ליום שלישי

שלומיתת

New member
או גאד../images/Emo2.gif

העיקר אני מתלוננת. ותרביצי לצלמת..אני כבר מזמן הייתי עושה את זה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif סה לה וי!!

זה תמיד ככה.. אתה חושב שאצלך ממש גרוע עד שאתה שומע צרות של אחרים.. ישנן צרות גדולות יותר..

GiLi73

New member
זה יסתדר../images/Emo24.gif

מה זה פרוייקט הלכה?? ובאיזה מתכונת קיבלת 90?? בתושב"ע? והצלמת שלך ממש חוצפנית

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן.. בתקווה..חח

פרוייקט הלכה זה במקום בגרות בהלכה מתחלקים לזוגות ועושים עבודה הנושא רפואה והלכה.. כמו ניתוחים פלסטים, שיבוט גנטי, הפלות, המתת חסד וכו'.. ובודקים מה ההלכה אומרת על זה.. אני עשיתי על המתת חסד, אני וחברות שלי לא סיימנו את העבודה והוא הסכים שניגש עם עבודה של מישי אחרת.. אבל כנראה הוא רוצה להתנקם בנו או משו והוא מגיש אותי על 40!! ואני בטוחה שקיבלתי במתכונת הזאת משו כמו 90.. את יודעת מה? 80..חחח אבל לא פחות..!!! כן, אני יודעת שהיא חוצפנית.. והיא כל הזמן אומרת שאנחנו קבוצה וכולן צריכות לעשות משו.. לבנתיים היא לא עשתה כלום אז שתפסיק להגיד את זה כי זה לא לטובתה!!

GiLi73

New member
אמממ

זה נשמע מקצוע משעמם
.. ואת יכולה לבקש ממורה אחר שמלמד את המקצוע הזה שיבדוק לך את הפרוייקט.. ותבדקי אם זה באמת הציון שאת צריכה לקבל על העבודה. ופעם הבאה שהצלמת שלך תבקש ממך משהו כזה תגידי לה שהיא תעשה את זה כי אתן קבוצה וכולן צריכות לעשות משהו ואת כבר עשית יותר מדי!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא.. זה דווקא לא כמה משעמם..

גם אני חשבתי ככה בהצ=תחלה אבל יותר ויותר זה נראה לי דווקא אחלה מקצוע.. חחח אם נגיד מישו עובר יסוריים ומחובר למכונות כדי לנשות.. האם צריך לנתק אותו מהמכונות ולגרום למוות שלו להיות מהיר יותר וללא כאבים..? יש כל מיני דברים כאלו.. מה החשיבות של חיי שעה של אדם.. קיצר, נושא מעניין!! וכן, אם היא רק תחשוב שהיא יכולה לעשות את זה שוב היא טועה.. מצידי שתחשוב שאני מתנשאת ובלה בלה.. שתעשה משו גם היא!

niro levi

New member
גם אחותי עשתה על המתת חסד

לפני משהו כמו 5 שנים שהיא עוד הייתה בבית ספר דתי אז היא גם הייתה צריכה לבחור והיא בחרה המתת חסד ושראיתי את כל הכתבות שיש באינטרנט ואת הסיכומים שלה ראיתי שזה נושא מאוד מעניין..

GiLi73

New member
מה יפה בזה??../images/Emo12.gif

הקעוקעים??
התסרקות??
חוץ מה2 בנות עם השמלות עם הכנפיים שום דבר לא יפה

שלומיתת

New member
אני אוהבת את זה..

יש לי התמכרות קלה לקעקועים ופירסינגים,אבל שלי לא ממש מותר אני נמצאת די הרבה בפורום פירסינגים וקעקועים רק כדי לבהות בפירסינגים שלהם
. בכללי אני אוהבת את סגנון הגות' והמטאל..

GiLi73

New member
קעקועים זה יפה..

אבל איך שעושים את זה-->> זה מגעיל! יש לי רתיעה ממחטים ודברים דוקרים

דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!

אני תמיד אמרתי שאם יש אפשרות להשאיר את המחט מחוץ לגוף שלי אני אשמח מאוד.. אין צורך להכניס סתם מחטים לגוף...חחחח

GiLi73

New member
../images/Emo6.gif

אני גם ככה.. בגלל זה אני לא שמה עגילים.. [וגם בגלל שיש לי אינפקציה אומשהו באוזן
]

../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif

אני גם מפחדת ממחטים. אבל לא נראלי שזה ימנע ממני לעשות את הקעקוע שאני מתכננת
.

GiLi73

New member
את רוצה לעשות קעקוע??../images/Emo2.gif

את מודעת לזה שאת תיקברי מחוץ לבית קברות??

למעלה