וואו שלומית זה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
M McFreaKy New member 13/6/07 #235 זה מרגש. באמת. זה הזכיר לי את השירים שלומדים בשיעורי ספרות (ולצורך ההבהרה, אני אהבתי ספרות ). גם מוכשרת וגם יפה. את צריכה לפתוח דף בבמה הצעירה אם אין לך כבר אחד! וח"ח על השפה, זה מוסיף המון.
זה מרגש. באמת. זה הזכיר לי את השירים שלומדים בשיעורי ספרות (ולצורך ההבהרה, אני אהבתי ספרות ). גם מוכשרת וגם יפה. את צריכה לפתוח דף בבמה הצעירה אם אין לך כבר אחד! וח"ח על השפה, זה מוסיף המון.
ש שלומיתת New member 13/6/07 #238 חח כפרהעליך גל!../images/Emo25.gif ואין לי שם דף..לא יצא לי להכנס לשם בכללי.. יש מקום אחר שאני מפרסמת בו קטעים שלי..
חח כפרהעליך גל!../images/Emo25.gif ואין לי שם דף..לא יצא לי להכנס לשם בכללי.. יש מקום אחר שאני מפרסמת בו קטעים שלי..
ד דורה17 New member 12/6/07 #27 לילה טוב... וואי אני כלכךכלכךכלכך עייפה! חחחחח אחרי ששיגעתי את בעלי כמו שצריך אני הולכת לישון =) שיהיה לכולם לילה טוב =) ונדבר מחר שאני אהיה יותר בהכרה חחחח צ'או=)
לילה טוב... וואי אני כלכךכלכךכלכך עייפה! חחחחח אחרי ששיגעתי את בעלי כמו שצריך אני הולכת לישון =) שיהיה לכולם לילה טוב =) ונדבר מחר שאני אהיה יותר בהכרה חחחח צ'או=)
O Ofiraaaa New member 12/6/07 #30 לילהטוב! לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [אניקצתמסטולה,לאלהתייחס ]
ר רונקיפליצית New member 12/6/07 #32 ../images/Emo204.gifלילהטוב../images/Emo29.gif אני בערך כפול מסטולה ממה שאופיר, ויש לי ב8 וחצי בבוקר מתכונת בהיסטוריה נלך לקרוא כמה דברים שבקושי הספקתי לעבור עליהם ולישון. בתקווה שיהיה בסדר מחר.. אחלה לילה לכם פורום יקר .
../images/Emo204.gifלילהטוב../images/Emo29.gif אני בערך כפול מסטולה ממה שאופיר, ויש לי ב8 וחצי בבוקר מתכונת בהיסטוריה נלך לקרוא כמה דברים שבקושי הספקתי לעבור עליהם ולישון. בתקווה שיהיה בסדר מחר.. אחלה לילה לכם פורום יקר .