלטת אין מה לעשות.. ולגבי זה שאת כבר לא אוהבת ת'בויז אין מה לעשות לכל התחלה יש סוף.. אז..אני יתגעגע המונים,!! וגם אם את לא אוהבת אותם את יכולה להשאר כי את ממש לא תקועה!! וכולנו מתים עלייך!! פליז תשארייייי אני לא לוחצת או משו כע?
מתעליךךךךךךךךךךךךךךךךך

KiSs KiSs KiSs

New member
חחח....אוצר צ'ליי...החלטתי כבר...

החלטתי שאני אוהבת אותך מאוווווד! חח... אני יבוא לבקר בצ'אט...ואני אתגעגע המונים....
אוהבתתתת

כבר אמרו את כל מה שרציתי

כרמל חבל! את תיהיי חסרה! גם אם את לא הכי אוהבת אותם, את חברה שלנו:):) וחברים לא נוטשים

כרמללללללללללללללל ../images/Emo10.gif

אופיייי למההה?!?!!?
יםפתיי אני התגעגע המוןןןן
חבלל
אבל זאת החלטה שלךך :] אוהבתותךךךךךךך

lihi50

New member
חברה אם אתםם אוהבים אותי../images/Emo42.gif

אזז תחתמוווו בבקשההההההההה אני מתההה להופעהה שלהםם בארץץץ
לילוצ'

למעלה