ליום שלישי..

linoy7

New member
../images/Emo6.gifשימותו!!../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

נושבו

New member
שאלהלהלה!! פליז כנסוו

יש לי חברה שגרה ברמת גן. אני יכולה לתת לה את הקוד שנשלח אליי+מספר הפלאפון שלי והיא תלך ותביא לי ת'כרטיסים?? או שחייבים להציג להם גם את הפלאפון? (מקווה שלא...)

linoy7

New member
חייבים להציג להם גם את הפלאפון../images/Emo41.gif

ולא, את לא יכולה לשלוח את הקוד מהפלאפו שלך לשלה כי גם זה אסור.. כן, אני יודעת שלא שאלת על מה שכתבתי^^^ אבל למקרה שתשאלי..

נושבו

New member
אררר זונות../images/Emo46.gif

מזה התנאים האלו?
איך בדיוק אני אסע פעמיים לר"ג? בגללם אני לא אלך
ותודה על התשובה

נושבו

New member
רחובות../images/Emo9.gif

אבל מה, איך אני אסע פעמיים לרמת גן?? ובכל מקרה מחר אני לא יכולה לסוע לשם=\ השארתי להם הודעה במספר הזה שמשאירים שם בעיות, אני מקווה שיתחשבו בי

מימוזה21

New member
אפשר להגיד גם את המספר פלאפון

היו כאלה לפני שאמרו שהם בטעות מחקו את ההודעה.ואז הם אמרו את המספר פלאפון שלהם ובדקו שזה באמת נכון והביאו להם...

אני צריכה עזרה בקשת להקרנה של האלופ

**האלופה מישהו יכול לעזור לי, ולהגיד לי מה התחנת רכבת שהכי קרובה לאיצטדיון, ואיך מגיעים מהתחנה הזאת לאיצטדיון? יש אפשרות ללכת ברגל?

MoRaN SaShA

New member
יאו טלנובלה בע"מ.. עם כמה שלא אהבתי

את הטלנובלה הזו.. כאילו לא שנאתי.. אבל לא התלהבתי ולא התמכרתי.. ממש לא. אבל פתאום לראות את עפר - לא כתום שלייפר ואת מיכל - לא כסיגי בר חיים. ואת קייזרמן.. ולא את דובי.. חחחחחחחח יאווו זה נורא!!!! אני חושבת על זה שוואי איך הייתי פעם לא מכורה לטלנובלה, ואז בשנייה שהאלופה עלתה התמכרתי.. חחח לא יודעת מה כל כך שונה בין טלנובלה לטלנובלה , שלאחת אני מתמכרת ולשניה לא. אולי בגלל השחקנים שבה, לא יודעת. אבל זה מחזיר אותי אחורה לימים שלפני האלופה... חחחח ואוו. כיתה יא' חחח
בא לי האלופה מהתחלההההההההה!! אין אני מתחילה לראות בVOD.. חח אוף אהבתי את זה כשהכל היה חדש והסוף היה לא ברור

למעלה