ליום שלישי

דורה17

New member
אמאמאמ...

2 שאלות: 1. את מכירה ת'אנשים האלה? הם מכירים אותך? 2. חשוב לך ממש ממש לקבל ת'תעודה? אם ענית "לא" בשניהם- נפתרה לך הבעיה... הם יסתדרו.. זה לא שאת חייבת להם משו... אם הם מכירים אותך והתעודה לא חשובה לך כל כך אז.. תנסי איכשהו להתנצל או משו... וגם אם לא תתנצלי... לא נורא... אם התעודה חשובה לך.. את בבעיה חחחח סתם אז תלכי וזהו...

שלומיתת

New member
אני יודעת

אבל לא נעים לי מהמורה שלי.. תביני יקראו את השם שלנו על הבמה ואף אחד לא יהיה שם..

דורה17

New member
אהההה......

אז זה באמת בעיה... ואי אפשר לעשות שלא יקראו אותו... נמנמנמנמ..... טוב שאז יש לך רק אפשרות אחת... ללכת לזה וזהו... עם בתאל תתחשבני אחר כך....

שלומיתת

New member
אבל מעצבן אותי

שאני הולכת ולה יש את הפריבילגיה לא ללכת.. מבינה את הבעיה? אם היא היתה באה איתי,בסדר,כי גם היא הולכת לקבל שם תעודה. אבל היא מצאה איזושהאי דרך להתחמק ואני צריכה ללכת.

דורה17

New member
אני מבינה מאוד..

זה בדרך כלל קורה לי חחחח לא נורא שלומצ.. תחשבי שאת עושה את זה בשביל המורה שלך.. כדי לא לפדח אותה... זה ממש ממש ממש לא בסדר ואני ממש שונאת שעושים ככה... תתחשבני איתה על זה אחרי זה אם בא לך.. אבל לא נראה לי שיש לך ברירה.. לפי מה שאת אומרת אין לך ממש דרך להתחמק מזה.. (אלא אם כן תצליחי לסדר שלא יקראו את השם שלכם.. או לפחות רק את שלך..) שיהיה בהצלחה.. מקווה שיסתדר לך..

שלומיתת

New member
אין מצב שזה יקרה..(שלא יקראו את השמות שלנו)

ואני מקוה שיהיה טוב. תודה בכל אופן..

שלומיתת

New member
המורה התקשרה אלינו../images/Emo122.gif.

ומקוה שהיא באמת תגיע כי יש לה עכשיו נסיעה כדי להגיע אלי..

דורה17

New member
בוקר דוב לפו הטוב!

וואי ישנתי טוב כל כך!! ואין יותר אזרחות! איזה כיף! חח מקצוע מגעיל... בחמש וחצי יש לי חזרות עד....אלוהים יודע... גנרלית וזה.. מחר המסיבה! ווהו!! שיהיה בהצלחה לכולם עם הסטוריה!!
-
-

דורה17

New member
אתם יודעים מה עשיתי עכשיו??

העפתי ת'מחברת באזרחות!! ווהוווו!!! הוצאתי לה את הכריכה כי היא היא ממש יפה חחח (כריכה מפלסטיק של טינקרבל) והעפתי ת'מחברת!!

GiLi73

New member
חחחח../images/Emo6.gif

אני וחברות שלי אתמול עשינו על האש אז שרפנו את כל החומר באזרחות
..... אחרי כל בגרות אנחנו עושות את זה

דורה17

New member
חחחחחחח זה כל כך כיף!!

וואי אחרי הבגרות בהסטוריה פשוט קרעתי את כל הדפים והסיכומים שהיו לי וזרקתי אותם לפח חחח זה היה כל כך כיף!!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifפוי!! יום קקי לבנתים!!

הלכתי כדי לבדוק כמה קיבלתי בפרוייקט הלכה ונחשו מה?? 40!!!! אלוקים יודע איך המורה הזה הגיע לציון הזה!! אוף איתו!!מורה רשעעעעעע אני פשוט מתעבת אותו!! בעעע במתכונת בטוח קיבלתי 90!! אין מצב שאני ניגשת! זה לא הכל.. באתי כדי לקחת את הציוד לתקשורת (כי הצלמת הנחמדה שלי הפילה את זה עליי..) זה היה כ"כ כבד שהייתי צריכה לקחת מונית!! והמורה ניסת להסביר לי איך מצלמים אבל אני בימאית שלא מבינה כלום במצלמות.. אז זה היה קשה.. ועכשיו אני סחוטה ואני לא יודעת אם יהיה לי כוח לעשות את מה שתיכננתי..
אופההה!

למעלה