ליום שלישי

בוקר טוב לכולם....

היום אני ניכנס ליום השביעי שאני חולה. ובכן, הנה סגרתי שבוע !!!! אומנם אני מרגיש כבר הרבה יותר טוב, אבל עדיין יש לי חולשה בגוף. היום אני הולך לרופא כירוג כדי לראות כל מיני בעיות שצמחו לי בגוף... ואתמול היה לי מתכונת בלשון שכמובן לא הלכתי לעשות כי הייתי חולה, והיום יש לי מתכונת בספרות שכמובן גם אני לא אלך לעשות כי אני חולה. בקיצור... "כיף" לי
אל דאגה, דיברתי עם מי שצריך לדבר בבצפר שלי וכבר סידרו לי ג'סטות מסוימות... יהיה טוב. העיקר שאני אהיה בריא כבר ! כי נימאס לי ! יומטוב

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתרגיש טוב!!../images/Emo24.gif

לפחות יצאת מהדיכי...
או שזה סתם נראה ככה..חח חלמתי עליך חלום הזוי.. חח אבל החלק שלך לא היה כזה ארוך.. אחריו החלום נהיה הרבה יותר הזוי..
שיהיה לך בוקר טוב ויומושלם!|חיובק|

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאחלה! זה מצויין!!../images/Emo13.gifשמחה בשבילך!!

אממ וחלמתי שהתקשרת אליי ושאלת אותי משו בקשר לכינוי שלך, אז אמרתי לך שתכתוב יונתן כי זה שם יפה ואמרת שזה כבר תפוס אז אמרתי לך לכתוב יונתן עם "ה" ז"א=> יהונתן... חחח אז אמרת שזה רעיון מצויין ושהוא לא תפוס.. וזהו.. חחחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבאמת?!?!!?

יאא עשית לי ת'יום!!!!!! החוש הנבואי שלי חזרררר

דורה17

New member
גם לי יש חוש נבואי חחחח

כבר ניבאתי לאחותי כמה דברים חחחחח השלישי בבדיקה חחחחח זה כיף לנבא דברים =]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהייתי בטוחה שאיבדתי את זה..

ושהחלום הזה ממש דבילי חח אבל זה נכון!! אני הייתי בהלםםם

XxXSynergitXxX

New member
בווווקר טוב D::

'עד אלייך , אבוא .. ' [סתם כי זה מה שמתנגן לי כרגע במדייהפלייר.] בוקר מצויין לכולם ^^' ודורה , אני יודעת מי כתב את הדברים אלו . דברי איתי ! יום טוב. [ בטח , ממש . שיש שעתיים מתמטיקה
:X ] אוהבת , אורפז 3>

GiLi73

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

אתמול חברה ישנה אצלי והיה ממש כיף ומצחיק
חוץ מזה שהיה לי ג'וק ענק בחדר והערתי את אבא שלי ב2 וחצי בלילה כשאני וחברה שלי חזרנו מהטיילת [עשינו על האש עם כל הכיתה]
ומהפחד עברנו לישון בחדר של אחי.. הוא לא בבית והחדר שלו ריק.. אז ישנו שם
יום מקסים לכולם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנחמד לך..

איפה את גרה? וואי על האש עם כל כיתה.. כמה זמן לא עשינו את זה ..חח

GiLi73

New member
בקרית גת../images/Emo9.gif

אם לזה התכוונת
אנחנו עושות על האש אחרי כל בגרות.. כמעט

למעלה